Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja aapo »

Floyd voitti fysiikalla ja aggressiolla. Siinä perus Floyd-hipassa alussa Conori oli aika vahvan ja taitavan näköinen. Ilmeisesti oli sitten taktinen veto Floydilta lyödä kaasu pohjaan ja väsyttää Conori, missä sitten onnistuikin. Ehkä aggressiivisin Floyd ikuna,

Minusta ihan positiivinen esitys Conorilta kuitenkin. Tietenkin täällä kateelliset huutelee. No huutelehan tietty Conorikin in real life ja siksi sille maksetaankin. Näin se maailma vaan pelaa ja siitä turha itkeä. Jos nurkassa tuppisuuna istuskelee, niin ketään ei vaan viddu kiinnosta.
kekra
Club Fighter
Viestit: 59
Liittynyt: 21.11.2015 08:30

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja kekra »

Joo, Money tiesi ettei Connorin kunto kestä koko ottelua, joten hän antoi suosiolla miehen "hallita" alkueriä, jonka jälkeen poimi kypsän marjan pois kuleksimasta, Taktiikka onnistui siten sataprosenttisesti. Noin hän kertoili Aftonbladetissa ottelun jälkeen:

– Det var min matchplan. Att låta honom gå ut hårt i början, göra sitt, för att sedan ta honom i slutet. Vi vet att han bara kör hårt i 25 minuter i MMA för att sedan bli trött. Det var en bra matchplan, säger Mayweather.

Harmi että tuomari meni keskeyttämään ottelun, olisi muuten nähty täydellinen tyrmäys.
Jabittaja
Club Fighter
Viestit: 83
Liittynyt: 18.08.2017 08:42

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja Jabittaja »

Gregorin "hyvyys" taisi ihan oikeasti olla Mayweatherin huonoutta. 1 vaihtoehto Mayweatherilllä painoi ikä ja ilmeisesti ottelutauko yllättävän paljon.
2. Mayweather huomasi ettei mc pysty tekemään hänelle mitään ja veti matsin rutiiinilla ohi.

Jos tuota verrataan vaikka Mayweatheriin jokka otteli Mannyä vastaan ero oli valtava.
aapo
Journeyman
Viestit: 215
Liittynyt: 07.10.2010 13:38

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja aapo »

Aika kevytiskuiselta vaikutti Conori kyllä nyrkkeilyhanskoilla ainakin Mayweatheria vastaan. Ehkä tuo iso lyöntivolyymi siinä myös tietenkin vaikutti. Parhaimmillaan oli tosiaan siinä teknisessä nyrkkeilyhipassa.

Olikos esitys tarpeeksi hyvä että nähdään Conori uudestaan kehässä? Minusta saattaisi olla niin että esim se Malignaggi-grudge-match mitä on spekuloitu voisi vaikka toteutuakin.
kekra
Club Fighter
Viestit: 59
Liittynyt: 21.11.2015 08:30

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja kekra »

Toivottavasti Conor ei jätä tätä tähän, vaan jatkaa ammattinyrkkeilyn parissa. Aika ovela veto sinänsä että haastoi heti kättelyssä maailman parhaan nyrkkeilijän. Olisihan se ollut noloa hävitä ensin jollekin ranking xxx hemmolle, ja sitten mukamas haastaa Mayweatherin. Ei olisi tainnut kiinnostaa ketään enää sen jälkeen.

Ottelisi nyt edes jonkun Eddie Hearnin junnutallin nekkailijan kanssa. niin nähtäisiin pärjääkö mies edes kenellekään aktiivi tavikselle. Kiinnitin samaan huomiota kuin edellinenkin, että ihmeen voivattoman näköisiä olivat nuo Conorin lyönnit. Ikäänkuin niissä ei olisi voimaa takanaan lainkaan. Muistutti enemmän työntämistä, kuin lyömistä. Omintakeinen tyyli tosiaan tällä kaverilla.
Jabittaja
Club Fighter
Viestit: 83
Liittynyt: 18.08.2017 08:42

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja Jabittaja »

Enpä usko että Conoria nähdään enää kehissä.. Herra kun on useamman kuin kerran sanonut lopettavansa MMA touhutkin ajoissa sen takia ettei pidä kovinkaan viisaana ottaa osumia päähän.
Nyt kun loppuelämäksi on rahatkin hankittu niin saa nähdä näkyykö enää MMA puolellakaan.

