Janne Forsman: Tyrmään Monosen SM-ottelussa!

Caramelito Promotions -tallin alemman raskaansarjan nyrkkeilijä Janne Forsman ottelee vajaan kahden viikon kuluttua ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan mestaruustitteleistä. Joensuun Sokos Hotel Kimmelissä -käytävässä ottelutapahtumassa Forsman saa vastaansa 10-eräisessä SM-titteliottelussa Marko Monosen. Ottelutapahtuman promoottorina toimi Monosen manageri-valmentaja Jarmo Tolvanen Boxing Finlandia -tallista.

Kumpikin SM-titteliottelun nyrkkeilijöistä aloitti ammattilaisuransa viime vuoden alussa ja Forsmanille on kertynyt tilille viisi voitokasta ottelua, kun taas Mononen on ehtinyt lyömään neljä vastustajaa. Tyrmäysvoittoja Forsmanilla on kaksi, kun taas Mononen on nyrkkeillyt vastustajansa kanssa aina täyden ajan.

– Aion tehdä SM-ottelussa puhtaan ryöstön; vastustajani tiimi tekee työn matsin järjestämiseksi ja minä tyrmään Monosen kotikehässään. Olen valmistautunut otteluun hyvin ja edessä on vielä yksi sparriviikonloppu Vaasassa. Tietyllä tapaa olen pahoillani Tolvasen ja Monosen puolesta, sillä miehet, tai ainakin Tolvanen, tekee kovaa duunia illan eteen ja lopulta minä olen sen, joka korjaa mukaansa koko potin, lataa luottavainen Janne ”Puupää” Forsman.

-Ottelu tulee kestämään maksimissaan 4 erää, siinä ajassa Monosen mieleen ehtii nousemaan monta kertaa ajatus ”miksi ihmeessä olen täällä kehässä hakattavana, enkä vasta syntyneen tyttäreni luona”. Janne on paremmassa iskussa kuin olen häntä koskaan nähnyt ja niinhän sen kuuluukin olla titteliottelun alla, kertoo Forsmanin valmennuksesta Vaasan leireillä vastannut manageri Petro Koskimies.