Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Puncher
Brawler
Viestit: 595
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Puncher »

Jaa, tuli äsken katsottua matsi.

Todellinen teurastus se oli niinkuin jo ennakkoon kerroin että teuraaksi mies on menossa, tokassa erässä jo matsi poikki ja tuomari Jussin onneksi keskeytti matsin ja pelasti Jussin pahalta KO:lta.

Ainoa mitä Jussi sai aikaan / pidennettyä matsia" jopa" toiseen erään asti, oli kokoajan sitominen, sitoi minkä kerkesi.

Muutama nettisoturi täällä povaili Jussin yllätystä, ja teurastus tuli... Saa nähdä jatkuuko miehen teuraaksi lähettäminen tästäkin edespäin vain tuleeko Jussi / taustajoukot vihdoinkin järkiinsä ja hanskat naulaan ennenkuin käy jotain oikeasti peruuttamatonta...

Tästä näkee matsin

olli
Brawler
Viestit: 509
Liittynyt: 30.05.2006 22:24

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja olli »

Rohkeasti Koivula lähti jälleen haastamaan ja saattoi voittaakin tuon ensimmäisen erän. Melko nopeasti katsoin ottelun, mutta tuossa vaikutti siltä, että Jussi lähti ensimmäisen erän jälkeen lyömään liiankin rohkeasti ja pienen ristiinlyönnin jälkeen kävi "huono tuuri" ja otettiin lukua. Luvunlaskun jälkeen ei yritetty edes välttää iskujenvaihtoa (miksi ei?) vaan mentiin päälle kuin yleinen syyttäjä ja eihän siinä hyvin käynyt.

Rohkeutta tosiaan ei ainakaan puutu ja luultavasti tämän tyyppisiä ottelutarjouksia tulee vielä tämänkin jälkeen.
jone
Contender
Contender
Viestit: 2758
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja jone »

vieläköha Jussi meinaa otta otteluita ?
ei oo meinaan yli vuoteen miehestä kuulunut,tosin tämä horona nyt vähän vaikuttaa mutta meinaakohan vielä ottaa tehoja irti ja vetää rönö auki ja kykä ylös.
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 947
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Koivulan eväät taitaa olla syöty. Henkiset ominaisuudet ei taida riittää huipputasolle. Koivulalla oli pitkään pahoja alaselkäongelmia ammattiuran alkupuoliskolla joka oli peruja amatööriaikojen loppupuolelta. Käveli viikkoja keppien avustuksella ja jo silloin nyrkkeilyura oli katkolla, jouduttiin tekemään selkäleikkaus, jotta ammattiuran jatkaminen oli mahdollista.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jus ... #gs.cbt97i
Itselle on tullut semmoinen fiilis, Koivula oli aina kireässä kunnossa ja näytti fyysisesti olevan tikissä, mutta treenasiko Koivula liikaa, oli niinkuin jatkuva ylikuntotila päällä, vaikutti myös henkiseen puoleen ja kuuppaan, takana oli jo iso selkäleikkaus. Koivula on otellut welterissä ja light middlessä. Olisko Koivulan alunperin pitänut otella koko ajan light middlessä, jos painonpudotukset olivat tuskien taival.
https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000000604998.html

Koivulalla oli myös huonoa tuuria, ennen tuota Maciecin lyömään alakoukkua vasempaan silmään, joka aukaisi silmäkulman pahasti, aikaisemmassa vaiheessa ottelua vasempaan silmään oli tullut vastustajan peukalo, jonka johdosta silmänpohjan lihakset repesivät, näki vastustajan "kahtena" ja ei pystynyt hahmottamaan vastustajan sijaintia. Vastustaja polakki huomasi tämän ja pystyi takomaan samaan silmään, ottelu joudutiiin viidennessä erässä keskeyttämään.
Simävamma korjaantui, näkö palautui kuitenkin takaisin ja parin kuukauden päästä lääkäri antoi otteluluvan jatkaa ammattiuraa.
https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000000605234.html

Esimerkiksi Aminille keskisarjaan pääseminen ja painonpudotukset olivat tuskien taival, tunsi itsensä "vaeltavaksi haamuksi" ja liian myöhään tuli sarjan vaihto ylemmäksi. Taitava nyrkkeilijä Koivula on ja teknisesti hyvä, ehkä Koivulakin on tavallaan pistenyrkkeilyn uhri, kuten Juho Tolppola. Eihän miehestä tiedä, mitä lisäprobleemia miehelle on tullut selkäleikkauksen jälkeen on esimerkiksi selän/selkärangan suhteen, prakannut toisesta paikasta ja on vaikuttanut liikkumiseen ja jalkoihin, käsien ja jalkojen yhteistyä ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla.
Aminilla luiskahti Sylvester matsissa välilevy ja jaloista hävisi voimat ja jalat olivat spagettia.

