Haapoja: ”Poika ei tiedä mihin on tulossa”

Ammattinyrkkeilijä Juho ”Härmän Häjy” Haapoja puolustaa alemman raskaan sarjan Euroopan Unionin mestaruuttaan 15. syyskuuta Seinäjoella. Haapojan haastaja 12-eräisessä huippuottelussa on Francisco Versaci.

Italialainen ilmoitti aiemmin tällä viikolla olevansa varma siitä, että hän vie Haapojan mestaruusvyön mukanaan Italiaan. Versaci uskoi myös kääntävän yleisön puolelleen tittelitaiston aikana.

– Versacin on syytä herätä ja päästää kissa pihalle! Kyllähän pohjalainen nyrkkeily-yleisö pitää omiensa puolta loppuun asti, ihan sama kuinka hienosti se ”Armani” siälä kehäs tanssii ja viskelee pikku kätösiään, Haapoja täräyttää.

– Poika ei taida tietää mihin on tulossa, mutta sehän selviää hänelle sitten Seinäjoella 15. syyskuuta.

Tittelinpuolustus on Haapojalle toinen. Mies voitti tittelin viime vuoden syyskuussa ja puolusti tammikuussa titteliään menestyksellä Irlannin Ian Timsiä vastaan. EM- ja MM-otteluihin tähtäävä Haapoja pitää tulevaa ottelua erittäin tärkeänä.

– Tulen tekemään kaiken mahdollisen pitääkseni mestaruusvyön ja pitääkseni perheeni leivän syrjässä kiinni. Mä olen ammattinyrkkeilijä, joka elättää perhettään tällä hommalla, ja Italian poika on muka tulossa viemään leipää mun pöydästä? Ei tule tapahtumaan, Haapoja vakuuttaa.

Seinäjoella nyrkkeilevät suomalaista myös Jarno Rosberg, Jussi Koivula ja Eemeli Katajisto.

Liput tapahtumaan: www.lippu.fi