Jussi Koivula ottelee Savonlinnassa – Uran tärkein ottelu luvassa!

JussiKoivulBF

Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula ottelee 16. elokuuta Savonlinnassa kymmeneräisen huippuottelun. Koivulan vastustaja ei ole vielä selvillä, mutta vastakkaiseen nurkkaukseen etsitään kovan luokan tekijää, jonka kukistaminen avaisi tiet mestaruusotteluihin.

Välisarjassa otteleva Koivula oli jo lähellä päästä Euroopan Unionin mestaruusotteluun, mutta reilun vuoden takainen silmäkulmavammasta aiheutunut tekninen tyrmäystappio Lukasz Maciecille karautti suunnitelmat.

Paluunsa huipulle Koivula aloitti vuosi sitten Olavinlinnassa pidetyssä tapahtumassa vakuuttavasti iskemällä Puolan Lukasz Janikin keskeytyskuntoon. Tämän jälkeen Koivula on jatkanut väkevää paluutaan kahdella lisävoitolla ja 16. elokuuta Olavinlinnassa on uusi yritys lopulliseen läpimurtoon.

– Jussi otteli vuosi sitten Savonlinnassa paremmin kuin koskaan ja sama meno on jatkunut sen jälkeen. Tappio Maciecille tuntui herättävän miehen ja nyt hän on otellut huomattavasti aiempaa aggressiivisemmin ja tarkoituksenmukaisemmin. Odotan Jussilta paljon, P3 Boxingin Pekka Mäki sanoo.

– Olavinlinnan tapahtumassa on luvassa Jussin uran tärkein ottelu. Vastus tulee olemaan kovaa luokkaa ja panokset kovat. Toista tappiota ei uratavoitteet kestä!

Boxing Night Savonlinnassa Eva Wahlström puolustaa ylemmän höyhensarjan Euroopan mestaruuttaan Savonlinnassa. Wahlströmin haastajasta käydään vielä neuvotteluja. Suomalaisista kehässä nähdään myös Juho Haapoja, Niklas Räsänen ja Matias Laitinen.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippipisteissä kautta maan ja osoitteessa Lippu.Fi. Ringsideliput myy Pasi Pekkonen (050 – 546 6940, pasi.pekkonen@ecutiimi.fi). Paikanpäälle mahtuu noin 2400 henkilöä. Tapahtuman järjestäjä on Veljekset Pekkonen Oy.