Ammattinyrkkeilyuutisia

Ville Piispanen

Ville Piispanen, 29, palasi kilpakehään maanantaina 17. kesäkuuta lähes vuoden kestäneeltä ottelutauolta. Kaksi painoluokkaa aiempaa ylempänä otellut Piispanen nujersi Latvian kelvollisen, mutta vaarattoman Juris Ivanovsin nelieräisessä ottelussa pisteillä. Kehätuomarinakin toimineen Erkki Merosen papereissa Piispanen voitti kaikki erät pistein 10-9.

Katso Piispasen ja Ivanovsin kohtaaminen!

 

Kemiläislähtöinen Sami Haapala, 28, debytoi ammattilaiskehässä 13. elokuuta Kemissä. Ylemmän välisarjan (69,9 kg) ottelussa Haapala saa vastaansa Unkarin Csaba Stirin, joka on hävinnyt ainoan käymänsä ammattilaisottelun pisteillä.

Kemissä nyrkkeilee myös Carameliton Promotionsin Jannet Katajisto ja Forsman.Katajiston vastustaja Sandor Balough, joka on voittanut 38 ammattilaisottelustaan vain kolme. Mies on tosin iskunkestävä ja sitkeä. Hänet on tyrmätty vain kolmesti. Forsmanin vastustajaa Viktor Szalaita taas ei voi kestäväksi haukkua. Mies on tyrmätty jo 28 kertaa.

Neljästä ammattilaisottelustaan kaksi voittanut Pertti Keita palaa kehään Boxing Finlandian nyrkkeilyillassa Oulussa 27. syyskuuta. Keskisarjan Suomen mestari Timo Laine ottelee Joensuussa 26. lokakuuta ja 8. marraskuuta Boxing Finlandialla on Kuopiossa tapahtuma, jossa nyrkkeilevät Tuomo Eronen ja Matias Laitinen.