Boxing Nighteille uusi promoottori

Loud’n Live Promotions Oy Ltd. ja P3 Boxing Oy järjestävät tulevaisuudessa Boxing Night -ammattinyrkkeilytapahtumia yhdessä.Yhteistyösopimuksen mukaan Loud’n Live Promotions järjestää nyrkkeilytapahtumat Kalle Keskisen johdolla Pekka Mäen P3 Boxingin keskittyessä pääsääntöisesti tapahtumien sisällön tuottamiseen.

Mestarivalmentaja-nyrkkeilymanageri Pekka Mäen johtama P3 Boxing on nostanut suomalaisen ammattinyrkkeilyn uudelle tasolle. MTV3:n televisioimissa suosituissa Boxing Night -tapahtumissa on nähty niin maailmanmestaruus- ja Euroopan mestaruusotteluita kuin Euroopan Unioninkin mestaruustaistoja.

Pekka Mäen johtama P3 Boxing on toiminut tärkeänä taustavoimana keskisarjan ja ylemmän keskisarjan nyrkkeilijä Amin Asikaisen ja Suomen menestyneimmän naisnyrkkeilijä Eva Wahlströmin voittoisissa Euroopan mestaruusotteluissa sekä kevyen sarjan nyrkkeilijä Edis Tatlin, alemman raskaansarjan nyrkkeilijä Juho Haapojan ja ylemmän kevyen sarjan nyrkkeilijä Ville Piispasen Euroopan Unionin titteliottelukamppailuissa. Pekka Mäki on myös ollut mukana järjestämässä raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Heleniuksen Suomessa käymiä otteluita.

Loud’n Live Promotions -yhtiötä luotsaavalla Kalle Keskisellä on jo kymmenen vuoden ajalta kokemusta erilaisten kesäfestivaalien, tapahtumien ja konserttien järjestämisestä, joista mainittakoon mm. ensi kesänä 10-vuotisjuhliaan viettävä Seinäjoen Vauhtiajot.

– Olen erittäin tyytyväinen, että pääsemme aloittamaan Boxing Night -iltojen tekemiset yhdessä juuri Pekka Mäen kanssa, sillä meillä on kokemuksia yhteistyöstä. Olemme järjestäneet yhdessä jo kolme Boxing Night -tapahtumaa Seinäjoki Areenalla ja tiedän, että meillä on paljon annettavaa toinen toisillemme yhteistyön nyt laajentuessa, Kalle Keskinen sanoo.

– Olen koko ikäni ollut kiinnostunut nyrkkeilystä ja seurannut kotikyläni Ylihärmän oman pojan, Juho Haapojan, ”Härmän Häjyn” värikästä nyrkkeilyuraa läheltä vuosien ajan.

– Yhteistyö antaa molemmille osapuolille edellytykset keskittyä ja panostaa omaan osaamisalueeseen: P3 Boxing nyrkkeilijöiden valintaan ja valmentamiseen, ja Loud’n Live Promotions nyrkkeilytapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin, Keskinen jatkaa.

Tällä hetkellä nyrkkeilymanageri Pekka Mäen arvostettuun P3 Boxing -talliin kuuluu kovaiskuisia huippunyrkkeilijöitä: Niko Jokinen, Juho Haapoja, Eva Wahlström, Jussi Koivula, Fitim Latifi, Edis Tatli.

Pekka Mäki on niin ikään innoissaan entistäkin laajemmasta yhteistyöstä Kalle Keskisen kanssa:

– Kalle Keskinen on jo vuosien ajan järjestänyt merkittäviä musiikki-, viihde- ja urheilutapahtumia ja lukuisia konsertteja ympäri Suomea. Kallen pitkä kokemus puhuu puolestaan, jonka takia onkin hienoa päästä tekemään näitä nyrkkeilytapahtumia yhdessä alan ammattilaisen kanssa. Ja kun minä voin nyt sataprosenttisesti suunnata oman osaamiseni lajin ytimeen, niin uskon, että yhdessä järjestämistämme nyrkkeilytapahtumista tulee entistäkin vauhdikkaampia, viihdyttävämpiä ja onnistuneempia.

– Huippunyrkkeily on kovaa urheilua, mutta siihen perinteisesti sisältyvää show-elementtiäkään ei saa unohtaa. Ja sitähän me tulemme tarjoamaan jatkossa tehostetusti, Pekka Mäki toteaa.

Ensimmäinen yhteinen Boxing Night -ilta järjestetään maaliskuussa! Lisätietoa ko. illasta on luvassa lähiaikoina.