Jussi on ottanut urallaan päähän aika monta iskua, välilevyt ja nikamat on kovilla niskassa ja kaularangassa, on ollut aikaisemminkin ongelmia jo ammattiuran ensimmäisinä vuosina, kovat alaselkäkivut, jonka takia jouduttiin tekemään selkäleikkaus ja harjoittelu oli puolitehoista.
Viitisen vuotta sitten oli tämä huumattu episodi, onhan kaikenlaista vilunkia tapahtunut ammattinyrkkeilyssä, taitaa vaan olla aika epätodennäköinen vaihtoehto, että olisi pistetty jotain juomapulloon.
https://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000000888269.html
Jos meinaa palata takaisin vielä ammattikehiin, kokeilee valmennuksen vaihtoa, vaihtamalla treenimenetelmiä ja kokeilemalla sarjan vaihtoa ylemmäks jatkuvaksi light middleen tai middleen, niin ei painonpudotukset ole niin stressaavia. Voi olla, että Middle on liian iso painosarja Jussille, light middle lienee oikea sarja.
Jussi on jo 36 v, joten aikaa ei ole kovin paljoa enää. Jos eväät on syöty, niin uralle jäi jossiteltavaa, kuitenkin pitkään jaksoi painaa nyrkkeilykehissä. Nyrkkeilyä seuraavaa yleisöä kiinnostava kohtaaminen voisi olla, Oskari Metz vs Jussi Koivula. Matsi käytäisiin welterissä tai light middlessä.
https://boxrec.com/en/proboxer/457714
ammattiuran jälkeen sitten valmennuspuolelle, jos vielä puhtia, halua ja kiinnostusta riittää.
Marcello Salaatti.
Jaakkomies
Club Fighter
Viestit: 65
Liittynyt: 17.02.2019 16:29

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Jaakkomies »

Aikamoinen uutinen! Jussi Koivula kohtaa 5.12 entisen maailmanmestarin Sergio Martinezin vieraskehässä. Hieno juttu!
pOKE
Prospect
Prospect
Viestit: 1807
Liittynyt: 28.10.2010 22:12

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja pOKE »

No jopas.

On tällä "vaarilla" vielä poppia lyönneissä

49% Motherfucker, 51% Son of a Bitch
Anabolix1
New Kid on the Block
Viestit: 26
Liittynyt: 04.04.2016 01:20

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Anabolix1 »

Mielenkiintoista nähdä lähteekö Jussi samallaisella hyökkäävällä taktiikalla otteluun niinkuin Benniä vastaan! Siinähän olis varmasti oiva taktiikka... Toisaalta kun muistaa maralillan vastaiskut esim. Williamsia vastaan niin...

Näppärällä "piste" nyrkkeilyllä Jussi varmasti menee täydet erät, mutta vaikeaa nähdä, että Jussi silloin voittajana vieraskehästä lähtisi..

Toisaalta jotenkin tuntuu, että kunniakas pistetappio legendalle, ja sitten hanskat tiskiin tyyppinen raktaisu ei olis Jussin kohdalla mikään häpeä.. Varmasti niiden kuuluisien rahkeiden riittävyys on jo kokeiltu..
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 947
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Darren Barker pisti Maravillan lujille. Barkerin etu oli koko ja ulottuvuus, käytti etummaista jabia ja löi rohkeasti takakättä. Otti hienosti suojaukseen Maravillan iskut ja löi vastaan. Ottelun edetessä Barkerin suojaus rupesi vuotamaan, liike vähenemään ja jäi niinkuin telineisiin. Tyrmäysisku oli etummaisen käden koukku korvalliselle erässä 11 ja se hyydytti Barkerin.
https://boxrec.com/media/index.php/Serg ... ren_Barker