Noihin Conorin iskunkovuus juttuihin sen verran että MMA on täysin eri peli. On hieman eri asia lyödä vastustajia nyrkillä päähän jotka eivät ole siihen "tottuneita". Henkilökohtaisesti jo kauan ennen tätä ottelua kyseenalaistin Conorin lyöntien kovuutta. Näemmä olin oikeassa :wink:
King Kostya
Brawler
Viestit: 916
Liittynyt: 02.06.2009 14:42

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja King Kostya »

Mayweather otteli niinkuin halusi. Puheet siitä, että Floyd voittaisi juuri sillä sekunnilla kun haluaa, olivat liioiteltuja. Mutta, se miten ottelu eteni oli ensimmäisestä sekunnista alkaen Mayweatherin heiniä.

Jokainen joka on joskus nyrkkeillyt ymmärtää ettei heikkotasoisempaa, mutta jollain tavalla osaavaa kaveria voi lyödä levyksi juuri silloin kun haluaa. Tätä voi kontrolloida täysin ja riisua aseista. Sitten ottelu päättyy. Toki Mayweather ottelua näytti "tarpeettomasti" venyttävän. Floydin nykykunnosta puheet ovat turhia. Niitä McGregor ei mitannut mitenkään.

McGregorin esitys oli mielestäni sellainen kun odotin. Nyrkkeilyosaaminen oli heikohkoa eikä hänellä ollut eikä jatkossakaan ole lajille mitään tarjottavaa.

Tapahtuma oli (kuten monessa paikassa on todettu) nykyajan leimaama. En maksanut ottelusta enkä laji-ihmisenä pitänyt show'sta. Toki koko "spektaakkelin" harvoina hyvinä puolina ehkä nyt voidaan todeta, että kahden eri lajin edustajien paikka ei ole samassa kehässä. Kerta riitti.
And I have seen the healing hand of God
Reaching out and mending broken hearts
Taste and see the fullness of His peace
And hold on to what's being held out
The healing hand of God
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6478
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Ilmeisesti oli sitten taktinen veto Floydilta lyödä kaasu pohjaan ja väsyttää Conori, missä sitten onnistuikin. Ehkä aggressiivisin Floyd ikuna,
Ei kyllä laittanut kaasua lähellekään pohjaan. Pakilta ykköselle ja kakkoselle ja alkoi vaan kävellä lähelle että sai tilan pois Gregoriuksen pitkiltä lonkeroilta ja väisteli siinä kuin Tyson parhaina päivinään. Lyönteihinkään Floyd ei laittanu täyttä painoa enää lopussa, mutta Conradin happi oli niin loppu että tavan tussauksetkin tekivät tuhoaan kun osuivat koko ajan.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Iron
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 25.02.2005 18:40

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja Iron »

Conor ei pystynyt satuttamaan Mayweatheria missään vaiheessa. Sen takia oli helppo olla lähellä.
JOKUMUU
Club Fighter
Viestit: 154
Liittynyt: 27.02.2015 22:14

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja JOKUMUU »

En ostanut striimiä koska pidin matsia pelleilynä enkä ymmärrä miten tästä onnistuttiin tekemään taloudellinen megatapahtuma. Mielestäni tällaiset ottelut eivät ole hyväksi nyrkkeilylle mutta ilmeisesti ne jotka eivät niin tarkkaan seuraa lajia pitivät tapahtumasta.

Jälkeenpäin katsottuna ottelu oli selvästi parempi kuin mitä Mcgregorin sparrivideoiden perusteella saattoi odottaa. Siihen oli ainakin kolme syytä: Conor oli oikeasti parempi kuin luultiin ja se ilmeisesti yllätti hieman myös Floydin. Toiseksi Floydin valitsema agressiivinen taktiikka. Jalkojen liike puuttui lähes kokonaan ja May antoi suosiolla 3-4 erää eteen jotka piti kuroa kiinni. Kolmas tasoittava tekijä oli, että kahden vuoden ottelutauko ja ikä näkyivät selvästi Moneyn otteissa. Siitä aikoinaan hämmästystä herättäneestä käsien nopeudesta oltiin pudottu lähes tavallisten kuolevaisten tasolle.

