Katajisto sairastunut, tilalle ”Drummer Boy” Räsänen

Niklas Räsänen (vas) , kuvaaja Minna Hatinen

niklas2

Turkulaisen raskaan keskisarjan ammattinyrkkeilijän Eemeli Katajiston 9 kuukautta odotettu paluu kehätöihin siirtyy vielä kahdella viikolla eteenpäin. Itävaltalaista Haris Causevicia vastaan käytävään otteluun valmistautunut Katajisto kohtasi pahenevia flunssaoireita ja joutui tänään keskiviikkona vetäytymään Pyynikin illasta sivuun.

Illan tarjonta ei kuitenkaan pienene, sillä myös P3-tallia edustava Niklas Räsänen, 4-0 (2) oli kolmen vuorokauden varoitusajalla valmis paikkaamaan entistä amatöörikilpakumppaniaan. Täten illassa nähdään kuuden erän raskaan keskisarjan ottelu Niklas Räsäsen ja Haris Causevicin välillä.

 

”Ukunta” kohtaa nuoren latvialaisiskijän

Togolaisjuurinen, mutta helsinkiläistynyt välisarjan tyrmääjä NordeenUkuntaToure, 23, vastustajaksi on vahvistunut Arturs Surikovs, 19, Latviasta. Ottelusta voidaan olettaa muodostuvan kiihkeä, vaikkakaan ei välttämättä kovin pitkäkestoinen mittely. Kumpikaan ottelija ei nimittäin toistaiseksi ole erän päättymiskelloa kuullut. Toure tyrmäsi debyytissään Sami Haapalan ajassa 2:31 ensimmäistä erää ja Surikovs on kahdessa ammattilaisottelussaan niin voittanut kuin kokenut keskeytystappionkin, molemmat avauserässä.