Juho Haapoja tyrmäysvoitolla titteliotteluun?

 

 

Juho Haapoja7

Boxing Night -ammattinyrkkeilyiltojen promoottori Kalle Keskinen lupaa tehdä kaikkensa saadakseen järjestettyä Juho Haapoajalle titteliottelun, mikäli ”Härmän Häjy” tyrmää italialaisen ”Crazy Bull”  Michele De Meon tulevana lauantaina 20. huhtikuuta Tampereella.

Entisen Euroopan Unionin mestarin ja EM-haastaja Haapojan vastustaja on voittanut 18 ottelustaan 13. Pyynikin palloiluhallissa käytävä ottelu on suunniteltu kymmeneräiseksi.

– Jos Häjy tyrmää italialaisen Tampereella, niin lupaan tehdä kaikkeni, jotta saisin järjestettyä Juholle mestaruusottelun tämän vuoden puolella, promoottori Keskinen sanoo suoraan.

– Tyrmäysvoitolla mestaruusottelu odottaa Juhoa ja jos tappio tulee, niin voin järjestää hänelle ottelun vaikka omassa ladossani jotain taksikuskia vastaan.

Tampereella 20. voittoaan ammattilaiskehissä hakeva Haapoja on innoissaan mahdollisesta titteliottelusta.

– Euroopan mestaruusottelusta jäi sellainen maku, että pystyn paljon parempaankin. Paluu mestaruusotteluihin on ollut koko ajan tähtäimessä. Nyt täytyy laittaa italialainen vaikka väkisin kumoon, Haapoja sanoo.

– En mää missään ladoissa halua otella, se on varma. Tappiota en halua edes ajatella. Kyllä siinä haaveet kaatuisi, Haapoja myöntää.

Tampereen illan toisessa pääottelussa Jussi Koivula kohtaa kovan puolalaisen Lukasz Maciecin. Pyynikin Palloiluhallissa isketään lauantaina yhteensä seitsemän ottelua.

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa www.lippu.fi. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.