Ulvilan surma

Foorumi missä keskustellaan kukista yms. nyrkkeilyyn liittymättömistä asioista
Leifhackman
Champion
Champion
Viestit: 6614
Liittynyt: 15.02.2006 10:19

jahee kirjoitti: 06.12.2018 23:35
jone kirjoitti: 06.12.2018 12:30 äläkä kaikkea lukemaasi purematta niele :lol:
Juuri tämän takia yritän asiaa esillä pitääkin.

Älä usko mediaa, ja tämän keissin jälkeen voi sanoa että älä usko myöskään viranomaisia.
Täysin mahdollista on, että eri asioissa media, viranomaiset ja asianosaiset vääristelevät asioita. Kun nyt tuota e-kirjaa kurkkasin, niin sen pääpointtinä vähän matkaa johdantoa luettuani näyttäisi olevan se, että asiasta julkaissut tiedot ja johtopäätökset ovat keskenään selkeästi ristiriitaisia. Jos nämä kaikki asiat ovat osoitettavissa, niin eikös tuossa itsessään olisi aihetta tehdä asiasta tutkintapyyntö? Ja jos asiat ovat niin ilmeiset, että ne Murhainfoa ja tiedotusvälineitä seuraamalla ovat niin selvästi osoitettavissa, niin kai jonkun sen verran painoarvoisemman henkilön siihen saisi mukaan, että asiaa ei ohitettaisi kylähullujen hourailuina. Ja luulisi, että poliisi-tv tms. olisi myös myös kiinnostunut tarkastelemaan asioita myös erilaisista näkökulmista.
- Minkä kirjoitin, sen kirjoitin -
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3398
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

Leifhackman kirjoitti: 09.12.2018 17:26Jos nämä kaikki asiat ovat osoitettavissa, niin eikös tuossa itsessään olisi aihetta tehdä asiasta tutkintapyyntö? Ja jos asiat ovat niin ilmeiset, että ne Murhainfoa ja tiedotusvälineitä seuraamalla ovat niin selvästi osoitettavissa, niin kai jonkun sen verran painoarvoisemman henkilön siihen saisi mukaan, että asiaa ei ohitettaisi kylähullujen hourailuina. Ja luulisi, että poliisi-tv tms. olisi myös myös kiinnostunut tarkastelemaan asioita myös erilaisista näkökulmista.
Kyllä löytyy ihmisiä jotka näihin puuttuvat, kuten toimittaja Mikko Niskasaari. Hän kirjoitti Auerin seksirikosjutun hatarista perusteista.
www.mikkoniskasaari.fi/node/162

Kiitokseksi tuli kunnialoukkaus syytteet. Kannattaa lukea tämä
www.mikkoniskasaari.fi/node/261 , tuossa Niskasaari syyttää nimeltä mainiten viranomaisia todisteiden vääristelystä ja suoranaisesta valehtelusta.

Tässä paskassa on mukana poliisi, syyttäjäviranomaiset ja jopa valtakunnansyyttäjä. Kaikki tuntevat toisensa ja pitävät toistensa puolta.

edit. Lisätään vielä linkki miten tuossa kunnianloukkausjutussa kävi
www.mikkoniskasaari.fi/node/263

Tuossa myös toinen varoittava esimerkki siitä kuinka kohdellaan jos Aueria puolustaa.
www.mikkoniskasaari.fi/node/257
Avatar
jahee
Contender
Contender
Viestit: 3398
Liittynyt: 03.02.2011 11:03

Mielenkiintoinen käänne Auerin seksuaalirikosjutussa.

www.is.fi/kotimaa/art-2000009416812.html

Olihan tämä tuomio ihan käsittämätön alunperinkin. Tytön immenkalvo ehjä sen jälkeen kun Jens Kukka oli häntä mukamas hoidellut, koko länsimainen lääketiede ei tunne toista tapausta missä näin olisi ollut. Auer sai 7,5v tuomion ja Kukka sai 10v tuomion.

Tässä olisi ensiarvoisen tärkeää julkistaa tuomion paperit, tämä on sekä Auerin, että lasten tahto. Jos paperit julkistetaan niin niistä nähdään kuinka älytön keissi alunperinkin oli. Epäilenpä vain ettei papereita julkisteta.
Vastaa Viestiin