Jussi Koivula kohtaa kovaiskuisen bulgaarin

Jussi Koivula Savonlinna

Eva Wahlströmin EM-ottelua tulee edeltämään nitroglyseerinen kymmenen erän kestoiseksi suunniteltu trilleri kun kevyeen keskisarjaan siirtyvä Tampereen Jussi Koivula, 16-1 (5 KO), kohtaa Bulgarian keskirajan mestarin Stilian Kostovin, 14-3 (11 KO).

– Välisarjaan painorajaan pudottaminen alkoi mielestämme olla liian näännyttävä,joten Jussi jahtaa nyt mestaruusottelua kevyessä keskisarjassa. Vastustajaksi haluttiin heti ”täyskokoinen” iskijä ja jos tästä komea voitto irtoaa, niin entinen MM-haastaja Ruben Varon on vahvasti ehdolla seuraavaksi testiksi, kertoo ottelun taustoista manageri Pekka Mäki.

Kostov on urallaan napannut keskeytysvoitot niin Lontoon York Hallissa kuin Sveitsissäkin ja tulee Savonlinnaan tarkoituksenaan lyödä tripla. Koivulan onkin oltava alusta asti tarkkana kovalyöntisen bulgarialaisen kanssa. Haavoittuva Kostov toki on, itsekin kärsinyt tappionsa ennen täyttä aikaa joten tässä ottelussa loppu voi tulla minä hetkenä hyvänsä!

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa Lippu.Fi. Ringsideliput

myy Pasi Pekkonen (050 – 546 6940, pasi.pekkonen@ecutiimi.fi). Paikanpäälle mahtuu noin 2400henkilöä. Tapahtuman järjestäjä on Veljekset Pekkonen Oy.