Forsmanin vastustaja Tampereen Boxing Nightiin selvillä

JanneForsman2Ammattinyrkkeilyn alemman raskaansarjan (90,7 kg) Suomen mestari Janne Forsman kohtaa 20. huhtikuuta latvialaisen Rihards Bigisin. Pyynikin Palloiluhallissa käytävä ottelu on kaavailtu kuuden erän mittaiseksi.

Haminalainen Forsman, 30, on voittanut ammattilaisuransa kaikki yhdeksän ottelua ja kuusi niistä tyrmäyksellä. Alemman raskaansarjan SM-tittelin Forsman voitti viime vuonna tyrmäämällä Marko Monosen heti avauserässä.

Latvian 20-vuotias Rihards Bigis on puolestaan voittanut yhdeksästä ottelustaan seitsemän ja niistä viisi tyrmäyksellä. Nyrkkeilyn lisäksi Bigis on otellut potkulajeissa varsin hyvällä menestyksellä.

Kovatasoisia otteluita

Tampereen Boxing Nightissa isketään yhteensä seitsemän ottelua. Pääotteluissa Jussi Koivula kohtaa Puolan tasokkaan Lukasz Maciecin ja Juho ”Härmän Häjy” Haapoja saa vastaansa Italian Michele De Meon.

Voittamattoman Niko Jokisen vastustaja on Serbian Goran ”Rocky” Milenkovic, joka on myös voittanut kaikki ammattilaisottelunsa. Petteri Fröjdholm saa vastaansa Nemanja Krstinin.

Illassa nähdään myös norjalaisväriä. Arne Ernstsen hakee ammattilaisuransa kolmatta voittoa ottelussa Latvian Jevgenijs Bilitcenkoa vastaan ja vasta 18-vuotias norjalainen Ken-Tore Halland saa vastaansa Liettuan kokeneen Aleksas Vaserisin.

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa www.lippu.fi. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.