Wilder-Fury 2 Miten käy?

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 495
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja Pasi Fisti »

raksa kirjoitti: 25.02.2020 10:28 Scott Gilfoidin kootut selitykset.

https://www.boxingnews24.com/2020/02/de ... yson-fury/
Onkos toi tyyppi jotenkin arvostettu vai pidetäänkö sitä täytenä pellenä?
Toi raskas puku nyt ainakin oli täysin oma moka, ei tullut mieleen koittaa etukäteen, että miltä tuntuu kävellä sen kanssa puoli kilsaa?
Sitten noi takaraivoon osuvat iskut, älä käännä päätäsi, jos et halua lyöntejä takaraivoon. Furyn kaikki lyönnit tuli muistini mukaan edestä, joten Wilderin oma vika jos käänsi päätään niin, että ne osuivat takaraivoon.

Teddy Atlaskin päässyt jo kommentoimaan matsia. Vetelen ulkomuistista paria huomioita, kun ei jaksa puolitoistatuntista lähetystä kelailla, että löytäisi ne oikeat kohdat. Sisältää siis epätarkkuuksia ja sinnepäin muistettuja lainauksia.
Tuohon Wilderi selittelyyn sopii Atlaksen huomio, että useimmat eivät ole valmiita ottamaan syytä omille harteilleen, vaan syypää täytyy löytää muualta. Nyt en kyllä muista mihin toi liittyi.

Mutta tämä jäi itselleni mieleen.
Ekassa matsissa Fury teki kaiken täydellisesti, liikkui, hyödynsi kulmia, jabitti, mutta vaikka teki kaiken täydellisesti, niin tuli silti kahdesti lyödyksi lattiaan ja toisella kerralla oli suoranainen ihme, että hän sieltä nousi.
Mitä hän voisi tehdä paremmin, kun hän nyrkkeili täydellisesti? Kaveri on nero, hän keksi mitä tehdä, hän teki jotain sellaista, jota minä en uskonut olevan mahdollista. Taistele tulelle tulta vastaan.
Kukaan ei ole koskaan opettanut Wilderia nyrkkeilemään ja kun hän joutui jatkuvan paineen alla liikkumaan taaksempäin, niin hän ei murtunut vain fyysisesti vaan myös henkisesti.
Tyson sanoi kiusaavansa kiusaajaa (bullied the bully) ja Wilder ei ollut tottunut siihen. Hän oli aina se mies kehässä jota pelätään ja hän tiesi osuvansa ennemmin tai myöhemmin. Hän ei ollut valmis siihen, että vastustaja ei pelännytkään häntä, vaan oli se joka oli tullut antamaan kunnolla turpaan.

Jotain tuollaista se ton puolitoistatuntisen aikana sanoi, vähintään puolet lähetyksessä on vähän harhapoluille menemistä ja jaarittelua. Alku ihan hyvä, joten voi oikeastaan lopettaa katselun siinä vaiheessa, kun alkaa jutut harhautumaan.

Avatar
Titus Livius
Journeyman
Viestit: 302
Liittynyt: 25.03.2016 10:55

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja Titus Livius »

Kyllähän nämä Wilderin selitykset aiheuttaa lähinnä naurua ja myötähäpeää. Tämänkin foorumin miehistä todennäköisesti 85 % on taapertanut (vähintään) 40 paunaa painavan varustuksen kanssa (vähintään) 6 kk kotimaan metsissä, joka on korkeintaan aiheuttanut akuuttia vitutusta. Ja eikös työ Pyryn eka knokkis ottanut kimmoketta hiukan olkapäästä ja siitä osui korvalliselle. Ottelu olisi voinut jäädä siihen, jos olisi suoraan kumahtanut korvalliselle. Deontayn pitäisi tehdä Furyt ja keksiä uutta uusintaotteluun, jota ei toivottovasti ole ihan heti tulossa.
ulledulle
Club Fighter
Viestit: 138
Liittynyt: 12.02.2019 15:55

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja ulledulle »

