Ammattinyrkkeilyn suunta Suomessa?

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Poksija
New Kid on the Block
Viestit: 6
Liittynyt: 10.12.2015 11:57

Ammattinyrkkeilyn suunta Suomessa?

Viesti Kirjoittaja Poksija »

En tiedä olenko ainoa "huolissani" oleva suomalaisen ammattinyrkkeilyn puolesta oleva, mutta onpahan vaan hiljaista. Ei tuosta Robbestakaan enää taida riittää keskusteltavaa kovin pitkään. Saunatontut ja muut alkavat jo olla menneen talven lumia. Kallekin on horroksessa.

Onneksi kohta sentään Härmässä paukkuu, kun Juho & co laittavat tumput kouriin!

Mihin Tatli on kadonnut, Evasta ei juuri mitään kuulu, Niklaksesta hyvin vähän jne jne. Vuosi tai pari sitten oli jos jonkinlaista pöhinää ja uutta tulijaa, mutta moni on poistunut kuvioista. Normaaliahan se tietysti on, mutta kokonaisuus ei musta näytä hyvältä.

Osaako joku nyrkkeilytietäjä kertoa Suomen ammattinyrkkeilyn nykytilasta ja ottelijoista jotain? Robben, Juhon, Laineen ja Kekäläisen touhut on selvillä, mutta muut on hämärän peitossa. Onko jossain listausta aktiviisista ottelijoista, lopettaneista ja mahdollisista tulevista otteluista? Voisikohan näillä sivustoilla joku ylläpitää sellaista?
Ankardo
Brawler
Viestit: 578
Liittynyt: 12.12.2012 22:07

Re: Ammattinyrkkeilyn suunta Suomessa?

Viesti Kirjoittaja Ankardo »

Onko Boxrec hallussa?
Tuolla nyt on ainakin kaikki julkaistut ottelu sekä listat aktiivisista ottelijoista. Aktiivisena pysyi muistaakseni jos edellinen ottelu löytyy vuoden sisältä. Myös jo uran lopettaneet kaverit löytyvät tarvittaessa.

Tuossa nyt esimerkkinä tulevat ottelu (eipä siellä nyt muuta ole kuin tuo Härmän ilta) ja aktiiviset ottelijat.

http://boxrec.com/en/schedule?c%5Bcount ... %5D=&c_go=

http://boxrec.com/en/ratings?r%5Bcountr ... =&offset=0
Poksija
New Kid on the Block
Viestit: 6
Liittynyt: 10.12.2015 11:57

Re: Ammattinyrkkeilyn suunta Suomessa?

Viesti Kirjoittaja Poksija »

Kiitos! Tuoltahan tuota listaa löytyy, mutta ei juuri tulevaisuuden näkymiä. Suurimmalla osalla pelkkiä kysymysmerkkejä ilmassa. Ukuntaa ei listalla näkynyt, tai en huomannut ainakaan. Onko hän lopettanut kokonaan? Tomi Honkaa, mielestäni yhtä suurta kysymysmerkkiä en myöskään löytänyt.
Ankardo
Brawler
Viestit: 578
Liittynyt: 12.12.2012 22:07

Re: Ammattinyrkkeilyn suunta Suomessa?

Viesti Kirjoittaja Ankardo »

Jep, Boxrec on oiva apuväline nyrkkeilyn penkkiurheiluun kannattaa tutustua.

Tomi Honka löytyy seuraavalta sivulta ko. listalla. pisteiden mukaisessa järjestyksessä. Pisteitä saa ottelumenestyksestä ja vastustajien tasosta riippuen.

Toure ei löydy suomen listalta koska ainakin edellisen ottelun aikoihin oli käsittääkseni Togon kansalainen ja kyseisen maan listoita löytyykin. Status on inactive kun edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo yli vuosi. Siihen mitä suunnitelmia kullakin neppaajalla on tulevaisuudessa ei tosin nettilistoilta löydy. Touren osalta pelkään, että edellinen keskeytystappio söi miestä sen verran, että kiinnostus nyrkkeilyyn lopahti jonkin verran. (jos vain olisi laittanut sen polven ajoissa maahan......) Sääli, sillä Ukuntan näkisi mielellään vielä kehässä.

http://boxrec.com/en/boxer/681207
arduous
Club Fighter
Viestit: 87
Liittynyt: 19.09.2011 01:10

Re: Ammattinyrkkeilyn suunta Suomessa?

Viesti Kirjoittaja arduous »

Silloin kun "Vain mestaruus kelpaa" projekti lähti liikkeelle Pekan, Aminin ja Juhon näyttäessä tietä, alkoi ammattinyrkkeilyn kulta-aika Suomessa.
2006-2011 olivat todella hyvää aikaa Suominyrkkeilyssä. Aminin Euroopan mestaruudesta, Robbe- Chisora matsiin, oli maassa oikein nyrkkeily buumia. Halme oli 90 -luvulla hyvä kassamagneetti ja silloinkin Ammattinyrkkeily kiinnosti kasuaaleja, vaikka urheilullisesti tekeminen ei ollut kovin näyttävää.
Nyt on palattu suvantovaiheeseen, kun ei ole kunnon karisman omaavaa tähteä skenessä.
Vastaa Viestiin