Heavyweights - Keskustelua ottelijoista ja rankingeista

Ammattinyrkkeilyyn keskittyvä keskustelufoorumi.

Valvoja: WEBMASTER

Vastaa Viestiin
tuaman
Prospect
Prospect
Viestit: 1045
Liittynyt: 16.11.2013 09:09

No jaa, mun mielestä kaikille on tuotu valmiit paistit eteen. Ei tarvitse edes paljoa grillata... Ehkä Wilder on sen verran ruosteessa, että häviää alussa eriä...


Ennustukset
Anthony Joshua vs Otto Wallin TKO3
Deontay Wilder vs Joseph Parker TKO6
Daniel Dubois vs Jarrell Miller TKO1
Filip Hrgovic vs Mark Di Mori TKO1
Arslanbek Makhmudov vs Agit Kabayel TKO1
Frank Sanchez vs Junior Fa TKO1
Viimeksi muokannut tuaman, 16.11.2023 12:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tuaman
Prospect
Prospect
Viestit: 1045
Liittynyt: 16.11.2013 09:09

Lainasin vahingossa muokkaamisen sijaan, joten tuli kaksi viestiä. Pari kommenttia lisää.

Dubois vs Miller on tietysti mielenkiintoinen matsi. Se voi päättyä toisinkin, jos Miller on saanut taas lääkityksen kuntoon tai Dubois luovuttaa.

Eikä Makhmudovin vastus ole huono, mutta hänellä on tapana laittaa matsi pakettiin heti alussa.
Marcello Salas
Prospect
Prospect
Viestit: 1674
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Joshua vs Wallin, (Joshua UD)
Wilder vs Parker, (Wilder KO7)
Dubois vs Mirrel (Dubois TKO6)
Hrgovic vs Di Mori (Hrgovic KO2)
Mahkmudov vs Kabayel ( Mahkmudov TKO7)
Sanchez vs Fa (Sanchez TKO3)
Marcello Salaatti.
Pasi Fisti
Prospect
Prospect
Viestit: 1203
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

tuaman kirjoitti: 16.11.2023 11:56 No jaa, mun mielestä kaikille on tuotu valmiit paistit eteen. Ei tarvitse edes paljoa grillata... Ehkä Wilder on sen verran ruosteessa, että häviää alussa eriä...


Ennustukset
Anthony Joshua vs Otto Wallin TKO3
Deontay Wilder vs Joseph Parker TKO6
Daniel Dubois vs Jarrell Miller TKO1
Filip Hrgovic vs Mark Di Mori TKO1
Arslanbek Makhmudov vs Agit Kabayel TKO1
Frank Sanchez vs Junior Fa TKO1
Noinhan se periaatteessa menee ja Hrgovich ja Sanches lähes 100% varmuudella. Mutta mä luotan intuitioon. Tulee yllätysten yö ja kaikki suunnitelmat kaatuu ja promoottorien naamoja olisi hauska katsoa, jos kamerat ottaisi lähikuvaa niiltä hetkiltä, kun tajuavat että nyt menetettiin satoja miljoonia.
Avatar
Murikka
Brawler
Viestit: 751
Liittynyt: 26.06.2016 13:07

Lehdistötilaisuudessa Pelle oli taas aivan pähkinöinä. Kauheaa suunpieksentää ja uhoa. Porukka sitä mieltä, että tämä myy matsia mutta onko nuo sen keskinkertaiset ja Mel Gibsonilta vuodelta -92 kopioidut heitot muka jonkun mielestä hauskoja tai kiinnostavia? Usyk aikoo pitää puheensa kehässä.

Ihmettelen kyllä edelleen, jos tämä matsi toteutuu. Jos toteutuu, niin oletan Furyn roikkuvan Usykin niskassa alusta asti koko ottelun ajan ja matsi päättyy johonkin hajaäänituomioon matsissa, jossa iskuvolyymit on vielä alhaisemmat kuin Fury vs Wlad.

Aatonaaton illassa kyllä on ihan hyviä ottelupareja. Esim läsövauva Miller vs Dubois. Vauva kestää aika hyvin iskuja ja tykkää pistää painetta. Jos Triple Knee ei saa tehtyä lommoa hytisevään vauvanrasvaan niin veikkaan että puolivälin jälkeen Dynamiitista tulee Suutari.

Parkerin ja Wilderin molempien kunto on kysymysmerkki, Wilderilla edellinen matsi kesti yhden erän ja Parkerilla oli helpohko vastus tuo tsunami Simon Kean. Mitä vain voi tapahtua. Parker aina ollut ailahteleva ja Wilderin uran kovin voitto on Luis Oldtiz. Joyce tyrmäsi Parkerin, muttei iskuvoimallaan, vaan jatkuvalla paineella, joka uuvutti totaalisesti uransa raskaimmassa kunnossa kehään tulleen Parkerin. Matsin tempo oli aivan järkyttävä ja Parker tuhlasi voimiaan lyömällä liikaa. Ei tietysti voi syyttää koska Joyceen oli niin helppo osua. Wilder ei luo tällaista painetta, joten ei ole mitään syytä olettaa, että Wilder kykenee lyömään Parkerin kioskille. Fury otti Wilderilta puhtaita pommeja ja nousi. Kun otetaan huomioon, että se tsekkiläinen bussikuski ja Cunningham löi molemmat Furyn tonttiin, niin en usko, että iskuvoima riittää Parkerin täräyttämiseen unten maille.

