Eva Wahlström odottaa kovaa, mutta hauskaa ottelua

Kuvaaja Minna Hatinen

Eva Wahlström

Ammattinyrkkeilyn Euroopan mestari Eva Wahlström, 33, ottelee tänä perjantaina kuusieräisen ottelun puolalaista Karina Kopinskaa , 25, vastaan Helsingin Urheilutalolla pidettävässä nyrkkeilyillassa.

 Euroopan mestaruuden vuonna 2012 voittanut Wahlström palasi joulukuussa kehään pitkältä sairaslomalta ja kukisti pisteillä potkunyrkkeilyn maailmanmestarin Anna Sikoran.

 – Edellisessä ottelussani varoin vielä kovasti käsiäni, mutta nyt voin nyrkkeillä niin kuin haluan. Se on hieno tunne. Olen todella innoissani perjantain ottelusta, Wahlström kertoo.

 Wahlströmin tuleva vastustaja Karina Kopinska kukisti viime ottelussaan Ruotsissa kotikehän Anna Hultinin, joka oli kukistanut Wahlströmin edellisen vastustajan Anna Sikoran. Hultin on ollut myös rankattuna Wahlströmin EM-tittelin ykköshaastajaksi.

 – Vastustajani vaikuttaa vielä paremmalta kuin edellinen vastustajani. Hän on teknisempi ja aktiivisempi. Tästä tulee varmasti kova, mutta hauska ottelu, Wahlström uskoo.

 – Alkusyksystä minun on määrä otella jälleen Euroopan mestaruudesta. Kopinska on minulle täydellinen vastustaja tähän paikkaan.

 Tapahtuman pääottelussa ”Prince” Edis Tatli puolustaa WBA-liiton Intercontinental mestaruustitteliään italialaista Antonio ”Pitbull”  De Vitisia vastaan. Suomalaista ottelevat myös kehään palaava Juho ”TNT” Tolppola, Niko Jokinen, Jussi Koivula, Niklas Räsänen ja Henri Kekäläinen.

 Helsinkiläisen Räsäsen ja kemiläisen Kekäläisen vastustajat ovat vaihtuneet miesten alkuperäisten vastustajien loukkaannuttua. Räsänen kohtaa Andrejs Loginovsin ja Kekäläinen Andrejs Tolstihsin.

Tapahtuman virallinen punnitustilaisuus pidetään torstaina 8. toukokuuta klo 17.00 Herttoniemen Autokeskuksessa osoitteessa Mekaanikonkatu 16, Helsinki. Yleisö on paikan päälle tervetullut!

Pääsyliput ovat myynnissä osoitteessa Lippupalvelu.Fi!