Titus Livius kirjoitti: 25.02.2020 13:30 Kyllähän nämä Wilderin selitykset aiheuttaa lähinnä naurua ja myötähäpeää. Tämänkin foorumin miehistä todennäköisesti 85 % on taapertanut (vähintään) 40 paunaa painavan varustuksen kanssa (vähintään) 6 kk kotimaan metsissä, joka on korkeintaan aiheuttanut akuuttia vitutusta. Ja eikös työ Pyryn eka knokkis ottanut kimmoketta hiukan olkapäästä ja siitä osui korvalliselle. Ottelu olisi voinut jäädä siihen, jos olisi suoraan kumahtanut korvalliselle. Deontayn pitäisi tehdä Furyt ja keksiä uutta uusintaotteluun, jota ei toivottovasti ole ihan heti tulossa.
Juuri näin. Minäkin Wilderin fanina lähinnä ihmettelen miksi ei voi vain myöntää, että nyt kolahti omiin eikä siitä toivuttu? Ihmetyttää myös, että tuon kokoisella kaverilla menis jalat vähän painavammasta puvusta. Jos menee niin sitten on kyllä valmistautumisessa mennyt muutakin pieleen ja on ihan oma moka.

Wilder ilmeisesti on jo vaatinut tuota uusintaottelua, joten se kai sitten toteutuu. Ilmeisesti se on oteltava heinäkuun loppuun mennessä? Melkein toivoisi Furyn voittoa siitäkin niin saataisiin ehkä kiistattoman mestaruuden matsi sinne 2020/2021 vaihteeseen. Jos Wilder voittaa niin sitten näiden keskinäiset olisi 1-1-1 ja kukaan ei olisi tyytyväinen ja lisäksi vyö olisi taas Wilderillä eikä yhdistämisottelua nähtäisi varmaan ikinä.
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 378
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja BitchSlap »

Wilder on täys pelle! V!ttu mikä ääliö! Olen aina arvostanut Wilderin korkealle ja toki edelleen, mutta kyllähän tuo on niin ***** ettei mitään rajaa. Urheilun näkökulmasta kolmas matsi ei anna yhtään mitään vaikka Wilderin selityksien jälkeen mielellään katsoo Furyn hakkaavan tuon ämmän uudestaankin. Paremmuus on selvitetty eikä siitä jäänyt pienintäkään epäselvyyttä.
Suosittelen Wilderille mekkoa kolmanteen kohtaamiseen.
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 495
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja Pasi Fisti »

BitchSlap kirjoitti: 25.02.2020 16:39 Wilder on täys pelle! V!ttu mikä ääliö! Olen aina arvostanut Wilderin korkealle ja toki edelleen, mutta kyllähän tuo on niin ***** ettei mitään rajaa. Urheilun näkökulmasta kolmas matsi ei anna yhtään mitään vaikka Wilderin selityksien jälkeen mielellään katsoo Furyn hakkaavan tuon ämmän uudestaankin. Paremmuus on selvitetty eikä siitä jäänyt pienintäkään epäselvyyttä.
Suosittelen Wilderille mekkoa kolmanteen kohtaamiseen.
Olishan se toisaalta jotain uskomatonta, jos Wilder puolestaan keksisi jonkun uuden idean, millä kääntäisi ottelun taas päälaelleen.
Mutta kyllä nämä on todella pienestä kiinni. Katsokaas uudelleen ekasta erästä Wilderin oikea, mikä lähtee kun erästä on jäljellä 2.11. Kyllä se vaan on järjettömän kova pommi, mutta sillä ei ole mitään vaikutusta Furyyn. Se ehtii liikkumaan taaksepäin ja kääntää päätään sivulle, mutta kyllä se pää heilahtaa oikein kunnolla.
Jos Fury olisi myöhästynyt sekunnin murto-osankin siinä reaktiostaan, niin nyt täällä puhuttaisiin kuinka se läski on täysin has been ja Wilder näytti kuka on oikea mestari.
Toisessa erässä täysin samanlainen lyönti ja lähes samaan aikaankin 2.13 erästä jäljellä.
Sekin osuu täysin keskelle naamataulua, mutta aivan samalla tavalla Tyson liikkuu taaksepäin ja kääntää päätään.

Kuinka monta nyrkkeilijää maailmasta löytyy, jotka pystyvät ottamaan Wilderin pommin keskelle pärstää, mutta selviytyvät liikkumalla taaksepäin ja vaimentamalla päätä kääntämällä?

Ei Furyn iskunkestävyydessäkään ole kyllä minkäänlaisia puutteita.

