Eemeli Katajistolle vastustaja Ranskasta

Eemeli Katajisto

Eemeli Katajiston haastaja Kevin Cojean

Eemeli Katajiston haastaja Kevin Cojean

Turkulainen ammattinyrkkeilijä Eemeli Katajisto, 28, saa vastaansa Ranskan Kevin Thomas Cojeanin, 24, Barona Areenalla Espoossa 7. joulukuuta pidettävässä Young Lions Boxing Nightissa. Raskaan keskisarjan ottelu on kaavailtu kuusieräiseksi.

Kuusinkertainen amatöörien Suomen mestari Katajisto on voittanut ammattilaisuransa kaikki kuusi ottelua ja puolet niistä tyrmäyksillä. Turkulainen on ilmoittanut tavoitteekseen Euroopan mestaruuden.

Kevin Thomas Cojean on puolestaan otellut paidattomana 14 kertaa, joista hän on iskenyt kymmenen voittoa. Lisäksi miehen ottelulistalta löytyy yksi ratkaisematon ja kolme tappiota. Miehen voitoista kolme on tyrmäysvoittoja.

Ranskalainen on Eemelille haastava vastustaja tähän paikkaan. Hän on hyvällä tekniikalla varustettu nuori ja voitonnälkäinen kaveri. Arvolistat olisivat voiton myötä askeleen lähempänä, Katajiston nyrkkeilymanageri Pekka Mäki arvioi.

– Cojeanin listalta löytyy vähintään yhtä hyviä voittoja kuin Eemelinkin ja ranskalaisnyrkkeilijöiden matsit Suomessa ovat lähes poikkeuksetta olleet yleisöystävällisiä. Luvassa on hyvätasoinen matsi.

Liput tapahtumaan myy Lippupalvelu.Fi.

Barona Areenalla 7. joulukuuta käytävät ottelut:

 Ylempi keskisarja 4 erää
Niklas Rasanen, Helsinki – Norbert Olek, Puola

Raskas keskisarja 6 erää
Eemeli Katajisto, Turku – Kevin Thomas Cojean, Ranska

Keskisarja 10 erää
Niko Jokinen, Helsinki – Virgilijus Stapulionis, Liettua

Välisarja 10 erää
Jussi Koivula, Tampere – Hassan Ait Bassou, Hollanti

Ylempi höyhensarja 6 erää
Eva Wahlström, Helsinki – Anna Sikora, Puola

Kevyen sarjan WBA Inter-Continental mestaruusottelu 12 erää
Edis Tatli, Helsinki – Mzonke Fana, Etelä-Afrikka