Kelpo matseja tulossa Suomessa

Suomen lippu

Suomenlippu

Suomalaisessa ammattinyrkkeilyssä on luvassa ottelurikas loppuvuosi. Jo kuusi ammattinyrkkeilyä sisältävää nyrkkeilyiltaa on julkaistu ja lisääkin on luvassa. P3 Boxingin mukaan Edis Tatlin ympärille rakennettaneen tasokas TV-ilta marraskuulle.

Seinäjoki 14.9

Syyskuun 14. päivä Seinäjoella on viisi ottelua sisältävä ammattilaisilta, joka huipentuu Fitim Latifin ja Kai Kauramäen kahdeksaneräiseen kohtaamiseen. Samassa illassa isketään myös kaksi muuta mielenkiintoista ja varsin tasokasta ottelua. Petteri Fröjdholm kohtaa hyvän Valko-venäläisen kehien kiertolaisen Anton Bekisin. Teemu Tuominen puolestaan kohtaa Latvian Gvido Seilisin, jolla on kelpo meriittejä muista kamppailulajeista.

Sami Enbomilla on edessään hieman helpompi tehtävä Latvian Stanislavs Makarenkoa vastaan, muttei hänkään mikään surkimus ole. Mika Haapasalmen vastustaja on julkaistu, ja kokemattomalle kotikehän miehelle on löydetty haastava vastustaja.

Oulu 27.9 ja Laihia 19.10

Kaksi pistevoittoa ja kaksi tyrmäystappiota paidattomalla urallaan otellut Pertti Keita palaa kehään yli kolmen vuoden tauolta. Keidan vastustajaa 27. syyskuuta Oulussa käytävään otteluun ei ole vielä julkaistu. Illassa ei ole tarkoitus iskeä muita ammattilaisotteluita.

Teemu Tuominen ja Janne Forsman iskevät 19. lokakuuta Ravintola Kantrissa Laihialla. Vastustajien nimiä ei ole vielä julkaistu. Forsmanille kyseessä on lämmittelyottelu ennen 30. marraskuuta Haminassa pidettävää iltaa.

Keskisarjan Suomen mestari Timo Laine lämmitelee niin ikään ennen Haminan illan SM-tittelinpuolustusotteluaan 26. lokakuuta. Ottelu käydään Joensuussa myöhemmin nimettävää bokraajaa vastaan.

Hamina 30.11

Tapahtuman kovatasoisimmassa ottelussa Timo Laine puolustaa keskisarjan SM-titteliään Fitim Latifia vastaan. WBO-liiton vapaasta Europe -tittelistä kamppailevien Janne Forsmanin ja Unkarin Tamas Lodin ammattilaismeriitit eivät ole yhtä hyvät kuin Laineen ja Latifin, mutta mielenkiintoinen ottelu sekin on. Sami Enbomille on kuulemma tulossa tapahtumaan hyvätasoinen vastustaja.

Tapahtumassa iskee myös tasokas ja lupaava Petteri Fröjdholm. Lisäksi tapahtumassa nähdään kahden aloittelijan kohtaaminen, kun Mikko Säteri ja Mikko Ritala kipuavat kehään.