Edis Tatlin EM-illan ohjelma täydentyy: kovalyöntinen Niklas Räsänen palaa kehään

Kuva:: Jussi Talvitie / Sami Lommi / Photolies

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli (32–3) tavoittelee 11. joulukuuta historiallista kolmatta Euroopan mestaruuttaan. Tatlin ja italialaisen Gianluca Ceglian (17–3–1) välisen mestaruusottelun lisäksi tapahtumassa nähdään useita muitakin kamppailuja, ja nyt iltaan on varmistunut yksi kova nimi lisää: ”Drummer Boy” Niklas Räsänen (15–2–1) palaa joulukuussa kehätöihin.

Taitava ja kovalyöntinen Räsänen nähtiin edellisen kerran tositoimissa vuonna 2019, kun hän voitti selkeästi Ranskan alemman raskaansarjan mestaruutta vuosina 2015–16 hallinneen David Radeffin. Räsänen iskee 11.12. kuusieräisen ottelun, ja hänen vastustajansa julkistetaan lähiviikkoina.

”Muutaman vuoden tauon jälkeen on kutkuttavaa palata kehään. Olin parin vuoden mittaisella breikillä myös ennen edellistä otteluani loppuunpalamisen vuoksi, ja sen jälkeen olen keskittynyt parantamaan lumilautailusta pahasti tulehtuneita polviani”, Räsänen sanoo.

Raskaassa keskisarjassa otteleva Räsänen kertoo, että hänen nyrkkeilyynsä on tullut viime vuosina lisää kypsyyttä ja ”syvempää juonikkuutta”. Kuntoutuksen myötä keho on alkanut toimia paremmin, ja samalla miehen kehäotteisiin on saatu lisää räjähtävyyttä.

”Pyrin tuomaan nyrkkeilyyni takaisin urani alkupuolen iloista aggressiivisuutta, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä tuleman pitää. Ennen kaikkea nyrkkeily on kuitenkin minulle iloinen leikki. Yhtäkään päivää ei ole meille luvattu, joten keskityn elämään päivän ja hetken kerrallaan”, Räsänen sanoo.

Helsingissä Ruskeasuon urheiluhallissa järjestettävän tapahtuman muita nyrkkeilijöitä ovat ylemmän kääpiösarjan Jose Antonio Sanchez Romero (13–0–1), ylemmän keskisarjan Timo Laine (29–17) ja ylemmän välisarjan Jamil Elo (1–0). Lisää ottelijoita julkistetaan lähiaikoina. Tapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa alkaen hintaan 34 euroa.

TIEDOTE