Wallin vs Joshua kertoo myös jotain, Wallinin kovin suoritus on tappio Furylle. Nimimiehiä ei Wallin ole voittanut eikä toisaalta saanut mitään aikaan mm. Sokolowskia vastaan. Wallinilla ei ole sitä iskuvoimaa, mikä Heleniuksella, mutta toisaalta tämä koutsikuvio kertoo, että Joshuan tekeminen on aika hajalla. Ben Davison kaikista maailman valmentajista nyt tulossa kulmaukseen. Juuri Ben Davisonin opeilla Fury oli häviämässä Wallinille, kunnes tajusi lennosta alkaa roikkua lähietäisyydellä imien pois Wallinilta mahdollisuudet päästä osumaan haavaan. Wallinin läpsyttelevä jabi on varmaan aika lailla samaa sarjaa, kuin Pulevilla ja Joshuan oma jabi on parempi ja sen kaverina tulevat oikeat ja koukut tekee enemmän vahinkoa.

Nyt Hrgovicin leirissä on herätty ilmeisesti siihen, että Flip ei ole mikään maailmanvalloittaja. Dempsey MacGyver pisti tiukoille, kunnes Hrgovic kaivoi avaimet voittoon lyömällä hyvän sarjan lujia oikeita vastustajan niskaan. Nyt Mark De Mori joka on voittanut tyrmäyksellä lukuisia taksikuskeja ja portsareita.
Pasi Fisti
Prospect
Prospect
Viestit: 1203
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Murikka kirjoitti: 21.11.2023 09:33 Lehdistötilaisuudessa Pelle oli taas aivan pähkinöinä. Kauheaa suunpieksentää ja uhoa.
En jaksanut katsoa, oli sen verran surkeaa suunpieksäntää. Furyhan ei tunnu oikein pärjäävän tossa mukamas leipälajissaan, jos vastustaja ei lähde tippaakaan mukaan tai sen verbaaliset lyönnit eivät tunnu missään.
Kaikilla suunnilla Fury on menossa kovaa vauhtia alaspäin.
Mutta turha sitä on ulos laskea vielä, koska ainahan se on jostain sen voiton kaivanut tähänkin saakka ja kyllä sen voitontahto kehässä on todella kovaa luokkaa.
Sen kehäilmeestä Ngannouta vastaan on turha tehdä liian isoja johtopäätöksiä, koska se ei selvästikään ollut henkisesti valmis siihen, että siitä tulikin lopulta matsi.

Eräs valmentaja sanoi Ngannousta, että erittäin robottimainen, kykenemätön lyömään sarjoja, ei pysty viemään ottelua, vasen yläkoukku erittäin hyvä. Siihen päälle toki loistava fysiikka.
Mutta hän oli sitä mieltä ettei Ngannou esittänyt mitään ihmeellistä, ihmeellistä oli lähinnä se kuinka Fury ei esittänyt yhtään mitään.

Jos Fury ottelee yhtä huonosti kuin Ngannouta vastaan, niin tietenkin Fury häviää, mutta ei olisi nyttenkään eka kerta, kun Fury ottelee tosipaikassa ihan pirun hyvin.
tuaman
Prospect
Prospect
Viestit: 1045
Liittynyt: 16.11.2013 09:09

Furyhan alkoi itsekin nauramaan jutuilleen yhdessä vaiheessa ja laittoi ihan leikiksi. Kuten joku kommentaattori totesi, Usyk ei kuitenkaan ymmärrä huonon englanninkielentaidon takia, joten trash talk on turhaa.
Marcello Salas
Prospect
Prospect
Viestit: 1674
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Mosku kirjoitti: 10.11.2023 10:25 Teofilo Stevenson -72 -76 ja -80.
Stevenson voitti kolme olympiakultaa peräkkäin yli 81 kg sarjassa, mm. yksi MM-kulta yli 91 kg sarjassa.

Superraskaassa sarjassa yli 91 kg ei taida olla nyrkkeilijää, joka on voittanyt yli 91 kg sarjan kaksissa olympialaisissa peräkkäin.

Molemmat Stenvenson ja Savon olisivat olleet mielenkiintoisia ottelijoita raskaassa sarjassa ammattikehissä. Montrealin olympialaisten jälkeen jenkkiläiset promoottorit tarjosivat Stenvensonille 5 miljoonaa dollaria jos olisi lähteyt Alia vastaan ammattikehään, Stevenson kieltätyi tarjouksesta. Sosialistinen Kuuba tuskin olisi päästänytkään.
Marcello Salaatti.
Avatar
Puncher
Brawler
Viestit: 967
Liittynyt: 15.09.2013 05:10

Jaaha, Joshua ottanut valmentajakseen Furyn takaisin huipulle nostaneen Ben Davisonin.

https://talksport.com/sport/1642188/ant ... to-wallin/
Marcello Salas
Prospect
Prospect
Viestit: 1674
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Neljäs valmentaja neljään vuoteen. Joshualle, on niin kuin Ruiz Jr valmentajaruletti.
Saako vielä kaivettua jotain Joshuasta, kaikenlaista on kokeiltu. Furyn nosti pohjalta takaisiin bisnekseen, oli Haneyn fysiikkavalmentajana Kambosos matseissa.

