Helenius vs. Kownacki

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Avatar
wotzobeck
Brawler
Viestit: 797
Liittynyt: 05.05.2014 22:06

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja wotzobeck »

JOKUMUU kirjoitti: 08.03.2020 20:04 Tämän nähtyään on entistä vaikeampi ymmärtää sitä, miten ihmeessä Robbe saattoi hävitä jollekin Washingtonille...?
Näkisin että Washingtonia vastaan oli käytössä täysin väärä taktiikka. Miksi tehdä ottelusta shakkimatsi, kun tiedetään että Washington sortuu parhaiten paineen alla. Nyt Washington päästettiin ottelemaan liikaa omalla mukavuusalueella. Siinä olisi pitänyt laittaa samanlainen paine kuin mitä tässä Kownacki-matsissa oli.

No, tärkeintä on että virheistä oppii ja korjaa tekemiset jatkoa varten. Minä kiinnittäisi huomiota suojaukseen ja väistöihin. Niitä tarvitaan tulevissa matseissa. Lyönnit lähtee varsin hyvin jo nyt.
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 950
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Kokonaisuutena ottelu oli parasta Heleniusta liki kymmeneen vuoteen. Tämän nähtyään on entistä vaikeampi ymmärtää sitä, miten ihmeessä Robbe saattoi hävitä jollekin Washingtonille...?
[/quote]

Takakättä ei ollut pelotteena, ei nähty takimmaista suoraa ollenkaan, ottelun aikana washingtonia hävisi myös etummaisen käden käyttö, jolla naputteli osumia alkuerät. Kuntopohja oli huono, reilun vuoden keuhkoklamydia kärvistelyn jälkeen, ei varmaan ,pystynyt reenaamaan "sata lasissa".
Tappio Washingtonia vastaan oli väistämätön lopputulos. Nyt toimi Kownackia vastaan molemmat hyvin vasen ja oikea suora.

Washingtonin häviön jälkeen, pistettiin paletti uusiksi ja Kownackia vastaan on saanut reenattua ja harjoiteltua pitkään terveenä ja oikea olkapää on saatu kondikseen, että takimmaisella suoralla pystyy ylipäätään lyömään nopeasti ja kovaa. Osario matsissa oli vielä ruostetta, nähtiin miehen kondis ja sen jälkeen on tehty jotain oikein harjoittelussa ja viimeistelyä, kun lähti niin irtonaisesti oikea suora Kownackia vastaan.

Hieno voitto ja toiveet viriää MM-ottelusta, jonne on tunkua ja jonoa.
Lindström on varmasti kehittynyt nyrkkeilyvalmentajana, kun on ollut monta vuotta nyrkkeilypiireissä ja Team Heleniuksen matkassa, keskittynyt täysillä nyrkkeilyyn ja on saatu varmaan myös "konsultaatioapua" tai on osattu pyytää.

Jatkossa suojaus paremmaksi, käsien väliin ei jätetä niin paljon tilaa, ei oteta turhia koppeja ja myös lähiottelussa nämä turhat osumat pois, kun odotti kellon soittoa tai katseli tuomaria.
Romu nimitti tuota oikeata alakoukkua ja suoraa Robben Bravuuritekniikaksi, seuraavaksi reenaamaan vasemman käden maksapommia, puoli-ja lähietäisyyden kombinaatioita runkoon ja päähään tyyliin Canelo Alvarez. Robbella on lyömisen ja ottelun lopettamisen lahja, joten tämä voitto tuo uskoa tekemiseen, että mahdollisuudet ovat MM-kehään nousta haastajana.
Viimeksi muokannut Marcello Salas, 08.03.2020 21:59. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Marcello Salaatti.
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 378
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja BitchSlap »

Leifhackman kirjoitti: 08.03.2020 19:45 Musta voitto ei ollut hieno eikä kyllä todellakaan ollut se vanha Helenius. Mutta voitto mikä voitto.