Ei se kyllä tainnut noiden kahden lyönnin lisäksi enää antaakaan Wilderille kertaakaan kunnon osumaa.
anakonda
Brawler
Viestit: 640
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja anakonda »

Pienestä se on tosiaan kiinni... jos eka matsissa Fury olis maannut kaksi sekunttia pitempään, tai tuomari laskenut nopeampaa tai laittanut suoraan kerrasta poikki tajuttomana makaavan Furun takia, suurin osa olisi ollut sitä mieltä, että kolmosta ei tarvita, Fury on läksi luuseri, ja Wilder kiistaton suuri mestari. Nytkin moni täällä höpötteli ennen kakkosta, että Fury on henkisesti lyöty, tyrmäys jäänyt takaraivoon jne, Fury ei pääse Wilderin ihon alle, vaan päinvastoin Wilder pääsee jne. Nyt samat hemmot haukkuu täällä Wilderia ja jumaloi Furya.

Taktiikan osalta ja henkisesti tämähän on mielenkiintoista shakkia, ja Fury ei ole vielä saanut Mattia, katotaan vielä se kolmas koitos, veikkaan kyllä, että ei vaan tule päättymäänuudelleen Furylle näin ylivoimaisesti, nähdään vielä jotain yllättävää, ja sekin on jo mielenkiintoista, lähteekö edes Fury kolmanteen otteluun samalla taktiikalla?

Murikka, ihan mielenkiinnosta, jos Wilder voittaa kolmosen, mikä on sen jälkeen Furyn sijoitus sinun listalla, pysyykö Joshuan edellä vai meneekö taakse ;)
pniemela
Club Fighter
Viestit: 156
Liittynyt: 23.09.2016 04:47

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja pniemela »

Puheet tärykalvon puhkeamista ja siitä johtuvasta Wilderin heikkoudesta voidaan ainakin unohtaa. Surkuhupaisa "liian raskas uniformu" - selitys tarkoittaa siis sitä että mitään poikkeuksellista ei tapahtunut. Wilder sai selkäsaunan. That's it!

Täytyy sanoa, että näkisin kyllä mielummin Fury - Joshuan kuin Fury - Wilder uusinnan. Tosin tässä kunnossa ja tuolla taktiikalla Fury on täysin pitelemätön ja lyö kyllä Joshuankin levyksi.
Viimeksi muokannut pniemela, 25.02.2020 20:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Murikka
Brawler
Viestit: 522
Liittynyt: 26.06.2016 13:07

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja Murikka »

anakonda kirjoitti: 25.02.2020 19:32 Pienestä se on tosiaan kiinni... jos eka matsissa Fury olis maannut kaksi sekunttia pitempään, tai tuomari laskenut nopeampaa tai laittanut suoraan kerrasta poikki tajuttomana makaavan Furun takia, suurin osa olisi ollut sitä mieltä, että kolmosta ei tarvita, Fury on läksi luuseri, ja Wilder kiistaton suuri mestari. Nytkin moni täällä höpötteli ennen kakkosta, että Fury on henkisesti lyöty, tyrmäys jäänyt takaraivoon jne, Fury ei pääse Wilderin ihon alle, vaan päinvastoin Wilder pääsee jne. Nyt samat hemmot haukkuu täällä Wilderia ja jumaloi Furya.

Taktiikan osalta ja henkisesti tämähän on mielenkiintoista shakkia, ja Fury ei ole vielä saanut Mattia, katotaan vielä se kolmas koitos, veikkaan kyllä, että ei vaan tule päättymäänuudelleen Furylle näin ylivoimaisesti, nähdään vielä jotain yllättävää, ja sekin on jo mielenkiintoista, lähteekö edes Fury kolmanteen otteluun samalla taktiikalla?

