Barona Areenan nyrkkeilyillan liput myynnissä!

Huipputasoisen ”The Challenge” – Boxing Nightin liput ovat tulleet tänään myyntiin Lippupisteissä kautta maan ja netissä osoitteessa www.lippu.fi!  Barona Areenalla Espoossa 9. maaliskuuta pidettävässä tapahtumassa iskevät muun muassa voittamaton superlupaus ”Prince” Edis Tatlí ja EM-kehässä viimeksi esiintynyt huippusuosittu Juho ”Härmän Häjy” Haapoja.

Tapahtuman pääottelussa Suomen Edis Tatli haastaa WBA-liiton kevyen sarjan Inter-Continental mestarin Felix Loran. 12-eräisessä mestaruusottelussa on tittelivyön lisäksi panoksena paikka WBA-liiton maailmanlistalla.

Lujaiskuisella mestari Loralla on paljon kovemmat meriitit kuin Tatlin kaikilla aiemmilla vastustajilla yhteensä ja mies onkin jo arvostettu WBA-liiton maailmanlistalla sijalle 14. Barona Areella ”Prinssi” on todella kovan paikan edessä!

Entinen Euroopan Unionin mestari ja joulukuussa Euroopan mestaruudesta tappiollisesti nyrkkeillyt Juho ”Härmän Häjy” Haapoja nähdään kehässä. EM-tappiosta sisuuntuneelta Haapojalta on odotettavissa räväköitä otteita, sillä Pohjanmaan ylpeys janoaa takaisin mestaruustaistoihin.

”Stadin Kingi” Niko Jokinen hakee Barona Areenalla tappiottoman ammattilaisuransa 20. voittoa ja jos nuorukaisen hienon otteet jatkuvat, niin myös hänet nähdään pian taistelemassa mestaruusvöistä. Ex-huippuamatööri Eemeli Katajisto on avannut ammattilaisuransa hienosti ja nähtäväksi jää jatkuuko turkulaisen tyrmäysvoittoputki.