Edis Tatli valmiina lauantaihin

TheChallenge
Voittamaton ammattinyrkkeilijä Edis Tatli, 25, odottaa jo innolla tulevana lauantaina 9. maaliskuuta Barona Areenalla Espoossa käytävää titteliotteluaan. Tatli haastaa WBA-liiton Inter-Continental mestarin Felix Loran.

– Siitä tulee varmasti kova matsi. Lora on paljon parempi kuin aiemmat vastustajani. Tarkoitus on liikkua hyvin ja tykittää vastaiskuja, Tatli sanoo.

– Valmistautuminen otteluun on mennyt mainiosti. Sparria olen saanut muun muassa Jussi Koivulan ja Jarkko Putkosen kanssa. Sparrit ovat sujuneet loistavasti ja todella hyvin mielin voin lähteä matsiin.

Erinomaisia voittoja urallaan iskenyt mestari Felix Lora on arvostettu WBA-liiton maailmanlistalla sijalle 14. Voitto Lorasta nostaisi Tatlin maailmanlistalle, mikä mahdollistaisi MM-otteluun pääsemisen.

– Panokset ovat kovat ja se sopii minulle. Voitto antaisi paljon ja se on motivoinut harjoittelemaan vielä entistä paremmin, Tatli sanoo.

Helsinkiläisnyrkkeilijä Niko Jokinen, 25, kohtaa barcelonalaisen Guzman ”El Bueno” Castillon, 28, joka amatöörinä edusti Espanjaa muun muassa MM- ja EM-kilpailuissa. Vasenkätinen Castillo on voittanut 11 ammattilaisottelustaan kahdeksan.

Jokinen hakee uransa jo 20. peräkkäistä voittoa. Helsinkiläinen on tällä hetkellä arvostettuna EU:n arvolistalla sijalle 18.

– Taitavan oloinen kaveri vastassa, mutta saa nähdä miten hänen leuka kestää iskujani. Tyrmäysiskua ei kuitenkaan voi liikaa lähteä jahtaamaan, kovaa lyövä Jokinen kertoo.

Porvoolaisnyrkkeilijä Fitim Latifi, 22, nyrkkeilee tappiottoman ammattilaisuransa viidennen ottelun. Latifin kyvyt testaa Unkarin 20-vuotias Laszlo Kamhal, joka on voittanut kahdeksasta ottelustaan kuusi.

– Tästä tulee varmasti hyvä ottelu. Kamhal on hyvä nyrkkeilijä, mutta voitto on tietenkin tavoitteena, Latifi sanailee.

Entinen Euroopan Unionin mestari ja EM-haastaja Juho ”Härmän Häjy” Haapoja, 32, tähtää takaisin titteliotteluihin. Hän kohtaa Georgian Levan Jomardashvilin, 24. Lupaavasti kolmella voitolla ammattilaisuransa avannut Eemeli Katajisto saa vastaansa Unkarin mestarin Zoltan Kissin, joka on iskenyt 26 voittoa 41 ottelussaan.

Tapahtumassa isketään myös kuudes ottelu, jossa helsinkiläinen Mikko Alanko kohtaa Unkarin Renato Tothin. Tapahtuman järjestää Loud`n Live Promotions Oy.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa WWW.LIPPU.FI. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.