Jokisen, Putkosen ja Säterin vastustajat tiedossa

Kolmas Ringside Fight Night -tapahtumassa isketään tämän viikon lauantaina 19. toukokuuta Ringside Gymillä Leppävaarassa. Ovet aukeavat klo 17.30 ja ottelut alkavat klo 18.00.

Suomalaisottelijoista kehässä nähdään Niko Jokinen, Jarkko Putkonen sekä ammattilaiskehissä debytoiva Mikko Säteri.

Heidän vastustajansa ovat nyt tiedossa!

Kaikki 17 ammattilaisotteluaan voittaneen Niko Jokisen vastustaja kuusieräisessä ylemmän keskisarjan ottelussa on Liettuan Dmitrij Kalinovskij, joka on voittanut 16 ottelustaan seitsemän.

20-vuotias liettualainen on on erittäin ulottuva ja varsin taitava, mutta Jokinen lienee nuorukaisella liian vahva ja rutinoitunut. Kalinovskij saattaa alussa aiheuttaa Jokiselle hieman harmaita hiuksia, mutta lopussa isoin kysymys lienee, että kestääkö liettualainen täydet kuusi erää Jokisen tarjoamia tällejä.

Ammattilaisuransa erittäin vakuuttavasti viidellä voitolla avannut Jarkko Putkonen saa vastaansa Latvian Aleksejs Ribakovsin, jonka ottelulistalta löytyy yksi selvä pistevoitto kelpo vastustajasta viime vuodelta.

Tämän jälkeen Ribakovs palasi amatöörikehään ja osallistui Riga Open amatööriturnaukseen iskien siellä kaksi otteluvoittoa häviten semifinaalissa. Tänä vuonna Ribakovs voitti maansa mestaruuskilpailuissa 64-kiloisten B-lohkon iskien kolme otteluvoittoa.

Kaikesta päätellen Putkosen vastustaja on kelpo nyrkkeilijä. Putkonen on kuitenkin ollut otteluissaan niin vakuuttava että miehen tappioon on vaikea uskoa.

Ilmeisesti ilman aiempaa ottelutaustaa kilpakehään ensimmäistä ja viimeistä kertaa nouseva Mikko Säteri kohtaa nelieräisessä raskaan keskisarjan ottelussa Romans Iljusenkon, jonka tililtä löytyy kolme ennen täyttä aikaa miehen tappioon päättynyttä ottelua. Toivottavasti ottelusta selvitään ilman vakavia loukkaantumisia.

Katso video Jokisen vastustajasta: