Nyrkkeilyliitto ?

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6458
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Eikös tämä ole ennemmin liiton jäsenten kuin foorumikeskustelujen asia? Liiton jäsenten pitäisi pistää asioita liikkeelle edustajiensa välityksellä. Liitoissa kai ylintä päätösvaltaa käyttävät liittokokoukset, joissa valitaan liitolle hallitus. Hallitus taas valvoo organisaation toimintaa. Jos hallitus ei ole tyytyväinen palkkaamiensa henkilöiden tehtävien hoitoon, hallituksen tulee tehdä omat johtopäätöksensä ja toimenpiteensä. Jos liiton jäsenet taas eivät ole tyytyväisiä hallitukseen, niin seuraavassa liittokokouksessa parempia henkilöitä ehdolle hallitukseen ja lobbaamaan näiden taakse kannatusta. Nämä paremmat hallituksen jäsenet sitten pistävät liiton hallinnon parempaan kuntoon. Uskoisin, että kun riittävä määrä liittokokousedustajista asettuu asian taakse, niin voidaan pitää ylimääräinen liittokokuskin jos tilanne niin vaatii.

Kallen kirjoitus heijastelee yleistä meininkiä järjestötoiminnassa. Suurin osa järjestöjen jäsenistöstä ei tiedä tuon taivaallista mitä järjestö oikeasti tekee tai on tekemättä, eikä se heitä kiinnostakaan. Jäsenmaksuja maksellaan ja jossain järjestön ytimessä piiri pieni pyörii ja ajan kanssa maailma alkaa pyöriä näiden ihmisten silmissä ja heidän maailmankuvansa vääristyy ja toiminta alkaa olla aika erikoista ja omituista suhteessa siihen, mitä varten järjestö alunperin on perustettu ja mikä esim. järjestön sääntöjen mukaan järjestön tarkoitus on.

Jos kuulutte esim. ammattiyhdistykseen, niin lukekaapas huviksenne säännöistä yhdistyksen tarkoitus. Veikkaan, että siellä ei lue teatteri-, hiihtely-, konsertti- yms. matkat ja illat, mieluummin vähintään 1 promillen huppelissa. Onnitteluni, jos yhdistys oikeasti jotain muutakin tekee.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6458
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Karl Helenius kirjoitti:Jos jokin asia on Foorumilla keskusteltava niin juuri tällaiset vääryydet ovat ykkös sijalla.
Suomessa nyrkkeilyväki on niin väsyneitä taistelemaan ja se haijastuu tekemiseen kentällä.
Muualla laitetaan tulosten jatkuvasti puuttuvan pihalle muttei nyrkkeilyssä meillä annetaan
ansiomerkkejä. :lol:
Tuskin toiminnanjohtaja viimeiset vuodet voi sanoa menestykset olleen sitä tasoa että kehtaa
kerskua. :?
Kyllähän tästä foorumille voi tekstiä kirjoittaa vaikka kilometrikaupalla, mutta mitä se auttaa tai muuttaa? Jos Nyrkkeilyliiton toiminnassa on jokin asia pielessä, niin MUUTOSKSEN saaminen siihen voi tapahtua vain liiton sisältä päin. Mikäli liittorakenne on kuten sen arvelen olevan alhaalta ylöspäin vaikuttamisketju menee kutakuinkin seuraavaa reittiä.

Liiton jäsenyhdistysten (seurojen) jäsenet ->

Jäsenyhdistyksen edustajat liitossa (liittokokusedustajat ja mahd. muut liiton toimielimet, joissa jäsenyhdistyksistä on edustus) ->

Liiton hallitus ->

Liiton palveluksessa ja luottamustehtävissä olevat henkilöt

Eli Kalle, jos kuulut yhdistykseen/seuraan, joka on Nyrkkeilyliiton jäsen, herätä omassa seurassasi yleistä keskustelua asiasta ja pyytäkää omaa edustajaanne liiton elimissä ottamaan teitä vaivaavista asioista selvää. Jos käy ilmi, että asiat ovat pielessä, pyytäkää edustajaanne ottamaan epäkohdat esille liiton elimissä. Voitte myös "lobata" asiaanne pyrkimällä avaamaan keskustelua muiden liiton jäsenyhdistysten (seurojen) kanssa ja jos he näkevät samoissa asioissa epäkohtia, herätelkää myös heitä pistämään asioita eteenpäin omien liiton elimissä olevien edustajiensa välityksellä.