Martin Murray pystyi myös pistämään Maravillan lujille. Martinezin polvivaivat ja muut loukkaantumiset , rikkinäisellä kropalla reenaaminen, rupesi näkymään kehässä ja vaikuttivat esityksiin. Cotto matsissa tuli sitten RTD-häviö, oli varjojen mailla siinä matsissa entisestä Maravillasta.
https://boxrec.com/media/index.php/Serg ... tin_Murray

Koivula on Martinezia luonnostaan pienempi ja Maravilla on otellut vuosikausia middlessä. Koivulan mahollisuuksia rupeaa miettimään, niin etummaisen jabin kautta otteleminen, tarkka suojaus ja haistaa takakädelle paikat. Maravilla tulee painostamaan agressiivisesti ja lyömään nopeita komboja , yrittää heti ottaa luulot pois Koivulalta.
Vähän likaista ottelutyyliä, kuten Salido pisti Loman tiukoille, löi välillä munaskuille ja reisille lyöntejä, sitomista ja painimista lähellä., että saa Maravillan rytmin rikottua,.
Etu on myös Martinezin ikä ja pitkä ottelutauko ennen paluumatsiaan, silti edelleen on helvetin vaarallinen, nopea ja lyönneissä puhtia.
Martinez heittää taitavasti tuota etukäden nopeata jabia "kuolleesta kulmasta" ja yleensä perään tulee heti takakäden suora, nopeisiin komboihin yhdistyvät suorat ja sivarit/koukut, esimerkiksi matsissa Kelly Pavlikia vastaan.
Maravillan spessulyönti taitaa olla tuo etukäden yllättävä, nopea ja kova sivari korvalliselle, toinen spessulyönti on takakäden counteri/vastaisku väistön jälkeen, tai takakäden suoran lyönti päähän tai palleeseen. Takakäden lyönteihin on monet vastustajat pysähtyneet.
'Veikkaan, että Maravilla tulee pistämään samanlaisia komboja, kuten oikea suora, vasen suora, ja etukäden sivari-korvalliselle, Koivulan etukäsi on "staattisesti" edessä, joten tuommosella puskista tulevalle vasurin etukäden sivarilla voi mennä pahasti unille, kuten Barker. Maravilla lyö tuota takakättään nopeasti päähän tai runkoon esimerkiksi oikeakätisen vastustajan ns. solar pleksukseen.

Olen aika varma, että Martinez tulee hakemaan lopetusta tuolla yllättävällä etukäden sivarilla ja tietty myös takakäden counterilla vastalyönti Jussin oikeaan suoraan joko päähän tai maksan kärkeen runkoon tai oikea jabi päähän tai napsauttaa vaan jabin hanskoihin hämätäkseen ja vetää takakäden suoran Jussin "solar pleksukseen", hakee kovaa ja hyydyttävää pallea-osumaa. Maravilla tykkää myös välillä olla lähiottelussa ja haastaa lähellä, pommittaa runkoon ja nostella upparia päähän, joten tuossakin olisi yllätyksen paikka Jussille, tarjota samaa lääkettä.

Maravilla on luonnollisesti ennakkosuosikki entisten meriittien vuoksi. Miten kovaan tikkiin niin fyysisesti kuin henkisesti Koivula saa tikattua itsensä, sehän nähdään matsissa. Conor Benniä vastaan Koivula laittoon alkuun kaikki munat samaan koriin ja latasi alkuun kaiken mitä koneesta lähti, sitten tuli lunta tupaan. Maravillaa ei kannata lähtee yrittää alussa "väkisin" lyömään ulos, hän on niin taitava, sieltä pamahtaa nopeat ja kovat vastaiskut, hänen tyyliinsä kuuluu käsien roikottaminen alhaalla ja houkutella vastustaja hyökkäämään ja tätä kautta ristiinlyömistilanteisiin, joissa on todella taitava. Maravillalla on myös kova leuka ja iskunkestävyys on kovaa luokkaa, miten lienee ikä vaikuttanut leuan kestävyyteen?
Koivulalle on annettu elämänsä tilaisuus loistaa ja haastaa entinen keskisarjan kingi, tämä on viimeinen mahdollisuus ja sen jälkeen hanskat naulaan tappion tullessa. Vince Philips yllätti aikoinaan täydellisesti kehälegengan Kostya Tszyun valmistautumalla matsiin katsomalla videoita ja opiskelemalla Tszun heikkoudet. Heikkous oli vasen etukäsi, joka oli staattisesti edessä Kostyan tyylin mukaisesti.
Phiips löi pitkää oikeata suoraa tai koukkua kiertämällä vasemman etukäden osuen monesti painavasti ja tämä hyydytti Tszyun.