Kownacki pääsi löntystämään lähelle ja sai liian helppoja osumia lyötyä. Musta homma oli lähtemässä menemään viimeaikoina totuttuun tapaan vihkoon, mutta sitten Heleniuksen lyönti satutti Kownackia. Kunto ei näyttänyt kovinkaan paljoa parantuneen vaikka ulkomuodon perusteella voisi kuntopuolta ajatella reenatun kovasti.

Hyvä homma Heleniukselle, että saa varmaankin ihan kunnon palkan vuosien työlle, mikä kyllä näytätkö välillä jo varsin heikolta. Nythän siitä mestaruudestakin ilmeisesti pääsee ottelemaan, niin kai sitä kannattaa yrittää ihan tosissaan voittaakin. Armoton tinkimätön reeni päälle eikä yhtään kiveä kannata jättää kääntämättä jos mestariksi meinaa yrittää.
En minäkään Heleniukselle menestystä jatkossa odota ja lopputulos tässä oli ehdottomasti superyllätys. Kownacki käveli tuosta vaan Heleniuksen suojauksen läpi jakamaan iskuja. Tappelun puolelle tahtoi mennä Heleniuksen osalta ja hyvä niin. Matsi oli viihdyttävä.
Kownackin antamat perille menneet iskut taisivat olla 85kpl luokkaa ja Heleniuksella puolet vähemmän.
Mutta mitä väliä, lopputulos oli tässä ottelussa loistava!
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
pniemela
Club Fighter
Viestit: 156
Liittynyt: 23.09.2016 04:47

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja pniemela »

Miten olisi seuraavaksi Roopelle vastustajaksi toinen puolalainen eli Artur Spilzka? Olisi varmasti viihdyttävä ja vauhdikas ottelu ja Robbella hyvät mahdolisuudet se voittaa keskeytyksellä. Toinen vaihtoehto voisi olla Ruotsin Otto Wallin. Sitä matsia voisi myydä vieläpä Suomi-Ruotsi teemalla.

Nyt olisi Robbella momentum täyttää isompiakin areenoita Suomessa. Mutta paikka pitää hyödyntää nopeasti.
nojatuolikatsoja
Club Fighter
Viestit: 113
Liittynyt: 29.06.2014 23:14

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja nojatuolikatsoja »

Heretic
Club Fighter
Viestit: 133
Liittynyt: 06.12.2011 02:18

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja Heretic »

Heretic kirjoitti: 30.04.2019 12:23 No nyt olis Robbella mahdollisuus ottaa pisteet kotiin yhdeltä sarjan yliarvostetuimmalta säkiltä.

Muutama ajatus puolan pojasta...

Äijjä lyö lähinnä vain käsilyöntejä. Kattokaa vaikka itse mitä jalat tekee kun heppu lyö. Ei mitään. Ei todellakaan hae voimaa iskuihin jaloista asti. Selittää sitä miksi pulla jaksaa lyödä miljoona lyntiä mutta ei silti ole mikään tyrmäys kone.

Kaksi kaverin arvostetuimmista voitoista on tullut pahasti yliarvostettuja nyrkkeilijöitä vastaan. Martin ei ole otellut ketään kovaa vastustajaa vastaan ja näytti alottelijalta kun joutui samaan kehään AJ:n kanssa. Szpilka veti kaksi matsia elämästä ja kuolemasta jenkkiläisen clubi tappelijan kanssa. Kävi muunmoassa noissa matseissa kolme kertaa lattiassa.

Kownacki myös tappeli tommosen elämää ja kuolemaa matsin Lago Kiladzea vastaan. Menivät samalla ambulansilla sitten sairaalaan paikkailemaan itteensä matsin jälkeen. Jos et ole kuullut Kiladzesta ennen niin en ihmettele. Äijjä on entinen cruiseri ja ottanut turpaan siellä Kalengalta. Myöhemmin Joyce ja Hunter molemmat ovat tyrmänneet miehen Kownackia nopeammin ja ilman lasaretti reissuja.

Oikee ranking puolan hepulla pitäs olla siellä sijan 35 paikkeilla.

Jos Robbella vaan kunto ja kädet kestää nii puolan poika ottaa nokosia pian matsin puolivälin jälkeen. Robbella liikaa voimaa lyönneissä ja Adamin puolustus vuotaa enemmän kun usan ja meksikon välinen raja.