Vaikka nyrkkeilyn ystäviä olemmekin, ei meillä muilla ole kuin sivusta huutelijoiden rooli sellaisen järjestön asioihin, minkä toiminnassa ja minkä jäseniä emme edes ole. Järjestöjen toimintaan vaikutetaan järjestöjen sisältä käsin.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

Karl Helenius kirjoitti:Otan jälleen esille liiton toimintaa/toiminnan puuttuminen, muutama vuosi ollut hiljaista koska
ei ole mitään tapahtunut, mutta, sitten kun olisi tapahtumia niin jälleen kerran toiminnanjohtaja
haukkuu seuraväkeä.
Toimistossa istuu tällä hetkellä 3 vai ovatko jo neljä ihmistä eikä saada Katajistoa MM: kilpailuihin.
Miten nämä ihmiset saavat päivänsä kulumaan?
Ja onko nyt Veli maajoukkuevalmentaja kuten saimme lukea mediassa?
Hyvät valmentajat ja seuraväki miten kauan annamme jatkua ?
Veli ei ole suomen maajoukkueen valmentaja.On silti vapaaehtosesti valmentanu team londonin poikia ku oma poika mukana ja kiertäny heidän kanssaan ympäri eurooppaa ja käyttäny omaa rahaa ja aikaa jotta pojat saa kunnon sparria ja valmistautumista olympialaisiin. Nyt sitten kun ei lähteny kaiken tapahtuneen jälkeen 2,5 viikoksi azerbaidzaniin yhden nyrkkeilijän matkaan niin hietanen kokee että on reilua mustamaalata yhden suomen parhaimman valmentajan mainetta.

Pitäs kyl toi hietanen laittaa vaihtoon tuolta. Sais olla nyrkkeilijät/valmentajat jotka sais valita väen tonne.
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
VERIHUORMA BOXING
Champion
Champion
Viestit: 5965
Liittynyt: 19.12.2006 14:10
Paikkakunta: Hyperborea

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja VERIHUORMA BOXING »

Matti "Helenius ei voi menestyä karsinnoissa" Hietanen

Matti "Ei me sinne lähetetä ketään" Hietanen

Matti "Ei se Koota nyt lähde sinne" Hietanen

Matti "Ei me mitään matkustella" Hietanen

Matti "Tai jos joku menee johonkin, maksakoon omasta pussistaan" Hietanen

:lol:
Masa ja Arvo Kivelä ovat nyt kavereita.
Lasse Tapio
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 01.08.2006 21:43

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Lasse Tapio »

Tässä tullaan taas siihen asiaan kun EI ole PÄÄVALMENTAJAA Suomessa!!!!Suomeen pitäis ehottomasti saada palkallinen PÄÄVALMENTAJA joka huolehtis edustus nyrkkeilijöistä ja kävis tutustumassa ympäri Suomea eri seuroihin löytyykö sieltä vielä niitä paikallisia lupauksia....
Minun mielestä KORHOSEN KARI olis ykkös vaihtoehto suomen päävalmentajaksi tai mikä ettei Kalle Heleniuskin pystyis hoitamaan Suomen nyrkkeilyn uuteen nousuun sillä nyt ollaan aika syvällä montussa ja kova työ sieltä on nousta maailman huipulle....JOTAIN PITÄIS TEHDÄ!!? vai pitäiskö???
Teppo
Club Fighter
Viestit: 195
Liittynyt: 12.09.2008 12:13

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Teppo »

Mä olen kuullut että Veli olisi Nyrkkeilyliiton palkkalistoilla? Voin olla väärässäkin. Kuitenkaan hän ei ollut ilmoittanut aikeistaan Turkuun Eemelille, ihme juttu kun on kuitenkin tiiviisti ollut valmennuksessa mukana.
Mielenkiintoista nähdä onko Veli Koota SM-ottelussa lauantaina kulmassa?
Ihmeellinen episodi kaiken kaikkiaan. Suomesta on muistin mukaan aina ollut joukkue MM-kilpailuissa, näihinhän toistaiseksi vielä pääsee ilman karsintaa.
Vastuunkantajia tässä kaivataan. Kollegiaalisen, seuravalmentajien pyörittämän, viikonloppu leiritykseen keskittyvän, ei kenenkään johtaman valmennuksen aika lienee ohi??? Tulokset on ainakin nähty.
juhaNA
Prospect
Prospect
Viestit: 1044
Liittynyt: 19.10.2009 22:22

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja juhaNA »

Ettei täällä nyt vaan haukuttaisi väärää puuta.

YLE urheilu:
http://www.yle.fi/alueet/turku/2011/09/ ... 88529.html
Nyrkkeilijä Eemeli Katajisto pettyi Veli Kootaan
...
...
"Mitäänsanomaton olo"

Tilanne sai alkuunsa, kun nyrkkeilijä Matti Koota loukkaantui tapaturmaisesti. Häntä valmentava isä Veli Koota tuli siihen tulokseen, ettei itsekään lähde kisoihin Katajiston kanssa.

- Nyrkkeily on sen verran kova laji, ettei urheilija pärjää kisamatkalla yksin. Kyllä kulmalla täytyy olla joku mies, ja sitten on teknisiä kokouksia ja punnituksia. Makoilu hotellilla yksin ei onnistu, sillä täytyy saada jutella jonkun kanssa ja käydä matsia läpi, harmittelee Katajisto.

Mikäli Katajisto olisi saanut tiedon valmentajan matkan peruuntumisesta ajoissa, olisi ollut vielä keinoja ratkaista asia muulla tavalla.