Murikka, ihan mielenkiinnosta, jos Wilder voittaa kolmosen, mikä on sen jälkeen Furyn sijoitus sinun listalla, pysyykö Joshuan edellä vai meneekö taakse ;)
Riippuu vähän voitosta. Jos voittaa esim siksi että Furylta nyrjähtää nilkka niin pysyy takana. Jos dominoi täysin ja tyrmää 7:ssa niin varmaan sitten on edellä. Kaikkiaan on vaikea laittaa näitä järkkään, kunnes kohtaavat toisensa. Wilderi kuitenkaan tuskin nousee tästä suosta ikinä, mitään vastuuta ei suostu itse ottamaan tappiosta joten kehittyminenkin on vaikeaa; otti 10-0 lättyyn mutta silti on täydellinen nyrkkeilijä :D Vrt. Joshuan reaktioon, sanoi että Andy oli parempi ja voitti rehdisti, kasasi ittensä uudelleen ja muuttii taktiikkaa voittaen uusinnan. Wilderi kitisi jo ekassa matsissa että tuomari antoi liikaa aikaa Furylle, mutta jos katsoo sitä nousua niin Fury kuuntelee lukua hetken lattiassa eli olis voinu nousta nopeamminkin jos olis tarvinnut. Oikeasti ainoa tuomarivirhe oli pistetuomarien tasuri ja vielä pahempi voitto Wilderille.

Nää on kyllä historian kovimpia tekosyitä Wilderilta. Kehäätulopuku! Tuomaripeli xD Kaikkea sitä kuulee ku vanhaksi ellää. Mitähän seuraavaksi? Hanskat on vielä haukkumatta, kehäköysien kireys on myös syyttämättä. Ja toisaalta vois olla myös liian liukas kehä, kun siellä pöyrittiin kontillaan vähän väliä. Furylle tietenkään se ei ollut yhtä liukas mutta se kertoo vaan siitä että kehän rakentajat on rasisteja tms. Ja pitää muistaa että yleisö ei sais puhua silloin ku Wilder lyö tai menee keskittyminen.
Pasi Fisti
Journeyman
Viestit: 495
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja Pasi Fisti »

BitchSlap kirjoitti: 25.02.2020 16:39 Wilder on täys pelle! V!ttu mikä ääliö! Olen aina arvostanut Wilderin korkealle ja toki edelleen, mutta kyllähän tuo on niin ***** ettei mitään rajaa. Urheilun näkökulmasta kolmas matsi ei anna yhtään mitään vaikka Wilderin selityksien jälkeen mielellään katsoo Furyn hakkaavan tuon ämmän uudestaankin. Paremmuus on selvitetty eikä siitä jäänyt pienintäkään epäselvyyttä.
Suosittelen Wilderille mekkoa kolmanteen kohtaamiseen.
Omasta mielestäni pahinta koko Wilderin tiimiltä on julkisesti haukkua sitä pyyhkeen heittäjää. Ilmeisesti vielä senkin jälkeen, kun matsi on katsottu uudestaan. Potkut kai sieltä on tulossa, vaikka kaikki saisivat kiittää sitä siitä, että se kolmas matsi on edes mahdollinen.

Siinä vaiheessa kun se pyyhe lentää, niin Wilderillä ei ole kyllä enää mitään jäljellä ja erästä on aikaa yli minuutti. Fury liikkuu edes takaisin käyden lyömässä pari kovaa lyöntiä, pakittaa, katsoo seuraavan aukon ja käy lyömässä taas. Siitä kissa-hiiri leikistä oli n. 0,001% mahdollisuus selvityä ottelun loppuun, kun oltiin sentään vasta 7:ssä erässä. Tuokin ainoastaan siksi, että ehkä Fury olisi antanut sen selviytyä loppuun, mutta en kyllä ymmärrä miksi ja kun Fury oli tullut siihen kehään tekemään selvää jälkeä, niin sitä tappamisen meininkiä tuskin edes pystytään klikkaamaan pois päältä.

Se oli siis täysin varmaa, että se tyrmäyslyönti oli tulossa ja kun kaveri on siinä kunnossa ettei pysty tekemään mitään, niin se olisi ollut todella paha tyrmäys ja niissä voi aina käydä vaikka kuinka huonosti.

Ihmettelin Mikko Marttisen twiittejä, kun se ja suunnilleen kaikki sen viestiin vastaajatkin olivat sitä mieltä, että liian aikaisin keskeytetty. Etenkin kun ei niin kauan aikaa Marttinen taisi twiittailla kehäkuolemesista, mutta nyt se ei huolettanut yhtään.