Loisto sauma parantaa omia asemia näennäisesti kovaa vastustajaa vastaan :)
Tein muuten ihan mukavan tilin tällä matsilla :wink:
Tomsterr
Brawler
Viestit: 538
Liittynyt: 14.05.2013 09:58

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja Tomsterr »

saa poistaa
Viimeksi muokannut Tomsterr, 09.03.2020 09:17. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tomsterr
Brawler
Viestit: 538
Liittynyt: 14.05.2013 09:58

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja Tomsterr »

saa poistaa
jone
Contender
Contender
Viestit: 2758
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja jone »

hieno voitto ei siinä mitään,yhtään väheksymättä tuota voittoa ei mitään pois Röppeltä niin eihän tuo Kovanakki sitten kuitenkaan mikä sateentekijä ole,ylipainoinen pullamöössö läskipossu joka vaan löntystelee.
jos taas puhutaan Andy Ruiz jr.stä niin sieltä ne iskut vaan lähtee kuin tykin suusta,no voitto on aina voitto vähän niin kuin Gonzalo Omar Basilestakin.
jone
Contender
Contender
Viestit: 2758
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja jone »

Anthony Joshua
Tyson Fury
Oleksandr Usyk
Andy Ruiz Jr
Deontay Wilder
Dillian Whyte
Alexander Povetkin
Kubrat Pulev
Luis Ortiz
Dereck Chisora
Michael Hunter
Joseph Parker
Charles Martin


tuosta joku ja voitto niin sitten ropisee monella suunnalla ja paljon,onhan siellä parikin jolta on tullut huolella kuokkaan ja alempanakin se fransmanni mutta jos tuo voitto nyt oli sitten huippu suoritus niin ei muutakuin isompaa täkyä koukkuun ja rahat pois kuleksimasta.
rikudada06
New Kid on the Block
Viestit: 4
Liittynyt: 11.02.2020 10:48

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja rikudada06 »

huhhuh. Olipa hieno tyrmäys Robbelta. Muutenkin nyt oli Heleniuksen otteissa nähtävissä jotain sellaista mikä tuntunut olevan kadoksissa melkein 10 vuotta.

-Ensinnäkin oikea käsi näytti kestävän lyömistä ja Robbe käyttikin sitä hyvin ahkeraan. Robben iskut näyttivät myös siltä että niissä oli takana ihan kunnolla voimaa. Jo toisessa erässä iskujen vaihdossa Kownackin kanssa huomasi puolalaisen ilmeestä että noi lyönnit muuten sattui puolalaista ihan kunnolla, Kownacki ihan ihmeissään että mitä helvettiä, tää kaveri lyö ihan kunnolla takaisin :D Taisi olla Robben voima jotain ihan toista luokkaa kuin mihin Kownacki aiemmissa matseissaan tottunut.

-Toinen positiivinen asia, kun Robbe huomasi puolalaisen ''liukastumisesta'' että nyt sattui, niin osasi hyvin hakea sen lopetuksen, ei jättänyt Puolalaiselle yhtään aikaa elpyä.

Suojaus Robbella paikoitellen edelleen laiskan näköistä, ja sidontatilanteissa Kownacki pääsi pari kertaa yllättämään robben helpon oloisesti kun Robbe katseli tuomari ja odotti että tulisi jo väliin. Kownacki takoi ilmaisia osumia Robben leukaan noissa tilanteissa.

Vaikka tuomareiden korteissa Robbe ehkä hävisi joka erän ennen tyrmäystä , 2-4 erissä Robbe kuitenkin jakoi selvästi painavammat iskut, ja näytti mielestäni siltä että ihan hyvin pysyi kownacki aisoissa.