- Veli Koota ei ole soittanut minulle vielä, enkä tiedä tarkkaa tilannetta siellä Kankaanpäässä. Näillä tiedoilla, jotka minulla nyt ovat, tämä asia tuntuu kyllä melko epäreilulta, tuskailee Eemeli Katajisto.
...
...
Kyllä tuon jutun perusteella tapauksen pahis on Koota eikä Hietanen.

Miten voi olla mahdollista ettei vaivaudu edes ilmoittamaan nyrkkeilijälle ettei aio lähteä matkaan? Puhumattakaan että olisi hommannut tilalleen varamiehen huoltajaksi. Ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna, ei noin voi toimia urheilijaa kohtaan.
juhaNA
Prospect
Prospect
Viestit: 1044
Liittynyt: 19.10.2009 22:22

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja juhaNA »

Katajisto ainakin kertoo olevansa pettynyt nimenomaan Kootaan.

Miksei Koota ole kertonut peruuntumisesta urheilijalle? Miksei hän ole yrittänyt järjestää tilalleen varamiestä? Miksi YLEn uutisessa sanotaan peruuntumisen syyksi Matin loukkaantuminen eikä Velin sairastuminen - jutusta saa kuvan että Veliä ei vain huvittanut lähteä matkaan.

Goodhillin kanssa kuitenkin samaa mieltä. Eikö Kalle vois ottaa hommaa nyt hanskaan? Luuri käteen ja matkaan. Ei kai vielä ole myöhäistä?
orava
Brawler
Viestit: 873
Liittynyt: 31.10.2010 15:46

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja orava »

Toivottavasti joku lähtis Katajiston kanssa sinne Bakuun, eihän se niin iso juttu ole järjestää aikaa osallistuakseen valmentajana MM-kisoihin. Kyllähän Suomessa löytyy tyyppejä, jotka on aina valmiina tekemään hyvää suomalaisen nyrkkeilyn eteen. Toisaalta voi olla niinkin, että siellä on joku tilanne päälle, josta ei mediassa puhuta :roll:
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

Jos on tullut eilen kipeeks ja ilmottanut sen hietaselle samana päivänä ja hietanen eemelille niin mitä ***** väärää koota on tässä tehnyt? Ei koota ole edelleenkään eemeli katajiston valmentaja, eemelillä on oma valmentaja siellä mutta se ei kuulemma reissuhommia tee. Suomessa ei ole maajoukkuevalmentajaa se on toisella nimikkeellä.Miksei hietanen pistä sitä sinne??? tai menis ***** itte???(tää ei oo ees mahdollista kun kukaan ei luota hietaseen)

Veli on tehny kaikki matkat mitä team londonin kans tehty omasta pussistaan +sponsorien tuella.Joten hietanen voi pitää turpansa kiinni ja kattoo peiliin jos eemeli jää kisakoneesta.
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Teppo
Club Fighter
Viestit: 195
Liittynyt: 12.09.2008 12:13

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Teppo »

Aika avarakatseinen saa olla että tän saa Hietasen piikkiin. Valmentaja voi pikku flunssassa lähteä kisoihin kuten urheilijatkin joskus tekee. Etenkin jos on paras sauma saada O:paikka. Edelleen on kiva katsella matseja lauantaina ja ketä saa ittensä raavittua kulmaan. Tsemppiä vaan kaikille maajoukkueen valmennuksesta vastaaville valiokuntalaisille.
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

Teppo kirjoitti:Aika avarakatseinen saa olla että tän saa Hietasen piikkiin. Valmentaja voi pikku flunssassa lähteä kisoihin kuten urheilijatkin joskus tekee. Etenkin jos on paras sauma saada O:paikka. Edelleen on kiva katsella matseja lauantaina ja ketä saa ittensä raavittua kulmaan. Tsemppiä vaan kaikille maajoukkueen valmennuksesta vastaaville valiokuntalaisille.
Tai sit pitää olla päässä vikaa jos ei saa hietasen piikkiin.

Pitääkö sulle piirtää ennenku menee jakeluun että Veli Koota ei ole Eemeli Katajiston valmentaja :?
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Teppo
Club Fighter
Viestit: 195
Liittynyt: 12.09.2008 12:13

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Teppo »

Jollain on varmaan jotain henkilökohtaista Hietasta vastaan; no tsemppiä sullekin ja koita pärjätä ittes kanssa.
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

Teppo kirjoitti:Jollain on varmaan jotain henkilökohtaista Hietasta vastaan; no tsemppiä sullekin ja koita pärjätä ittes kanssa.
En tunne muutaku toimintavoiltaan ja maineltaan.Siihen nähden nukun kyl yöni hyvin.
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6458
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Nyrkkeilyliitto ?

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Tulee mieleen, että näihin nyrkkeilytouhuihin tarvittaisiin nyrkkeilyihmisten lisäksi ihan vaan tavallista merkonomia. Jos ei merkonomia löydy, niin muuten vaan reipas poika tai tyttökin pystyisi näitä maalaisjärjellä käsitettäviä asioita pyörittelemään.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Vastaa Viestiin