Edis Tatli puolustaa titteliään 9. toukokuuta

Antonio De Vitis
Antonio De Vitis

Suomen kuumin ammattinyrkkeilijä ”Prince” Edis Tatli puolustaa kevyen sarjana WBA-liiton Inter-Continental mestaruuttaan 9. toukokuuta kovaa italialaista  Antonio De Vitisia vastaan. Kyseessä on Tatlin toinen tittelinpuolustus.

Mestaruustaisto käydään 9. toukokuuta pääkaupunkiseudulla, mutta tapahtuman tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin ja pääsyliput tulevat myyntiin pääsiäisen jälkeen.

– Olemme tekemässä hienoa tapahtumaa toukokuun yhdeksännelle päivälle. Edisin tittelinpuolustus on sinänsä huikeaa juttu ja luvassa on jotain muutakin merkittävää. Enempää en kuitenkaan voi vielä paljastaa, Tatlin manageri Pekka Mäki kertoo.

Edellisessä ottelussaan joulukuussa entisen maailmanmestarin Mzonke Fanan upeasti kukistanut Tatli on WBA-liiton kevyen sarjan maailmanlistalla sijalla 12. Helsinkiläinen on voittanut kaikki käymänsä 22 ottelua.

Antonio De Vitis on voittanut urallaan 26 ottelua, kärsinyt kolme tappiota ja otellut yhden ratkaisemattoman. Hän on tyrmännyt 14 vastustajaansa, eikä ole hävinnyt kertaakaan ennen täyttä aikaa. Italialainen on otellut kahdesti Euroopan mestaruudesta ja voittanut neljä eri mestaruustitteliä.

EdisTatli-3