Edis Tatlin EM-ottelu siirtyy pahentuneen koronatilanteen vuoksi

Edis Tatli - Francesco Patera


Ammattinyrkkeilijä Edis Tatlin joulukuulle suunniteltu EM-ottelu joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Siirtopäätös tehtiin Suomen ja koko Euroopan huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Tatlin oli määrä kohdata Italian Gianluca Ceglia Helsingin Ruskeasuon urheilutalossa 11.12.

Päätökseen vaikuttivat erityisesti Suomen pahenevat tartuntamäärät sekä uuden omikronvariantin aiheuttama epävarmuus.

”Tämä harmittaa tietysti todella paljon. Ennen kaikkea minua harmittaa Ediksen ja kaikkien illan nyrkkeilijöiden puolesta. Edis on kovassa kunnossa, hän oli valmistautunut joulukuuta varten huolella”, sanoo manageri Pekka Mäki.

”Nykyisessä maailmantilanteessa täytyy kuitenkin tehdä välillä kovia päätöksiä. Tämänhetkisissä kaavailuissa ilta pyritään järjestämään maaliskuussa. Tiedotamme tarkemmin uudesta päivämäärästä heti kuin mahdollista.”

Ceglia-ottelu on Tatlille mahdollisuus voittaa ammattinyrkkeilyn Euroopan mestaruus jo kolmannen kerran – suoritus, johon kukaan toinen suomalainen ammattinyrkkeilijä ei ole yltänyt. Tapahtumaan oli kiinnitetty myös Jose Antonio Sanchez Romero, Niklas Räsänen, Jamil Elo ja Rasmus Bergman.

Pääsylipun ostaneille palautetaan lipun hinta lipunmyyjän käytäntöjen mukaisesti. VIP-lipun ostaneille tilitetään maksu takaisin.

TIEDOTE