Edit: Eiku kyllä se lopetus tapahtuikin näköjään ihan, että Fury jäi lyömään sinne kulmaan, kun Wilderissä ei enää ollut mihinkään. Tuo lyönti, perääntyminen ja lyönti taisi tapahtua jossain aikaisemmassa erässä.
anakonda
Brawler
Viestit: 640
Liittynyt: 21.11.2015 19:12

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja anakonda »

Murikka kirjoitti: 25.02.2020 19:53
anakonda kirjoitti: 25.02.2020 19:32 Pienestä se on tosiaan kiinni... jos eka matsissa Fury olis maannut kaksi sekunttia pitempään, tai tuomari laskenut nopeampaa tai laittanut suoraan kerrasta poikki tajuttomana makaavan Furun takia, suurin osa olisi ollut sitä mieltä, että kolmosta ei tarvita, Fury on läksi luuseri, ja Wilder kiistaton suuri mestari. Nytkin moni täällä höpötteli ennen kakkosta, että Fury on henkisesti lyöty, tyrmäys jäänyt takaraivoon jne, Fury ei pääse Wilderin ihon alle, vaan päinvastoin Wilder pääsee jne. Nyt samat hemmot haukkuu täällä Wilderia ja jumaloi Furya.

Taktiikan osalta ja henkisesti tämähän on mielenkiintoista shakkia, ja Fury ei ole vielä saanut Mattia, katotaan vielä se kolmas koitos, veikkaan kyllä, että ei vaan tule päättymäänuudelleen Furylle näin ylivoimaisesti, nähdään vielä jotain yllättävää, ja sekin on jo mielenkiintoista, lähteekö edes Fury kolmanteen otteluun samalla taktiikalla?

Murikka, ihan mielenkiinnosta, jos Wilder voittaa kolmosen, mikä on sen jälkeen Furyn sijoitus sinun listalla, pysyykö Joshuan edellä vai meneekö taakse ;)
Riippuu vähän voitosta. Jos voittaa esim siksi että Furylta nyrjähtää nilkka niin pysyy takana. Jos dominoi täysin ja tyrmää 7:ssa niin varmaan sitten on edellä. Kaikkiaan on vaikea laittaa näitä järkkään, kunnes kohtaavat toisensa. Wilderi kuitenkaan tuskin nousee tästä suosta ikinä, mitään vastuuta ei suostu itse ottamaan tappiosta joten kehittyminenkin on vaikeaa; otti 10-0 lättyyn mutta silti on täydellinen nyrkkeilijä :D Vrt. Joshuan reaktioon, sanoi että Andy oli parempi ja voitti rehdisti, kasasi ittensä uudelleen ja muuttii taktiikkaa voittaen uusinnan. Wilderi kitisi jo ekassa matsissa että tuomari antoi liikaa aikaa Furylle, mutta jos katsoo sitä nousua niin Fury kuuntelee lukua hetken lattiassa eli olis voinu nousta nopeamminkin jos olis tarvinnut. Oikeasti ainoa tuomarivirhe oli pistetuomarien tasuri ja vielä pahempi voitto Wilderille.

Nää on kyllä historian kovimpia tekosyitä Wilderilta. Kehäätulopuku! Tuomaripeli xD Kaikkea sitä kuulee ku vanhaksi ellää. Mitähän seuraavaksi? Hanskat on vielä haukkumatta, kehäköysien kireys on myös syyttämättä. Ja toisaalta vois olla myös liian liukas kehä, kun siellä pöyrittiin kontillaan vähän väliä. Furylle tietenkään se ei ollut yhtä liukas mutta se kertoo vaan siitä että kehän rakentajat on rasisteja tms. Ja pitää muistaa että yleisö ei sais puhua silloin ku Wilder lyö tai menee keskittyminen.
Joo, ehkä ne oli tappohanskat :), mutta en kysynyt sitä, minustakin nuo tekosyyt on täyttä luuseri perseyttä.

Silti, ottelun kun katsoo uudelleen, minusta vaan Wilderin jalat eivät toimi alusta asti yhtä hyvin kuin aiemmin, mutta en usko että siihen oli sen kummempaa syytä kuin se, että Furyn taktiikka yllätti ottelujännityksessä olevan miehen, ja kun tuli heti aluksi muutama omiin, homma meni puuroksi. Kuulostaa, että suurimman osan mielestä Fury oli jäätävän hyvä erissä 3-7, mutta tässä asiassa olen samaa mieltä Marttisen kanssa, että ei ollut, eikä tarvinnut olla, koska Wilder vaan oli täysin kuutamolla. Tähän myös perustan sen käsitykseni, että kolmosmatsista ei tule yhtä selvää pässinlihaa, vaikka niin yleisesti nyt näköjään luullaankin. Aika näyttänee..
bullbear83
Journeyman
Viestit: 294
Liittynyt: 29.10.2017 23:52

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja bullbear83 »

Fury teki kyllä nyt jotain mitä ei olla ennen nähty.

