Helsingin Ringside Gymillä isketään lauantaina neljä ammattinyrkkeilyottelua

Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevalla Ringside Gymillä nähdään lauantaina 22. elokuuta neljä ammattinyrkkeilyottelua. Kehään nousevat Suomen nyrkkeily-yleisölle tutut Nourdeen “Ukunta” Toure, Jose Sanchez, Samuli Kärkkäinen ja Antti Hietala. Heidän vastustajansa ovat kotoisin Virosta ja Ukrainasta.

Salikilpailut antavat nyrkkeilijöille mahdollisuuden pitää ottelusilmänsä kunnossa koronapandemian aikana. Korona on koitunut Suomessakin usean nyrkkeilytapahtuman kohtaloksi: esimerkiksi Edis Tatlin oli tarkoitus otella Euroopan mestaruudesta jo keväällä, mutta poikkeustilan vuoksi ottelu siirrettiin elokuulle Boxing Night Olavinlinna -tapahtumaan. Lopulta Olavinlinnan nyrkkeilytapahtumakin päätettiin perua tämän vuoden osalta.

Uutta suurempaa tapahtumaa suunnitellaan loppuvuodelle, kunhan vallitseva tilanne sen sallii. Pitäjänmäen salikilpailut pitävät kuitenkin huolen, ettei nyrkkeilijöiden ottelutuntuma pääse herpaantumaan liian pitkän tauon vuoksi.

Lauantain ottelulista on seuraava:

Alempi raskassarja, 4 erää
Samuli Kärkkäinen (12–1) vs. Eduard Belas (EST, 3–11)

Ylempi kääpiösarja, 4 erää
Jose Antonio Sanchez Romero (12–0–1) vs. Kirill Serikov (EST, debut)

Ylempi välisarja, 4 erää
Antti Hietala (6–0–1) vs. Artem Liashevych (UKR, 1–0)

Välisarja, 4 erää
Nourdeen Toure (10–2) vs. Stanislav Perfilov (EST, 0–1)

Tapahtuma on kutsuvierastapahtuma. Kotikatsomoissa otteluita voi seurata klo 19 alkaen videostreamin avulla osoitteessa events.liveto.io/events/ringside-gym-live. Lähetys on maksuton, mutta katsoja voi halutessaan tukea Ringside Gymin toimintaa sopivaksi katsomallaan summalla.

TIEDOTE