Puuha-Petet reippain mielin liikkeellä

Foorumi missä keskustellaan kukista yms. nyrkkeilyyn liittymättömistä asioista
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6457
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Puuha-Petet reippain mielin liikkeellä

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Oli ollu volkkari tässä lähinnä seisoskelemassa, kun oli toinen auto millä opeteltiin tyttären ajeltiin opetuslupa-ajoja. Sai korttinsa tässä pari-kolme viikkoa sitten, niin ajattelin että otetaampa se vokkelokin säännöllisempään ajoon ja meinasin oikein katsastaakin sen. Siinä oli vokkeloille tyypillinen häikkä laturin johdossa, mitä rassailin tuossa parisen päivää. Sitten vihdoin sain kaiken kasaan ja meinasin että nyt täräytän käyntiin. Ja täräytinkin, ja meinasin saada paskahalvauksen, kun äänet oli kuin Neste-rallissa. Viikon päivät sitten käynnistelin autoa ihan muutenvaan myös, eikä se semmosta meteliä pitänyt. Mietin, että oonko justiin ennen kolauttanu pohjan johonkin ja pakoputki ois rikki mennyt. Kun kurkin alle, niin putkesat puuttui reilut puoli metriä ja molemminpuolin oli siisti sahausjälki. Puuhapetet pirulaiset oliva käyneet ja sahanneet katalysaattorin ja vieneet mennessään.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Mosku
Contender
Contender
Viestit: 4966
Liittynyt: 30.09.2004 08:31

Re: Puuha-Petet reippain mielin liikkeellä

Viesti Kirjoittaja Mosku »

Asun lähiössä minkä maine on huono kaupungissa kaikkialla.Vaikkei mitään ihmeellistä tapahdu koskaan. Täällä ei ole pubeja,on rauhallista, puhtaat kadut ja talot,ei mitään valittamista mistään.Maine on tullu huonoksi varkaiden vuoksi jotka iskee autoihin.
MOSKU
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 936
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Puuha-Petet reippain mielin liikkeellä

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

https://www.kaleva.fi/rosvo-vei-kiimink ... ta/3682202
https://www.suomenmaa.fi/uutiset/autoje ... n-koskaan/

Romukauppa käy kuumempana kuin koskaan. Katalysaattoreita viedään niiden sisältämän arvometallien takia, mm. rhodium, palladium ja platina.
Marcello Salaatti.
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6457
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Puuha-Petet reippain mielin liikkeellä

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Vähän semmosta "ghetto-masa" meininkiä täälläkin välilä on. Nyt sinä aikana kun täällä ollaan astuttu, ainakin pari tyyppiä tapettu tässä puolen km:n sisällä, tosin sisällä kämpissä kumpikin. Koiraa kun käy kusettamassa, niin yritin tuoksu leijuu vähän joka puolella. Iltamyöhään näkee usein sellaisia pikatapaamisia, että ensin nuorimies seisoskelee jossain huppu päässä ja kädet taskussa, auto ilmestyy paikalle, ikkuna aukeaa, vaihetaan kuulumisia 15 sekuntia, minkä jälkeen auto ja nuormies lähtevät eri suuntiin. Silloin tällöin näkee myös vastaavia kohtaamisia huppupäisten jalankulkijoiden kesken. Kadun toisella puolella olevan kerrostalon vierellä useamman kerran kaksi kaveria on seisoskellut jalkakäytävällä, kolmas tulla laahustaa paikalle, kuulumisia vaihdetaan alle puoli minuuttia, ja parivaljakko ja yksinäinen kulkija lähtevät takaisin mistä olivat tulleetkin. Naapuritalon saparopäinen nuorimies oli ollut mun tyttären kanssa samassa koulussa aiemmin, ja joku aika sitten oli kuulemma kysäissyt tyttäreltä "Voisitko pitää yhtä etälamautinta sun himassa pari viikkoo?".

Onhan tuo katalysaattoritouhu melkoista hommelia, mitä googlesta kattoo. Suomessakin romu-ukot niitä ostavat, eivätkä kaikki kysele mistä ovat peräisin. Jotkut väittävät ottavansa myyjältä henkilötiedot henkilötunnusta myöten, mutta mitä sekään todistaa? Pitäisi saada se oma katti takaisin ja näyttää että millilleen osuvat sahausjäljet kohdalleen, siitä varmaan näkisi mikä Katti on mun autosta viety. Itsekään en ole ikinä edes omaa kattiani nähnyt kun on sen tulipellin alla piilossa. Pitäisköhän tässä hommata jotkut auton pituiset teräspalkit, mitkä laittaa teräsketjuilla ja lukoilla auton renkaisiin kiinni niin että, mitkä peittävät pakoputken molemmilta sivuilta. Vaikka sittenhän ne tulisivat voimapihtien kanssa ja katkaisisivat vaan ketjut ja hommaan menisi muutama minuutti kauemmin. Vaaatisihan se Puuha-Petelt todenäköisesti uuden reissun, kun eivät tuollaiseen ole varautuneet. Tai kaksi jotain "piikkimattoa" Hilti-nauloilla auton alle asfalttiin kiinni pyörien linjan sisäpuolelle niin, ettei jää käsien mentävää rakosta pakoputkelle piikkimaton ja auton pohjan väliin.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Marcello Salas
Brawler
Viestit: 936
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Re: Puuha-Petet reippain mielin liikkeellä

Viesti Kirjoittaja Marcello Salas »

Marcello Salaatti.
Vastaa Viestiin