Sitten vaan jännittämään ketä sieltä seuraavaksi saataisiin vastustajaksi.
tuomorissanen
New Kid on the Block
Viestit: 28
Liittynyt: 03.10.2018 09:25

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja tuomorissanen »

Olipahan upea voitto Heleniukselta! Kävi rehellisesti vastustajan kotikentältä hakemassa hienon päänahan. Nyt tosiaan olisi mukava, että Kalle Helenius olisi täällä kertomassa tunnelmistaan ja kiittämässä tätä foorumia siitä, että ollaan aina jaksettu uskoa Robertiin!
anakonda
Brawler
Viestit: 640
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja anakonda »

kyllä minustakin Robbe oli väärällä taktiikalla liikkeellä Washington ottelussa, mutta lopulta se ottelu ratkesi kuitenkin siihen, että Robbe taas kerran väsähti ja jäi seisomaan kädet alhaalla. Ja näin tulee käymään seuraavissa kovemmissa matseissa, jos tuolle kestävyydelle ei todellakaan saada tehtyä jotakin olennaista lisäparannusta. Tuo ei vaan tule jatkossa riittämään. Kari-Pekka Kyrö konsultiksi, jos muu ei auta, turha antaa tasotusta tässä top ukoille.

Kowanakki vs Washington ottelun silmiin pistävä ero oli myös siinä, että ottelusilmä ja ajoitukset olivat paljon paremmin kohdillaan, Washington ottelusssa Robbe oli koko ajan viiveessä. Jännityksen ja eri vastustajan piikkiin sitä ei voi laiittaa, eli en keksi mitään muuta selitystä tähän parannukseen, kuin aiempaa tasokkaamman sparrin sekä laadullisesti että määrällisesti.

Eli seuraavaan matsiin vaan edelleen parannusta suojaukseen, staminaan ja tarpeeksi laadukasta sparria, Kaikki peliin nyt uran huipennukseen.
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 950
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Jonen listassa yläpuolen viesteissä on kovia nimiä.

Charles Martin on iso äijä 196 cm ja paha kovaa kippaava vasuri. Joshuaa vastaa huhtikuussa 2016 kävi nappaamassa tilipussin vain, oli huonosti harjoitellut Vyacheslav Glazkovin tyrmäysvoiton jjälkeen. Elokuussa 2016 joutui sairaalahoitoon ampumavälikohtauksen jälkeen., joutiúi ilmeisesti "perimmäisten asioiden äärelle" ja rupesi paiskimaan hommia, että olisij jotain mahdollisuuksia päästä huiipun tuntumaan.
Palasi kehiin 2017 , napsii pari kesketysvoittoa ja sitten hävisi Kownakille UD:llä. Matsi oli avoimien ovien päivä, tämän matsin jalkeen ´, pistettiin paketti taas kasaan ja napsi taas pari voittioa ja sitten nekkasi Washingtonin näyttävästi ulosj, paketti pysyi kasassa.
https://boxrec.com/en/proboxer/631078

Martin on taitava vasuri, joka kippaa kovaa takimmaisella., kun paketti pysyy kasassa, niin on paha vastus hyvin harjoitelleena mutta voitettavissa. Draamaa on riittänyt hänelläkin.
https://www.espn.co.uk/boxing/story/_/i ... ony-joshua

Viimeksi muokannut Marcello Salas, 09.03.2020 13:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Marcello Salaatti.
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 499
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Re: Helenius vs. Kownacki

Viesti Kirjoittaja Pasi Fisti »

jone kirjoitti: 09.03.2020 09:45 hieno voitto ei siinä mitään,yhtään väheksymättä tuota voittoa ei mitään pois Röppeltä niin eihän tuo Kovanakki sitten kuitenkaan mikä sateentekijä ole,ylipainoinen pullamöössö läskipossu joka vaan löntystelee.
jos taas puhutaan Andy Ruiz jr.stä niin sieltä ne iskut vaan lähtee kuin tykin suusta,no voitto on aina voitto vähän niin kuin Gonzalo Omar Basilestakin.
Kumman harvoin kenenkään voitosta sanotaan, että voittipa kovan ukon. Lähes aina vastustaja oli umpisurkea. Joshuakaan ja Furykaan eivät ole oikeastaan voittaneet kuin pari maininnan arvoista tyyppi, muut ovat pelkkiä pummeja.
Vastaa Viestiin