Helenius vs Chisora II

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Apoel
Club Fighter
Viestit: 146
Liittynyt: 18.09.2015 09:31

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja Apoel »

Noniin. Täytyy lainata omaa kommenttia kuukausien takaa ja sanoa, että uskon tämän ottelun toteutumiseen sitten kun näen ottelijat kehässä. Ja vieläköhän jollekin uuvatille on epäselvää se, että Robben suosio on pashkojen ja vetelien suoritusten sekä läpipashkojen vastustjien seurauksena romahtanut? Chisora uusinta olisi vielä pari vuotta sitten myynyt helposti yli 10000 lippua, tai jopa hallin täyteen. Nyt kukaan ei enää jaksa lähteä hallille pettymään. Lisäksi tässä on tuo Marttisenkin twiittaama tärkeä pointti, ettei suuri yleisö enää uskalla ostaa lippua etukäteen, kun on kaiken maailman tunarointia tiedossa järjestäjien taholta.

Kyllä tämä peruminen oli kaiken kaikkiaan täysi farssi. Robben velanmaksu saksalaisille myös mukavasti siirtyy. Loppuvuodesta sitten jotain top 50-100 ottelijaa vastaan jossain Barona-areenalla tai Ahvenanmaalla. En henkeä pidättelisi Chisoran saapumista odottaessa.

Se on myös sanottava, että kyllähän tuon illan promoaminen niin promoottorin, ottelijoiden kuin myös median osalta vedettiin myös niin munilleen kuin vaan voi. Kaikki muistanevat sen surkuhupaisan pressitilaisuuden, jossa kaikki istuivat turvat tukossa. Robbekaan ei ole kevään aikana antanut itsestään yhtään mitään, mitä nyt vähän säkin kanssa tuhnutellut saunatontun seuratessa. Mitään draamaa ei ole rakennettu Robben ja Chisoran välille, vaikka aineksia olisi ollut. Toki Chisora lähetti pelottavat terveiset, kuinka läpsii Robbea perseelle. Ihmiset tykkäävät tarinoista ja draamasta, ei se mitään tähtitiedettä ole. Ei olisi tarvittu kuin yksi pieni härdelli, jossa pientä tönimistä ja suunsoittoa ottelijoiden välillä, niin jo olisi eri pöhinä iltaman ympärillä. Samaan tapaan kuin punnistustilaisuudessa 2011. Mutta ei, eihän Robbe sellaiseen kenotekoiseen ja epärehelliseen sirkukseen lähde. No, nyt ei tarvitse sitten otella ollenkaan.
Apoel
Club Fighter
Viestit: 146
Liittynyt: 18.09.2015 09:31

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja Apoel »

Robbe-Chisora ja Whyte-Wach on siis peruutettu molemmat kolmen minuutin sisällä. Selkeähkö kuvio mitä tuosta seuraa.
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

Tää uusinta ei tuu koskaan toteutumaan.Heleniukset polttaa tälläsis kohtaa aina sillat.
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
Flat Foot
Brawler
Viestit: 742
Liittynyt: 02.02.2016 09:04

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja Flat Foot »

No nii nyt pääsee Heleniuksen uusi manageri sitten hommiin, täytyyhän miehelle matsi saada, itse ainakin toivon niin. Kunhan nyt ei ihan yhtä paisti tule kun se Basile vastaan.
Mitenkäs Kalle muuten menee kun teilläkin kävi käsittääkseni ainakin 4 kaveria sparraamassa ja osa ihan tekijä miehiä kuluja varmaan tuli mutta voitko raottaa että paljon?
Jo tästäkin syystä toivon että Manageri hoitaa Heleniuksen johonkin iltamaan pika puoliin.
TrashTalk
Club Fighter
Viestit: 93
Liittynyt: 18.12.2016 01:31

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja TrashTalk »

Unfinnished business....

Illan markkinointi on kyllä ollut sysipaskaa ja täyte matseista en tiedä vieläkään mitään.

Ja jos Robbe on aiemmissa illoissa nekkaillut taksareita niin ei ne muut kortit mua silloinkaan katsomoon saanu. Kaljaa tuli juotua vitutukseen areenan käytävillä. Ja se kalja ei ole siellä halpaa, kuten ei liputkaan. Tältä pohjalta on hankala ponnistaa. Kyllä se on fakta että suomi nyrkkeily ui syvissä vesissä...

