Apollo Boxing Night isketään nyt sunnuntaina

Sunnuntai-iltana 22.5.2022 Apollo LiveClubilla (Mannerheimintie 16, Helsinki) järjestettävässä ammattinyrkkeilytapahtumassa isketään kuusi jännittävää ammattilaisottelua.

-Tapahtuman järjestelyt ovat jo loppusuoralla, mutta hyvällä mallilla kuitenkin. Ottelijat ovat olleet terveinä ja peruutuksia ei ole tullut, joten koko järjestäjätiimi on luottavaisin mielin tässä vaiheessa. Tiimimme hankkima uusi kehäkin saadaan perille nyt lauantaiaamuna ja lauantai-iltana suoritetaan kilpailijoiden punnitustilaisuus. Sunnuntaina on sitten aika laittaa nyrkkiä ilmaan Apollon kehässä ja toivotaan, että tupa on aivan täynnä nyrkkeilyfaneja sunnuntai-iltana, sillä ottelut ovat huippuluokkaa, lupaa Pro Boxing Team Finlandin Mika Ranta.

-Olen tyytyväinen illan ottelupareihin; erityisesti Amin Nuri ansaitsee ison kunnioituksen lähtiessään kotikehässä haastamaan hänet amatöörinä voittanutta Norjan tappiotonta Jamshid Nazaria. Illan toinen selkeä herkkupala on raskaan keskisarjan kohtaaminen Tampereen Janne Rantasen ja Latvian tappiottoman Eduards Vaisan välillä, taustoittaa matchmaker Markus Lammi.

Illan muissa otteluissa kotiottelijat Samuli Kärkkäinen, Mika Mielonen, Henri Malmström sekä Norjan Anders Eggan saavat vastaansa georgialaiset nyrkkeilijät.

Apollo Boxing Night sunnuntaina Apollo LiveClubilla (Mannerheimintie 16, Helsinki); ovet auki klo 18, ottelut klo 19-22.Nyrkkeilyilta televisioidaan suorana AlfaTV:llä sunnuntaina 22.5.2022 klo 19-22. Lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterissa.

TIEDOTE