Gontarukin terveiset Wahlströmille

Djemilla

Savonlinnan ammattinyrkkeilyilta 16. elokuuta tulee huipentumaan Eva Wahlströmin ensimmäiseen EM-puolustukseen. Haastajana kehään nousee 11 vuotta mestaritarta nuorempi Djemilla ”Pitbulla” Gontaruk. Kaikki ammattilaisottelunsa voittaneella belgiattarella on tavoitteenaan nousta ranskankielisen alueen puolelta vastaavaksi naisnyrkkeilyn supertähdeksi kuin kevyensarjan maailman ykkösiskijätär Delfine Persoon on maata jakavan kielimuurin toisella puolella. Tuo tavoite edellyttää voitollista Suomen-visiittiä.

– Djemilla on nyrkkeillyt 16-vuotiaasta saakka ja oli jo amatöörinä kansainvälisissä edustustehtävissä. Wahlström on toki kokeneempi, mutta olemme valmistautuneet pitkään ja hyvin tähän otteluun ja olemme valmiita yllättämään, kertoo Gontarukin valmentaja Mirco Giuliani, lukuisten euroopan mestarien tekijä.

– Ottelu tullaan ratkaisemaan kunnon ja jaksamisen kautta. Niin fyysisesti kuin henkisesti tulen tekemään ottelun todella raskaaksi ja rikkomaan Evan kauniin teknisen osaamisen, sanoo puolestaan haastajatar itse.