Tosin ihan täys fakta liittyen kaikken urheilun taloudelliseen järkevyyteen suomessa on musta yksinkertaisesti kalja. Jos kaljaa saisi kiskoa siellä katsomossa sen sijaan että jonotellaan jollain tukossa olevalla käytävällä johonkin kuppaseen tarjoilupisteeseen niin yleisöä olisi tapahtumissa huomattavasti enemmän. Tästä tulisi enemmän massia panostaa lajiin kun lajiin kun olisi enemmän jaettavaa. Lätkämatseista ja kaikesta muustakin on tehty yhtä tuskaa. Mä meen sinne pitämään hauskaa enkä jäpittämään ja jonottamaan...
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

Paimander ei hirveesti oppinu viime vuoden mokastaan tampereelta, järjesti tapahtuman samall päivälle ku tapparan finaali ja lester pääottelus noin 80-100 katsojaa.Nyt hän mukana matchmakeri roolis launtain forssa tapahtumas ku jääkiekon mm kisojen välierät käydää silloin.

Kekäläise teami hyppii varmaan tasajalkaa paimanderi kuvan päällä.Paimander peruutti oulun illan ku oli kussu housuu lippuriskin takia jossa kekäläise piti otella. Nyt kekäläise piti otella sauerlandi illas jossa Paimander matchmakerinä. Tää ny ei suoranaisesti paimanderi vika mut kai Nisselle olis voinu sanoo ettei mmkisoje aikaa kannata tänne tulla ku se vie kaiken mediahuomion.

Syksyllä jos ottelu käytäisii veikkaan et hallissa noin 5-6k. Robbe ei myy enää halleja täyteen.
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
bergerac
Journeyman
Viestit: 230
Liittynyt: 05.10.2016 12:59

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja bergerac »

Ihan turha kuvitella, et tuollasilla lipunhinnoilla ja tuolla ottelukortilla tulis enempää populaa lehtereille. Kuviteltiin sokeasti että suomalaiset hoopot maksaa pelkästä robbe-chisorasta miljuunia ni muiden otteluiden julkaisukin tuli aivan liian jälkijunassa.

Pitää muistaa että edellisessä chisora-illassakin oli pääotteluna Povetkinin mm-matsi.
Robbe-chisora olis myyny ehkä heti ekan kohtaamisen jälkeen hyvin mut ei enää. Sauerin raahattava joku toinenkin kiinnostava pari iltaan.
Muutenkin ihan älytöntä ettei Mäen suojatit ottele samoissa illoissa. Kaikki puuhastelee omiaan ni ei muuta ku kisahalliin seuraavaksi.
RockyBalboa
Prospect
Prospect
Viestit: 2109
Liittynyt: 03.08.2008 22:39

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja RockyBalboa »

bergerac kirjoitti: Muutenkin ihan älytöntä ettei Mäen suojatit ottele samoissa illoissa. Kaikki puuhastelee omiaan ni ei muuta ku kisahalliin seuraavaksi.
Niin tämän illan matchmaker oli Petri Paimander ja huhuje mukaan Paimanderi ja Mäen välit ei oo mitenkää lämpimät tätä nykyä joten tuskinpa molempien ottelijoita samassa illassa tullaan näkemään.
"Osa mielipiteistä on vaan yksinkertaisesti paskoja. Ja niiden takana olevat ihmiset ovat idiootteja."
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja satchmo »

Harmin paikka, koska en nyt äkkiseltään keksi mielenkiiintoisempaa ottelua kuin Helenius vs Chisora. Jos tää matsi ei myyny lippuja, niin ei myy sitten mikään muukaan.
Lasileuka
Brawler
Viestit: 705
Liittynyt: 14.11.2013 15:37

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja Lasileuka »

Hah! "Sakemanni näykkäs takasin" - liekö nyt hampaankolot tyhjät Sauerlandissa?
Avatar
Detroit Cobra
Contender
Contender
Viestit: 3278
Liittynyt: 06.06.2004 17:39

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja Detroit Cobra »

Todella valitettavaa kaikkien kannalta, että ilta siirtyi. Päivän aikana vellonutta keskustelua seuranneena täytyy kysyä/ihmetellä, että ei kai kukaan nyt oikeasti ole niin tyhmä, että kuvittelee Sauerlandin jotenkin suunnitelleen tätä ja ikään kuin tekevän kiusaa Robbelle? Ja jos tämä vähä-älyinen teoria olisi totta, niin Sauerland tuskin naulaisi Chisoraa (Grovesin ohella nykyrosterinsa myyvimpää nimeä) käytännössä koko kevääksi kiinni olemattomaan matsiin - aikana jolloin raskassarja on Euroopassa suhteellisen kuumaa kamaa, ja hyviä ottelutilaisuuksia ja -palkkioita on tarjolla melko mukavasti etenkin saarivaltakunnassa.