Chavez matsin Maravilla meinas hävitä viimeisen erän "ylimielisyyden" ja herpaantumisen takia, johti matsia ylivoimaisesti, sitten jäi leikkimään kehäköysien vierustalla, suojaus alhaalla ja "etukumarassa" Martinezille tyypillisessä otteluasennossa lähellä ja Chavez löi painavan osuman vasemmalla koukulla ja sitten sutena kimppuun/myllyttämään, Martinez kävi kanveesissa ja luvunlaskussa 12 erässä, otti monta painavaa moukkua sen jälkeen,siinä oli lähellä tyrmäyshäviö, selvisi kuitenkin loppuun, ettei tullut katasrofaalista loppua Maravillan kannalta.
Joten ei heitetä kirvestä kaivoon, Koivulalla on mahdollisuus yllättää, varsinkin jos Martinezin asenne on, että matsi on jo valmiiksi voitettu ja kävelee "Icemanin" yli,. Pekka syöttää Jussille kärmeskeittoa ja vihtoo saunassa Jussia katajasta tehdyllä vastalla, kutsuu yläkerran voimat apuun taktiikan luomiseen :)
Marcello Salaatti.
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 947
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Silloin kun Martinez otteli vielä welterissä, vuonna 2000 haastoi Antonio Margariton, mutta liian aikaisin, tuli kylmää kyytiä .Aika kaukaa on tämäkin videon ottelu vuodelta 2002. "Journeyman" Vasile Surcica vastassa 12-32-2. 32 häviöistä vain 4 on mennyt kesken. Voitettujen listalla on Jyri Kjällin tyrmäämä Christian Bladt.
https://boxrec.com/en/proboxer/16953

Pikkuhiljaa Martinezin kroppa alko muovautua, lihasta tulla ja iskuvoimaa sekä taidot lisäänty, pysty ottamaan Ud-voiton 189 cm "liehuvasta oljenkorresta" Pavlikista, 185 cm Williamsille ensin Md-häviö, sitten KO-voitto.

Mielenkiintoista millä taktiikalla lähtee Koivulan Jussi lähtee Martineziä vastaan.
'
1)nätillä pistenyrkkeilyllä hakee voittoa, on vaikeata kotikehän ottelijaa vastaan, lähtee pistevoittoa hakemaan, pitää olla selvää dominointia, joten en usko tähän.

2)Lähteekö soitellen sotaa ja haastaa heti alusta lähtien, kuten Conor Benniä vastaan, haastaa, sitoo ja yrittää pistää alkuun kaikki paukut, lähtee kilpaa lyömään. En usko tähänkään taktiikkaan.

3) Lähteekö hakemaan etummaisen käden käytöllä, häiritsee jatkuvasti etukädellä Martinezia, hakee paikkoja takakädelle, sidontatilanteissa, sitoo, raastaa ja painii, yrittää nostaa läheltä uppareita päähän. "Yrittää muistaa otellessa Maravillan oikean etukäden yllätyksellisen sivarin, takakäden paukut päähän ja solar pleksukseen minkälaisia lyöntikomboja on tulossa, videoita on katsottu silmät monitorin muotoisena, kun martinezin vasen takimmainen lähtee, kerkeekö sinne väliin pistämään oikean takakäden. Kun Maravilla heittää sitä "kuolleesta kulmasta" tai siitä rinnan korkealta etukäden jabiansa, pystyskö sinne heittämään etukäden painavan sivarin poskipäähän, leukaan tai "korvalliselle" ja perään takakäden suoran, riittääkö noppeus?

