Boxing Night MTV Katsomossa 9.5.

EdisTatli-3

MTV Katsomo näyttää suorana lähetyksenä Helsingin Urheilutalossa perjantaina 9.5. iskettävän WBA Intercontinental -sarjan 12-eräisen mestaruusottelun Suomen Edis Tatlin ja italialaisen Antonio de Vitisin välillä. Lähetys Urheilutalon illasta nähdään MTV Katsomossa klo 19.00 alkaen.

Osta liput tapahtumaan Lippupalvelusta!

Boxing Nightin pääottelussa Edis Tatli, 26, puolustaa WBA-liiton Intercontinental-mestaruuttaan 35-vuotiasta italialaista Antonio de Vitisiä vastaan. Ottelu alkaa n. klo 22.00.

De Vitisin osalta Urheilutalon Boxing Nightia voi kutsua ”viimeiseksi mahdollisuudeksi” iskeä läpimurto isoihin otteluihin. Kosovolaistaustaisella ”Prince” Tatlilla ei puolestaan ole varaa takaiskuun, jotta ensi kauteen suunniteltu MM-ottelu pysyy mahdollisena.

Eva Wahlström hakee lisää kehätuntumaa rutinoitunutta ja taitavaa puolatarta vastaan. Karina Kopinska yllätti viime lauantaina EM-haastajaksikin kaavaillun Ruotsin Anna Donatella Hultinin Malmössä ja tähtää nyt skandinaaviseen tuplaan. Wahlströmin on tarkoitus puolustaa heti alkusyksystä Euroopan mestaruuttaan ja kovat kilpaerät ovat pitkän tauon jälkeen tarpeen.

Juho Tolppolan paluu

Kaksinkertainen ammattinyrkkeilyn EM-haastaja Juho ”TNT” Tolppola, 32, palaa kehään liki viiden vuoden ottelutauolta. Tolppola kohtaa paluuottelussaan voittamattoman ruotsalaisen Suro Ismailovin, 23, kuusieräisessä välisarjan ottelussa.

Vuonna 2001 alkaneella ammattilaisurallaan Tolppola on iskenyt 29 ottelussa 22 voittoa. Hän otteli vuonna 2008 kahdesti ylemmän kevyen sarjan Euroopan mestaruudesta, mutta jäi molemmilla kerroilla ilman mestaruusvyötä. Amatöörinä Tolppola saavutti EM-pronssia vuonna 2000.

Illan muissa otteluissa nähdään suomalaisista Jussi Koivula, Niko Jokinen, Niklas Räsänen ja Henri Kekäläinen.

Ottelut selostaa Jani Rajalin ja kommentaattorina toimii entinen ammattilaisten keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen. Kehähaastattelijana nähdään Mervi Kallio.

 Illan ottelut (muutokset mahdollisia):

Klo 19.00 alkaen:

1) Keskisarja, 4 erää
Henri Kekäläinen vs. Ruslans Pojonisevs (Latvia)

2) Ylempi keskisarja, 6 erää
Niko Jokinen vs. Giorgi Kandelaki (Georgia)

3) Raskas keskisarja, 4 erää
Niklas Räsänen vs. Andrejs Pokumeiko (Latvia)

4) Välisarja, 8 erää
Jussi Koivula vs. Ramazi Gogichashvili (Georgia)

5) Välisarja, 6 erää
Juho Tolppola vs. Suro Ismailov (Ruotsi)

6) Alempi kevytsarja, 6 erää
Eva Wahlström vs. Karina Kopinska (Puola)

 Pääottelu:

Kevytsarjan WBA Intercontinental –mestaruustitteli, 12 erää
Edis Tatli vs. Antonio de Vitis (Italia)

Klo 22.00

Boxing Night on katsottavissa osana MTV Katsomon MTV Total Sport -tilausta tai sen voi ostaa erillisenä Pay Per View -tuotteena hintaan 8,95 euroa. Lähetyksen voi katsoa tietokoneen lisäksi mobiililaitteilla tai Samsung SmartTV:n MTV Katsomo -sovelluksen kautta. Lähetys nähdään uusintana MTV Total -kanavapaketin MTV Sport 2 -kanavalla lauantaina 10.5. klo 23.00.