Jarno Rosbergilla isot panokset huhtikuun otteluissaan

 jarno rosberg11

Viime vuonna painonsa alempaan raskaaseensarjaan pudottanut 33-vuotias Jarno Rosberg tietää seuraavien parin viikon olevan hänen nyrkkeilyuransa tärkeimmät ajat. Lauantaina 11.4. Rosberg kohtaa Kemin Kivinyrkki Boxing Night’issa georgialaisen Goga Abuladzen, 34, ja jo kahta viikkoa myöhemmin tamperelaisen on tarkoitus esiintyä Tatli/Wahlström tuplatitteli-illan esiotteluissa. Jälkimmäiseen otteluun on toiveissa saada vastustaja, jonka kanssa mestaruusunelmien realistisuus todellakin mitataan.

  • Kovia nimiä on matchmaker maininnut, joita Helsingin otteluun on haussa ollut. Katsotaan mitä sieltä tulee, mutta ainakin itse olen paremmassa kunnossa kuin ikinä, lataa Rosberg.

  • Ottelu kerrallaan pitää kuitenkin mennä ja rutinoitunut kundihan tämä georgialainen on. Ei saa koskaan aliarvioida kaveria, jolla on takana kasoittain matseja ja niistä pääosa voittoja.

  • Kiitokset taustavoimille siitä, että valmistautuminen näihin koitoksiin on mennyt ihan nappiin. Ensin oli hyvä sparrileiri Juho Haapojan kotinurkissa ja sen jälkeen tuli 18 tosikovaa erää mätkityksi Puolan Lukasz Rusiewiczin kanssa pääsiäisen alusviikolla Nääshallin luolassa. Niiden erien jälkeen ei tarvitse ihmetellä miten Lukasz on mennyt täysiä eriä Rakhim Chakhievin ja kumppaneiden kanssa tai kutsuttu kerta toisensa jälkeen MM-ottelijoiden treenileireille sparraamaan. Mukava kaveri kehän ulkopuolella, mutta erät olivat sotaa, jatkaa Rosberg valmistautumisestaan.