Onkohan koskaan nyrkkeilyhistoriassa aiemmin pumpulikädestä tullut steelhammer, kesken ammattilaisuran?

Furyn jabi oli niin kova että näytti alkuerissä siltä että hän lyö sillä Wilderin pään irti. Jabi näytti samanlaiselta teholtaan kuin Vladimir Klitschkolla aikanaan. Fury vaan on sata kertaa monipuolisempi nyrkkeilijä.

Veikkaan että Wilderillä alkoi heti hälytyskellot soimaan alkuerissä varsinkin kun Fury näki hänen oikeat suoransa niin hyvin. Vaikka kaksi ekaa erää olivat tasaisia ei ollut epäselvää kuka ottelun tulee voittamaan.

Olin aiemmin Wilderin fanipoika, koska aiemmat Tysonin ottelut olivat aina kevyt kätistä läpsyttelyä. Tämän ottelun myötä takki kääntyi, Fury on löytänyt jostain lyömisen lahjan!
BitchSlap
Journeyman
Viestit: 378
Liittynyt: 20.09.2014 10:32

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja BitchSlap »

bullbear83 kirjoitti: 25.02.2020 21:35
Olin aiemmin Wilderin fanipoika, koska aiemmat Tysonin ottelut olivat aina kevyt kätistä läpsyttelyä. Tämän ottelun myötä takki kääntyi, Fury on löytänyt jostain lyömisen lahjan!
Painotus sanalla faniPOIKA :D
Btw, kumpi voittais; Helenius vs Wilder? Entä Helenius vs Fury?
Tän foorumin taso on vajonnut ihan v*tun pohjiin Bitchfuckingslappeineen ja muine asiantuntijoineen
pniemela
Club Fighter
Viestit: 156
Liittynyt: 23.09.2016 04:47

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja pniemela »

Wilderin tiimissä taitaa olla henkilösuhteissa jotain pahemminkin vialla, jos ne nyt savustaa sen pyyhkeenheittäjän ulos.

Karu osoitus siitä miten julkikuva voi pettää täysin. Yleisesti luultiin, että Furyn on leirissä ongelmia ja Wilderillä on kaikki hyvin, mutta niin vain asetelma olikin päinvastoin.
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6458
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja Leifhackman »

Team Walliniin yhteyttä ja opiskelemaan Pyryn ja Otto-pojan matsista, miten Pyrylle laitetaan painetta ja saadaan se takajalalle, eikä välttämättä kestä montaakaan erää. Sieltä se paikka löytyy sitten sille oikeallekin. Tosin, jos dumari sallii samalla tavalla niskalenkit tai Bitschkomaiset röhnöttämiset tms. koiruudet, niin sitten menee vaikeemmaksi. Ja kunto ei saa loppua!
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
bullbear83
Journeyman
Viestit: 294
Liittynyt: 29.10.2017 23:52

Re: Wilder-Fury 2 Miten käy?

Viesti Kirjoittaja bullbear83 »

Leifhackman kirjoitti: 26.02.2020 20:15 Team Walliniin yhteyttä ja opiskelemaan Pyryn ja Otto-pojan matsista, miten Pyrylle laitetaan painetta ja saadaan se takajalalle, eikä välttämättä kestä montaakaan erää. Sieltä se paikka löytyy sitten sille oikeallekin. Tosin, jos dumari sallii samalla tavalla niskalenkit tai Bitschkomaiset röhnöttämiset tms. koiruudet, niin sitten menee vaikeemmaksi. Ja kunto ei saa loppua!
Jos se sama Fury joka oli launtaisessa Wilder ottelussa olisi ollut Wallinia vastaan olisi Otto-poika kannettu kehästä ekan erän tyrmäyksen jälkeen.
Vastaa Viestiin