Jarno Rosberg testaa tappiottoman puolalaislupauksen kyvyt

 

JarnoRosberg

Jarno Rosberg (18-1-1 KO8) ottelee 22. elokuuta 10 erän kamppailun puolalaista Michal Cieslakia (7-3 KO3) vastaan. Tämä Rosbergin ammattilaisuran toinen ulkomaankomennus on samalla kylpyläkaupunki Miedzyzdrojen vuotuisen ulkoilmagaalan pääottelu.

Viime kuussa 34 vuotta täyttänyt Rosberg on vastustajaansa kahdeksan vuotta vanhempi ja selkeästi kokeneempi ottelija. Tamperelaiselle tämä on jo 22. paidaton kamppailu, kun Cieslak ei puolestaan ole otellut kuin seitsemän kertaa eikä vielä kertaakaan yli kuutta erää. Entisen Puolan amatöörikakkosen voittolistalta löytyy kuitenkin joitakin tuttuja nimiä kuten Suomessa vierailleet maanmiehet Lukasz Rusiewicz ja Andrzej Witkowski. Jälkimmäisestä Cieslak otti keskeytysvoiton jo toisessa erässä, kun Rosbergilta sama tulos vaati kuusi erää ja vastikään Eemeli Katajisto joutui tyytymään pistevoittoon.

  • Erittäin hyvillä mielin olen tästä auenneesta tilaisuudesta. Viime ottelusta jäi sopivasti hampaankoloon, kun ei parasta osaamista saanut näytettyä. Nyt on erinomaisesti valmistautumisaikaa ja vastustajan vähäisemmän kokemuksen aion varsinkin loppuerissä edukseni kääntää, toteaa Jarno.
  • Hieman ovat Puolan päästä lupailleet, että ottelulla voisi olla joku mestaruusarvokin. Se ei kuitenkaan ole tässä kohdassa tärkeää. Voittamaan ollaan menossa ja se voitto varmasti noteerataan Euroopassa – mestaruudella tai ilman, jatkaa Rosberg.