Ammattinyrkkeilyä Laihialla

Ote tapahtuman julisteesta
Ote tapahtuman julisteesta
Ote tapahtuman julisteesta

Caramelito Promotions järjestää kolme nelieräistä ammattilaisottelua sisältävän nyrkkeilyillan 19. lokakuuta Laihian Kantrissa. Laihian kunnan historian ensimmäisessä ammattinyrkkeilytapahtussa isketään kolme ammattilaisottelua ja 2-3 amatöörien näytösottelua.

Janne Forsmanin vastustaja Krisztian Jaksi oli vielä pari vuotta sitten kelpo kehien kiertolainen, joka seisoi täysiä eriä hyvän eurooppalaisen tason ottelijoiden kanssa. Viimeisissä kuudessa ottelussaan Jaksi on kuitenkin tyrmätty viidesti. Haminalaisen tyrmääjän maine onkin nyt koetuksella.

Todennäköisesti Forsmankin onnistuu kaatamaan unkarilaisen ja jos se toteutuu, niin Forsmanin tyrmäysvoittoputki pitenee kahdeksaan otteluun, mikä rikkoo Pekka Kokkosen Suomen ennätyksen. Miesten vastustajista ei voi puhua samana päivänä, mutta ennätykseksi Forsmanin tyrmäysputki olisi joka tapauksessa laskettava.

Kaksi voittoa iskeneen ja yhden tappion kärsineen Mika Haapsalmen vastustaja on Unkarin Zoltan Borovic, joka on voittanut 24 ottelustan kaksi. Unkarilaisen molemmat voitot ovat tulleet vastustajista jotka eivät ole ikinä voittaneet ketään ja mies on lyöty pihalle peräti 17 kertaa. Vähäisestä kokemuksestaan huolimatta Haapasalmea on pidettävä selvänä ennakkosuosikkina.

Kaikki viisi ammattilaisotteluaan voittanut Teemu Tuominen kohtaa Jannah Harunan, jonka tililtä löytyy vain yksi tyrmäystappio. Haruna hävisi elokuussa tyrmäyksellä kolmannessa erässä Matias Laitiselle. Tuominen on Laitista meritoituneempi, joten tässäkin ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki.

Laihia Boxing Nightin ennakkoliput hotelli Kantrista / yökerho Ansasta (Kauppatie 5, Laihia); istumapaikka 25 euroa ja seisomapaikka 15 euroa. Ovet avataan 19.10.  klo 21 ja ottelut alkavat noin klo 21.45.

Caramelito Promotionsin seuraava ammattilaisilta on 30. marraskuuta Haminassa. Silloin on luvassa huomattavasti kovatasoisempia ja tasaisemmaksi veikattavia otteluita.