Henri Kekäläinen valmiina Kemin debyyttinsä

Kuva: Minna Hatinen
Kuva: Minna Hatinen

Ammattinyrkkeilijä Henri Kekäläinen odottaa malttamattomana ensimmäistä esiintymistään kotiyleisönsä edessä. Lauantaina 11.4. oteltavan Kivinyrkki Boxing Nightin päätähti Kekäläinen kommentoi tulevaa otteluaan ja tapahtumaa seuraavasti:

Vastustajani on tekninen ja ulottuva kaveri. Mulla on kuitenkin selvästi nopeammat kädet ja lisäksi kaverin paketti on aika avoin, kun hyökkää. Eli pidetään oma etäisyys, ottelu kontrollissa ja täräytetään lujilla vastaiskuilla ottelu ratkaisuun. Ei matkaa voitto Georgiaan!

Keväällä isketään vielä Power Parkissa

Kevään lopulla Kekäläisen on tarkoitus iskeä jälleen Power Parkissa Juho Haapojan ympärille rakennettavan illan esiottelussa. Huvipuistosta alkaakin muodostua Kekäläiselle toinen kotikehä, sillä kyseessä on jo hänen kolmas ottelunsa vuoden sisään Alahärmän vuoristoratojen katveessa.

Sen jälkeen on edessä kesällä peruskuntokausi, jonka sisältö muuttuu hieman aiemmista vuosista. Treenin pitää nimittäin alkaa yhä enemmän valmistamaan äijää pitkiin matseihin. Heti syksystä olisi nimittäin tarkoitus lisätä otteluiden erämäärä kahdeksaan ja valmis pitäisi olla vaikka kahteentoista, kommentoi kemiläinen jatkosuunnitelmiaan.

Harjoitteluolosuhteet ovat hieman parantuneet

kunnollisten harjoituskumppanien puute Kemin seudulla oli kiusatekijä jo amatööriaikoina, mutta nyt tilanne näyttää sparrierienkin osalta positiiviselta. Siitä Iso kiitos yhteistyöstä niin Pohjanmaalle Haapojan porukoille kuin Klemetille ja Elovaaralle Ouluun, kiitteli Kekäläinen

Mahtava fiilis otella Kemissä! On ollut harvinaista herkkua, kun ei amatööriaikanakaan näitä kisoja paikkakunnalla usein ollut. Paineita en kyllä kotikehästä tunne, vaan ainoastaan lisäintoa. Eiköhän perinteisessä nyrkkeilykaupungissa saada halli täyteen ja meteliä ilmaan. Leikkimielellä olen isovelipuolelle (Kai Brännkärr) jo sanonut, että Kaitsun otteluiden desibeliennätykset kirjoitetaan viikon kuluttua uusiksi.