4) Lähteekö sillä periaatteella, että pistää fysiikkansa siihen tikkiin, että pystyy tiukassa paketissa uhraamaan itseään, antaa Martinezin tehdä työt ja hakee sitä yhtä-kahta kunnon paukkua päähän, kun Maravilla tulee huolimattomaksi ja lähtee saalistamaan, lyömään Jussia olan takaa ulos, niin Jussi osuisi hyökkäävään ja huolimattomaan Maravillaan kunnolla, niin jatkotilanteissa sutena kimmppuun, taii Maravilla jää lähelle suojaus alhaalla pää alaspäin "ihmettelemään", kuten Chavez matisssa. Sidontatilanteissa sitoo, painii ja raastaa, pistää Martinezin ahtaalle lähellä, otteleminen ei ole kaunista. Chavez Jr sai paikan, kun Maravilla oli huolimaton viimeisessä 12 erässä, tykitti painavan vasemman koukun Maravillan päähän sitten tuli rumputulta, Maravilla luvunlaskuun ja sitten Chavez lähti saalistamaan satutettua Maravillaa, selvisi kuitenkin loppuun asti.
3-4 taktiikka voisi toimiakin tai sitten ei. :)
Jospa tulisi samanlainen paukku tuurilla tai taidolla, jolla Jyri Kjäll napautti Christian Bladtin ulos. Maravilla on kuitenkin jo 45 v, taidot on tallella ja nopeus, jospa tulisi hänelle huono päivä ja hän näyttäisi huonolle. Toivotaan, että ottelupäivä ei ole Maravillan paras päivä ja Jussi pystyisi hyödyntämään tämän.

Marcello Salaatti.
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6458
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Ei oikein jaksa syttyä analystointiin eikä siihen puoleen asiassa kiinnittämään juurikaan huomiota. Koivulalla tässä matsissa tuskin on mitään hävittävää, varmaan maksetaankin sen verran, että matsi kannattaa käydä ottamassa. Jos "vasara" on vielä iskussa ja tulee turpaan, niin tuleepahan sentään nimimieheltä. Jos taas ei ole ihan nuoruutensa terässä ja tuleekin voitto, niin ehkä se auttaa saamaan ainakin vielä toisen tällaisen "karkkipäivä-ottelun" ennen hanskojen seinään naulaamista. En tiedä mitä Martinezin leirissä ollaan suunniteltu, mutta varsinainen ura niin hänellä kuin Koivulallakin voi olla yhden turpasaunan päässä lopusta, ja kumpikin varmaan omalla tasollaan ja omassa mittakaavassaan kaapii urastaan vielä sen mitä kaavittavissa on. Varmaan ainakin Martinezilla on oikeasti mielikin tehnyt kehään, ja jos kerran rahoitus on kunnossa ja homma kiinnostaa, niin mikä ettei voisi vielä kokeilla.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 947
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Eivät anna juurikaan Koivulalle mahdollisuuksia.
Ei omaa heidän mielestään erityistä nopeutta, refleksejä, "etäisyyksien hallinnassa" puutteita, otteluasennossa yms. Haetaanko tässä tyylin analysoinnissa, että on ottelutilanteiden "hahmottamisessa" puutteita?
https://lapelotita.com/2020/09/25/who-i ... ext-rival/
"The style of Jussi Koivula
The Finn does not have speed or reflexes. His tight, high guard dulls his peripheral vision. He also crosses his legs when walking the ring.

The announced attacks, the abuse of curved blows and the loss of a clear line of offense, are common in Koivula’s accounts.

It does not stand stably. He is right-handed, but he changes his profile without any sense and has trouble managing distances."

Epäilevät, että Maravillan tavoitteena on valmistaa itseään Ryota Muratan haastamiseen keskisarjan painoissa.
World Boxing Association World Middle Title. Ryota Murata menettänyt ja napannut uudestaan tittelin, viimeisimmissä matseissa nappasi tittelin itselleen uusinnassa Rob Brantilta ja puolusti titteliä TKO-voitolla Steven Butlerista. Tätä titteliä varmaan Maravilla lähtee tavoittelemaan, ottaa nopeassa tahdissa valmistavia otteluita ja paluuta huipulle. Jos tähtäimessä on Ryota Murata, valmistautuminen pitää tehdä huolella.
Murata on olympiavoittaja Lontoosta 2012. Hopeaa Bakun MM-kisoista 2011.
https://www.asianboxing.info/ryota-murata.html
https://boxrec.com/en/proboxer/657422