Onko huono merkki Joshuan kannalta vaihtaa valmentajaa, Wallin on vastassa, niin haetaan uutta iskua, ei ilmeisestikään ollut tyytyväinen Derrick Jamesin valmennukseen, oisko hälytyskellot soinut kovaa Joshuan korvien välissä , kun oli niin nihkeä matsi Robbea vastaan.
Wallin on luottanut vuosia Joey Gamachrn valmennukseen.
Marcello Salaatti.
Pasi Fisti
Prospect
Prospect
Viestit: 1203
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Andy Leen haastattelu.
Mainio vastaus kysymykseen, että kuinka iso haaste sinulle on tuo Wilderin ja Parkerin ottelu.
Ei se hänelle ole minkäänlainen haasta, mutta Josephille se on kyllä valtava haaste.
Wlideria vastaan on pidettävä silmät koko ajan auki ja jos luulee voivansa pitää pienen hengähdystauon, niin se Wilderin oikea suora tulee todella kaukaa ja nopeasti leukaan.
Furyn ja Wilderin ekan ottelun lattiaanlyöntejä kuvasi juuri sellaisiksi, että Fury ei pitänyt katsetta Wilderissa ja saman tien kolisi.
Kolmannen ottelun lattiaanlyönti puolestaan johtui siitä, että Fury lähti liian aikaisin lopettamaan matsia, unohti käyttää jabia ja meni Wilderin lähelle, josta sitten Wilder rankaisi välittömästi.

Andy on myös varma, että tämä tietää ettei Wilder-Joshua tule toteumumaan, koska ne eivät varmasti voita kumpikin ottelujaan.

https://youtu.be/fFYBny-R2Gw
Marcello Salas
Prospect
Prospect
Viestit: 1674
Liittynyt: 06.08.2019 14:59

Poistettu. meni väärään osioon viesti.
Marcello Salaatti.
Pasi Fisti
Prospect
Prospect
Viestit: 1203
Liittynyt: 16.06.2019 17:33

Mitäköhän Francin Ngannoun seuraavan ottelun suhteen mahtoi mennä vikaan? Kovin oli puhetta, että ottelee seuraavan kerran 23 joulukuuta eli oli aivan varmasti kaavailtu olevan mukana tossa wilder vs parker ja aj vs wallin illassa.

Vaikea uskoa, että yksikään tosta porukasta ei olisi uskaltanut kohdata Ngannouta. Ennemmin niin päin, että nyt kun on tiedossa sen ottelutapa, niin olisi ollut paljon helpompi tehdä siihen voittava taktiikka. Ehkä Ngannou kuvitteli liikoja ja rahasti itsensä ulos?
Avatar
Murikka
Brawler
Viestit: 751
Liittynyt: 26.06.2016 13:07

Pasi Fisti kirjoitti: 02.12.2023 14:47 Mitäköhän Francin Ngannoun seuraavan ottelun suhteen mahtoi mennä vikaan? Kovin oli puhetta, että ottelee seuraavan kerran 23 joulukuuta eli oli aivan varmasti kaavailtu olevan mukana tossa wilder vs parker ja aj vs wallin illassa.

Vaikea uskoa, että yksikään tosta porukasta ei olisi uskaltanut kohdata Ngannouta. Ennemmin niin päin, että nyt kun on tiedossa sen ottelutapa, niin olisi ollut paljon helpompi tehdä siihen voittava taktiikka. Ehkä Ngannou kuvitteli liikoja ja rahasti itsensä ulos?
Zhangin mukaan Ngannou ei uskaltanut häntä vastaan. En ihmettele, Zhang on tankki ja lyö kovaa. Ngannoulle hyvin luultava tyrmäystappio. Ngannou on 37 ja nyt hyvässä nosteessa. Varmaan se hakee toista jackpottia. Eihän sitä tiedä, mitä jatko-otteluilta siellä on luvassa tämän illan jälkeen. Varmasti kuitenkin Ngannou haluaa nyt takoa rahaa, kun UFC maksoi verrattaen surkeasti omalle ykkösottelijalleen.

Ngannou pärjää hyvin Dereck Chisoran kaltaisia jyriä vastaan, koska on niin vahva ja osaa pystypainin paremmin kuin kukaan nyrkkeilijä. Furyn tyyli viime vuosina on ollut paljon painiin pohjaava. Ngannou tarvitsee yhden hyvän voiton alle ja Chisora olisi tähän melkein paras kun omaa ison profiilin, mutta on aika vaaraton.
Vastaa Viestiin