Round Robin, Oslo 25.-27.1 2013

Nyrkkeilyilpailuihin ilmoittautumisia ja kilpailujen tuloksia.

Valvoja: WEBMASTER

MiikaF
Prospect
Prospect
Viestit: 1575
Liittynyt: 02.11.2004 14:11

Round Robin, Oslo 25.-27.1 2013

Viesti Kirjoittaja MiikaF »

Avauspäivän suomalaistulokset:

54 kg Marielle Hansen, NOR - Jenna Puurunen, FIN 17-4
57 kg Shora Jahromi, NOR - Emilia Skriko FIN 15-8
60 kg Ingrid Egner, NOR - Cecilia Nilsson, FIN 19-9

Avauspäivä ei sujunut oikein odotusten mukaisesti. Puurunen ja Nilsson olivat flunssaisia ja hävisivät meritoituneille vastustajilleen selvästi. Erityisesti liikkeessä jäätiin jälkeen ja norjalaisilla oli enemmän ajatusta nyrkkeilyssään. Skrikon ottelua vaikeutti se ettei Suomessa juurikaan ole Jahromin tyylisia matalalle väisteleviä vastustajia.

Tyttöjen flunssat ovat paranemaan päin ja uskon että lauantaina irtoaa voittoja!

Toisen päivän ottelut:

54 kg Jenna Puurunen, FIN - Camilla Johansen, NOR
57 kg Emilia Skriko, FIN - Linn ea Strandell, SWE
60 kg Cecilia Nilsson, FIN -Helena Envall, SWE

Kolmannen päivän ottelut:

54 kg Jenna Puurunen, FIN - Line Svendsen, DEN
57 kg Emilia Skriko, FIN - Dina Thorslund, DEN
60 kg Cecilia Nilsson, FIN - Diana Nadim, DEN

Valmentajan turnauksessa on Miika Forsström ja tuomarina Jouko Lindberg.
MiikaF
Prospect
Prospect
Viestit: 1575
Liittynyt: 02.11.2004 14:11

Re: Round Robin, Oslo 25.-27.1 2013

Viesti Kirjoittaja MiikaF »

Toisen päivän ottelut:

54 kg Jenna Puurunen, FIN - Camilla Johansen, NOR 17-15
57 kg Linnea Strandell, SWE - Emilia Skriko, FIN 15-14
60 kg Cecilia Nilsson, FIN -Helena Envall, SWE 22-11

Toinen ottelupäivä oli suomalaisille paljon parempi kuin ensimmäinen 8)

Jenna Puurunen voitti norjalaisen vastustajansa kahdella pisteellä. Avauserä meni norjalaiselle, toinen selvästi Jennalla, kolmas taas norjalaiselle ja viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 10-10. Viimeisessä Jenna taisteli hienosti ja otti voiton kotiin.

Emilia Skriko oli lähellä revanssia Linnea Strandellista, jolle hän oli aiemmin hävinnyt selvästi maaottelussa ja Golden Girl Box Cupissa. Taktiikkana oli välttää ruotsalaisen takakäden osuminen liikkumalla siitä pois päin oikealle, välttää suoraan edessä seisomista ja tehdä itse aloitteita ja otella puolietäisyydellä. Avauserä meni ruotsalaiselle kahdella pisteellä ja toinen yhdellä pisteellä. Kolmas erä meni Emiljalle yhdellä pistellä ja viimeisen erän hyvä taistelu ja sen pisteellä voittaminen ei tuonut kuitenkaan voittoa. Voitto svedulle yhdellä pisteellä. Huomattava parannus Emiljalta!

Cecilia Nilsson voitti joka erän Helena Envallia vastaan. Aiemmat otteluvoitot olivat tasan 1-1, kun pari viikkoa sitten Cecilia iski Golden Girl Box Cupissa hyvän loppukirin avulla kahden pisteen voiton. Nyt ruotsalainen oli aseeton ja Cecilia vei joka erän nimiinsä iskien osumia molemmilla käsillä.

Sunnuntaina Jenna kohtaa tanskalaisen, joka on hävinnyt molemmat avausottelunsa. Cecilia nyrkkeilee 60-kiloisten hopeasta Tanskan Diana Nadimin kanssa. Molemmat ovat voittaneet Envallin ja hävinneet Norjan Ingrid Egnerille.

Emilian piti kohdata Tanskan Dina Thorslund, mutta tällä murtui peukalo eilisessä ottelussa, jonka hän hävisi massapistein Linnea Strandlille. Ilman ottelua ei Emilia kuitenkaan jää, vaan hän ottelee Tanskan 64 kiloista Camilla Skov Jenseniä vastaan, joka on hävinnyt molemmat avausottelunsa.
MiikaF
Prospect
Prospect
Viestit: 1575
Liittynyt: 02.11.2004 14:11

Re: Round Robin, Oslo 25.-27.1 2013

Viesti Kirjoittaja MiikaF »

Kolmannen päivän ottelut:

54 kg Jenna Puurunen, FIN - Line Svendsen, DEN 16-9
60 kg Cecilia Nilsson, FIN - Diana Nadim, DEN 13-6
64 kg Camilla Skov Jensen DEN 14-10

Jo eilen pari erittäin hyvää erää otellut ja voiton taistellut Jenna Puuunen otteli nyt erittäin hyvin kaikki neljä erää. Oikea suora ja vasen koukku löysivät tiensä tanskalaisen leukaperiin. Kaikki erät menivät Jennan nimiin ja tulosena 16-9 voitto.

Cecilia Nilsson voitti joka erän vahvaa ja kovia otteita käyttänyttä Diana Nadimia vastaan. Hyvä suojaus ja vasemman käden koukkuiskut toivat selvän voiton porvoolaiselle. Nadimin aiempiin saavutuksiin kuuluu muun muassa tyttöjen Euroopan mestaruus ja naisten EM-kilpailujen viiden sija.

Emilia Skrikon 57-kilon tanskalaisvastustaja tosiaan joutui jättämään ottelun väliin murtuneen peukalon vuoksi. Emilia sai kuitenkin mahdollisuuden ottelu Tanskan 64-kiloista tyttöä vastaan ja hyvin Emilia taistelikin. Avauserän tanskalainen vei nimiinsä numeroin 4-1. Tämän jälkeen Emilia paransi otteitaan ja kolme viimeistä erää menivät tasan.

Kisajärjestäjät palkitsivat Cecilia Nilssonin kilpailujen parhaana suomalaisnyrkkeilijänä.
Vastaa Viestiin