On kuitenkin Jussin suuri tilaisuus, ottaa "kehälegendaa" vastaan ja jos tulee hyvä ja miehekäs esitys, niin mahdollisuus on vielä yhteen-kahteen isompaan tilipussin kartuttamiseen. Maravillan mieli on varmaan kehään mielinyt Cottolta 2014 saaman turpa/selkäsaunan jälkeen ja todistaa itselleen, kun on toivottu loukkaantumisista, hänellä on mahdollisuus palata edelleen huipulle ja haastaa keskisarjan painoissa esimerkiksi Ryota Murata. Hänen tarkoituksensa myös on saada julkisuutta luonnollisesti omalle MaravillaBox promootiolle ja ottelijoiden houkutteleminen promootion leipiin. Olihan edellisellä urallaan Maravilla käsittämättömän suosittu Argentiinassa, äänestettiin vuoden urheilijaksi Argentiinassa 2012 ja ajoi Messin edelle.
Martin Murrayta vastaan vuonna 2013, 50 000 katsojan edessä puolusti titteliään kotikehässä.
https://maravillabox.com/management/
https://yle.fi/urheilu/3-6610783

Marcello Salaatti.
Avatar
tuaman
Brawler
Viestit: 681
Liittynyt: 16.11.2013 09:09

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja tuaman »

Tämä ottelu tuskin toteutuu. Koronatilanne pahenee nyt sitä tahtia Espanjassa.
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 947
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Matsi on 9.12.2020, otellaan keskisarjan painoissa, ilman yleisöä tyhjille katsomoille,todennäköisesti. Saa nähä, miten paljon lihasta Koivulaan on saatu pumpattua. Olisko Martinezin otteluasentoa vasurina oikea kylki edellä lääkkeeksi, oikein ajoitettu Jussin vasen sivari leukaan/korvalliselle ja perään oikean suoran tapainen tai massiivinen kohokoukku leukaan, Maravilla unille ja tarjotaan matsin jälkeen suomalaista unikulmasänkyä :wink:
Marcello Salaatti.
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6458
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Marcello Salas kirjoitti: 21.11.2020 10:07 Matsi on 9.12.2020, otellaan keskisarjan painoissa, ilman yleisöä tyhjille katsomoille,todennäköisesti. Saa nähä, miten paljon lihasta Koivulaan on saatu pumpattua. Olisko Martinezin otteluasentoa vasurina oikea kylki edellä lääkkeeksi, oikein ajoitettu Jussin vasen sivari leukaan/korvalliselle ja perään oikean suoran tapainen tai massiivinen kohokoukku leukaan, Maravilla unille ja tarjotaan matsin jälkeen suomalaista unikulmasänkyä :wink:
Niin justiin! Eli samalla kaavalla, millä Koivula on aktiiviaikanaankin matsit hoidellut.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 947
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Jussi Koivula - Kuinka pitkälle rahkeet riittävät

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Leifhackman kirjoitti: 21.11.2020 18:19
Marcello Salas kirjoitti: 21.11.2020 10:07 Matsi on 9.12.2020, otellaan keskisarjan painoissa, ilman yleisöä tyhjille katsomoille,todennäköisesti. Saa nähä, miten paljon lihasta Koivulaan on saatu pumpattua. Olisko Martinezin otteluasentoa vasurina oikea kylki edellä lääkkeeksi, oikein ajoitettu Jussin vasen sivari leukaan/korvalliselle ja perään oikean suoran tapainen tai massiivinen kohokoukku leukaan, Maravilla unille ja tarjotaan matsin jälkeen suomalaista unikulmasänkyä :wink:
Niin justiin! Eli samalla kaavalla, millä Koivula on aktiiviaikanaankin matsit hoidellut.
Toivotaan, toivotaan, että Jussin iskunajoitus on kohdalllaan ja tulee pumpatusssa kunnossa matsiin, paria kiloa lihasta lisää hankittuna ja paketti on tiivis aivankuin Canelo Alvarezilla, hakee niitä kovia ykkösiä tai jopa kakkosia, kuten Rocky Mason Dixonia vastaan.
Marcello Salaatti.
Vastaa Viestiin