Paulin veljesten vedätykset

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 498
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Paulin veljesten vedätykset

Viesti Kirjoittaja Pasi Fisti »

En nyt tiedä kuuluisiko tämä varsinaisesti ammattinyrkkeilyyn, mutta rahaa pyörii useimmiten enemmän kuin oikeiden ammattinyrkkeilijöiden illoissa, joten siinä mielessä kyllä.

Mutta eikö jenkeissä ole aika ankarasti sanktioitu vendonlyöntihuijaukset ja urheilun sopupelit?

Itse olen katsonut Logan Paulin Mayweather ottelun ja eilisen Jake Paulin matsin Tyron Woodleya vastaan. Kumpikin haisee sen verran pahasti sopuilulta, että jos olisin joku jenkkiviranomainen, niin laittaisin ison vaihteen silmään.
Woodley-matsi oli kyllä suhteellisen hyvin näytelty, mutta jotenkin vain paistoi takariville saakka, että Woodley löi vain näennäisesti kovaa ja välillä tahallaan ohitse. Ja sitten kun olisi pitänyt kiristää ruuvia, kuten oikeassa ottelussa olisi tapahtunut, niin Woodley antoikin löysää. Ja jätti avopaikat käyttämättä.
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 946
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Paulin veljesten vedätykset

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Saa nähdä, varmaan näitä youtube-tähtien ja boxarien yhteenottoja tullaan näkemään enemmänkin. Kymmenkunta vuotta sitten Shaguile O Neal otti mittaa De La Hoyasta ja Mosleysta näytösmatsin muodossa. Hienoinen kokoero ottelijoilla. Lehterit täytty innokkaista faneista. Shaguille O Neal ulosmittasi urheilullisesti, rahallisesti, pari omaa tositv-sarjaa ja vieläpä varteenotettavana räp-muusikkona/konemuusikkona/ Risto Räppärinä/ DJdiesel-nimellä. Ulosmittasi urheilu-uransa,pääsi legendojen joukkoon ja ulosmittasi myös uheilu-uran jälkeen bisneksillä, aivankuin kuin Money Mayweather.

Paulin veljekset ulosmittaavat rahallisesti heidän ympärillään vellovasta kiinnostuksesta ja suosiosta, kaippa pitää takoa, kun rauta on kuumaa.
Marcello Salaatti.
bumba
Journeyman
Viestit: 318
Liittynyt: 23.01.2013 23:40

Re: Paulin veljesten vedätykset

Viesti Kirjoittaja bumba »

Paskaa.
Vastaa Viestiin