Alle odotusten sujunut lipunmyynti on erittäin huono signaali myös Heleniuksen jatkon kannalta. Jos asiaa vähän yksinkertaistaa, niin tähän saakka kovat palkkapyynnöt ovat olleet perusteltuja, sillä Robbe on vetänyt ihmisiä tuhatmäärin lippuluukulle. Näin ei kuitenkaan näytä enää olevan. Mitä se sitten tarkoittaa jatkossa? Motivaatio tuskin riittää aloittamaan kaikkea ikään kuin alusta - tarkoittaa Suomen oloissa Kisahallia, huomattavasti pienempiä ottelupalkkioita ja matalamman profiilin otteluita. Maailmaltakaan ei nykystatuksella kannata kovin suurta tilipussia odottaa. Robbe saattaa toki vanhoilla meriiteillään kelvata vielä vastustajaksi sopivan tilaisuuden tullen, mutta silloinkin täytyy käytännössä olla valmis tinkimään omaa korvausta kanssakilpailijoiden tasolle tai siitä vielä vähän alle.
you don't know what you don't know
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3383
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja jahee »

^ DC:ltä hyvä pointti. Nyt Robben on tosiaan päätettävä uransa jatkosta. 100000€ palkkiot taksikuskeja hakkaamalla on mennyttä aikaa. Raha varmasti kiinnostaa, mutta helppoa rahaa ei enää ole tiedossa. Onko Robbe valmis lähtemään ulkomaille altavastaajan asemaan jossa voittoon tarvitaan käytännössä tyrmäys? Aikoinaan ennustin täällä Robben tulevaisuuden olevan Tony Thompson tyylinen journeyman, välillä yllättää ja voittaa tyrmäyksellä ja välillä häviää tyrmäyksellä.

Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeata, mutta veikkaan Robben lähtevän ottelemaan ulkomaille. Kalle on sanonut, että tarjouksia on tullut, nyt on aika vastata niihin. Parilla peräkkäisellä voitolla MM-matsi on täyttä realismia. Team Heleniuksen saattaa vain olla vaikea hyväksyä niitä n.30000€ tarjouksia joita vierasmiehille tarjotaan, heillä on todennäköisesti isommat rahat mielessä mutta sitten niitä otteluita tuskin tulee.
anakonda
Brawler
Viestit: 640
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja anakonda »

Omakin veikkaus kuukausi takaperin oli, että matsi ei toteudu, mutta rehellisyyden nimissä todettava, että luulin kyllä että hieman eri syystä.

Toivottavasti Robbella ei nyt vaan treeni into lopahda, koska motivaatio vaikutti olevan pitkästä aikaa hyvällä mallilla. Vielä ei kannata luovuttaa, tässä saattaa olla sopiva aikarako saada kuntopuoli entistä paremmalle mallille.

Tähän väliin helpomman, mutta hyvätasoisen vastustajan ottamiseen liittyy omat riskinsä, ja löytyykö Robbelle enää kotimaasta promoottoriakaan oikealla ottelupalkkiolla... ja vastustajan pitää kuitenkin olla vähintään kohtuullinen

Chisoran tulo syksyllä kyllä tosiaan melko epätodennäköistä, jos häviää Whytelle, ketä enää kiinnostaa, ja jos voittaa, menee isompiin otteluihin. Kannattanee team Heleniuksella ruveta tekemään suunnitelmaa B, eikä jäädä odottelemaan syksyn saapumista.. ulkomaille.. skandinaaveja haastamaan.. tjv..
jawaz
Club Fighter
Viestit: 112
Liittynyt: 07.01.2016 12:37

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja jawaz »

Mitä Kalle puhuu MM ottelusta ulos pelaamisesta.Miten voit kuvitella tommosia mies ei kuulu maailmassa top 50 joukkoon .ps hoitas nyt ekana sen tyrmäys häviön Duphausin kans eitaida kantti riittää
satchmo
Journeyman
Viestit: 487
Liittynyt: 10.03.2011 13:49

Re: Helenius vs Chisora II

Viesti Kirjoittaja satchmo »

Robbe on itse pelannut itsensä ulos jo kahdesta MM-ottelusta. Kieltäytyi ottelemasta. Hukattuja mahdollisuuksia voi sitten muistella kiikkustuolissa.
Vastaa Viestiin