GeeBee-turnaus käynnissä Helsingissä

Cecilia Nilsson höykyttää Jessica Retallackia
Cecilia Nilsson höykyttää Jessica Retallackia
Cecilia Nilsson höykyttää Jessica Retallackia

Kuvaaja: Heikki Virkkunen –

Erittäin kovatasoinen olympiatyylin nyrkkeilyn GeeBee-turnaus on käynnissä Helsingin Urheilutalolla Helsingissä. Lauantaina otellaan klo 13.00 ja 18.00 alkavissa ottelutilauksissa ja loppuottelut käydään sunnuntaina klo 13.00 alkaen.

Avauspäivänä seitsemästä kehässä käyneestä suomalaisnyrkkeilijästä kolme iski voitokkaasti. Naisten Cecilia Nilsson nujersi Australian mestarin Jessica Retallackin osumapistein 15-10. Helsinkiläinen Tomi Honka voitti 91-kiloissa Ranskan Aboulaye Dianen pistein 17-14.

Suomalaisittain positiivisimmän yllätyksen iski tamperelainen Antti Hietala, joka nujersi 69-kiloisissa Italian Vincenzo Mangiacapren massapisteillä +12-12. Italialaisen meriittilista on komea. Hän voitti pronssia Lontoon olympialaisissa ja on iskenyt pronssimitaleja myös MM- ja EM-kilpailuissa.

Lue lisää perjantain otteluista turnauksen nettisivuilta www.GeeBee.fi.

Lauantaina kehässä käy yhteensä yhdeksän suomalaisnyrkkeilijää. Klo 13.00 alkavassa ottelutilaisuudessa suomalaisista ottelevat Julia Ussik, Jenna Puurunen, Ibrahim Mohammed, Mikko Lehtinen ja Tomi Honka.

Iltatilaisuudessa iskevät Mira Potkonen, Cecilia Nilsson, Antti Hietala ja Ville Hukkanen.

Täydet ottelulistat löytyvät Boxing.Fi:n kilpafoorumilta!