Jarkko Ojapalo viidenteen ammattilaisotteluunsa

Alemman raskaansarjan (-90,7 kg) lahtelaisiskijä Jarkko Ojapalo ottelee uransa viidennen ammattilaisottelunsa Koski TL:ssä 16.maaliskuuta. Kosken kunnan 150-vuotisjuhlavuotta kunnioittava tapahtuma sisältää niin ammattilais- kuin amatööriotteluitakin ja pääottelussa nähdään Koskella varttunut Jarkko Putkonen.

Ojapalon nyrkkeilyura oli keväästä 2017 alkaen puolitoista vuotta ”telakalla” miehen palvelessa YK-rauhanturvajoukoissa Libanonissa. Marraskuisen kotiinpaluun jälkeen on kuitenkin ottelutahti taas kiihtynyt. Helmikuun alussa ”Jake” iski pistevoiton virolaisesta Gennadi Stserbinistä ja kohtaa nyt ukrainalaisen Oleksandr Yefremovin. Tämäkin ottelu on suunniteltu neljän erän mittaiseksi.

– Aika katsomaton kortti sieltä Ukrainasta on vastaan tulossa. Yhden ammattilaismatsin on kundi kotimaassaan otellut ja amatööritaustasta ei ole tietoa. Hyvä juttu joka tapauksessa että saatiin tähän kevääseen nopeasti pari paluuottelua. Tämän Kosken matsin jälkeen on tarkoitus aloittaa kovempi peruspunto- ja lihasvoimajakso ja syksyllä sitten lisätään otteluiden erämääriä, kertoilee jatkosuunnitelmistaan Ojapalo itse.

Kosken kunnan juhlavuoden tapahtumana ottelut streamataan kunnan omilla sivuilla : www.koski.fi

TIEDOTE