Ottelu todisti, että nyrkkeilyssä kuten muissakin lajeissa huipulle pääsemiseen tarvitaan alan pitkäaikaista harrastusta eikä oikotietä ole edes kaikkein lahjakkaimmille. Conorista se todisti urheilullista yleislahjakkuutta ja hyvää iskukestävyyttä. Lyöntivoimasta ei saanut näyttöä sillä yhtään raskasta osumaa ei mennyt perille. Floydin kohdalta voisi todeta, että toivottavasti tämä oli se vihoviimeinen ottelu. Mies on suuruutensa todistanut jo moneen kertaan mutta enää ei ole asiaa sarjan huippuja vastaan.
We seldom get together and meet each other on those poor borders the luckless lands of the north
sofokles
Brawler
Viestit: 854
Liittynyt: 28.06.2008 22:59

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja sofokles »

http://boxing.fi/mayweather-vs-mcgregor ... er-vs-ali/

Tähän hyvään juttuun muutama kommentti. Näin ottelun jälkeen on helppo nähdä, että tämä ottelu kuuluu ammattinyrkkeilyssä olevaan showhun ja sirkukseen. Tässä ei lopulta tehtykään mitään uutta, vaan koko tapahtuma oli jotain sellaista, jota lajissa on aina ollut (tämä tulikin jutussa hyvin esiin). Tämän suuntaista on nähty suomessakin. Halmeen ottelut jotenkin muistuttivat tätä ihan kaikelta osin. Kova ennako kohu, tunteisiin vetoavaa kommentointa ja kehässä sitten ei lopulta kuitenkaan ainakaan nyrkkeilyosaamisella hirveästi häikäisty (mitenkään väheksymättä Halmeen viihdyttäviä otteluja). Tässä kuvio toteutettiin vain isossa kuvassa. Tämä tapahtuma oli siitäkin jälleen kerran osoitus, että rahoittajat tekevät lajin kulisseissa mitä haluavat. Yleisölle myydään sitä mitä se tarvitsee (viihdettä). Tälläisen viihde-elämyksen yleisö halusi. Ammattinyrkkeilyn yksi sisältö on viihdyttää ihmisiä. Sitä tämä ainakin toteutti.
Anabolix1
New Kid on the Block
Viestit: 26
Liittynyt: 04.04.2016 01:20

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja Anabolix1 »

https://www.youtube.com/watch?v=BWoHZXupeVA

Ja muistutuksena vielä nämä Shaquille o'nealin matsit Dela hoyaa ja Mosleytä vastaan. Menevät mieltäni samaan kategoriaan MayMacin kanssa.
kekra
Club Fighter
Viestit: 59
Liittynyt: 21.11.2015 08:30

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja kekra »

Mayweatherin kannattaa tosiaan jäädä pysyvästi eläkkeelle. Virallisen tilaston mukaan Conor osui mieheen peräti 111 kertaa, joista painavia osumia 84. Ja tähän mieheen pitäisi olla vaikea osua? Vastaavasti Conor otti vastaan 170 osumaa, joista 152 painavia.

Kuva

Conorille määrättiin pakollinen 2kk tauko nyrkkeilystä. Mielenkiintoista tosiaan nähdä jatkaako Conor ammattinyrkkeilyn parissa.
jakkeli
Club Fighter
Viestit: 158
Liittynyt: 18.08.2017 09:16

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja jakkeli »

kekra kirjoitti:Conorille määrättiin pakollinen 2kk tauko nyrkkeilystä. Mielenkiintoista tosiaan nähdä jatkaako Conor ammattinyrkkeilyn parissa.
No ei todellakaan kannata jatkaa, jos primessä oleva kamppailija saa tuollaisen selkäsaunan jo uransa aikaa sitten lopettaneeltta jäähdyttelijältä joka palaa kehään ainoastaan rahan takia ja on selvästi eri kunnossa kuin oli oikeina nyrkkeilyaikoinaan. Nuoremmilta kavereilta tulee noilla taidoilla nukkumatti alta aikayksikön. Suutari pysykööt lestissään.

Eiköhän raha ollut molemmilla se ainut motivaation lähde tähän otteluun, eikä Conor sellaisia summia enää koskaan tule mistään nyrkkeilyottelusta ansaitsemaan. Ne taidot nyt vain jo nähtiin ja riittämättömiksi todettiin nyrkkeilyn puolella.
jone
Contender
Contender
Viestit: 2771
Liittynyt: 21.05.2005 22:43

Re: Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor

Viesti Kirjoittaja jone »

Joo ja conorin "painavat lyönnit"on ihan höpöhöpöä :lol:
Vastaa Viestiin