Felix Loralta terveiset Tatlille

Lora

Ammattinyrkkeilymestari Felix Lora, 28, ei aio luovuttaa WBA-liiton kevyen sarjan Inter-Continental -titteliään helpolla haastajalleen Edis Tatlille 9. maaliskuuta Barona Areenalla Espoossa. Loran mukaan Tatli vie tittelin vain hänen kuolleen ruumiinsa yli.

 Espanjassa asuva Lora tyrmäsi kaikki aiemmat ottelunsa voittaneen Massimiliano Ballisain mestaruusottelussa Italiassa viime kesäkuussa ja nyt hänet on arvostettu WBA-liiton maailmanlistalla sijalle 14.

–   Voitto Tatlista nostaisi minut maailmanlistalla kymmenen parhaan joukkoon. Laitan käteni ristiin, jotta pääsisin sitten ottelemaan maailmanmestaruudesta. Sitä ennen minun pitää kuitenkin nujertaa Tatli, Lora sanoo.

–  En antaudu kenellekään nyrkkeilymaailmassa. Mieleni on vahvin aseeni. Tatli vie tittelin vain kuolleen ruumiini yli. Tässä ottelussa on tulevaisuuteni pelissä., Lora lisää.

Edis Tatli, 25, on voittanut kaikki käymänsä 19 ottelua. Viime ottelussaan Tatli voitti Euroopan Unionin mestaruuden avauserän tyrmäysvoitolla. Myös Lora tietää Tatlin olevan hyvä nyrkkeilijä.

– Tatli on erinomainen nyrkkeilijä. Hän on voittamaton ja kunnioitan häntä haastajanani.

 Tyrmäävän vasemman koukun omaava Lora lähettää Tatlille terveiset ennen Suomeen saapumistaan.

 – Toivottavasti Tatli on huippukunnossa. Hänen tulee olla elämänsä kunnossa ollakseen kehässä minun kanssa, Lora viestittää.

 Barona Areenan nyrkkeilyillassa iskevät suomalaisista myös Juho ”Härmän Häjy” Haapoja, Niko Jokinen, Fitim Latifi ja Eemeli Katajisto. Tapahtuman järjestää Loud`n Live Promotions Oy.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa WWW.LIPPU.FI. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.