Koivulalla ja Katajistolla kelpo vastukset Seinäjoella

Kaikki 11 ammattinyrkkeilyotteluaan voittanut tamperelainen Jussi Koivula yrittää jatkaa kipuamistaan kohti Euroopan huippua kohtaamalla Georgian mestarin Giorgi Ungiadzen 15. syyskuuta Seinäjoella. Välisarjan ottelu on kaavailtu kahdeksan erän mittaiseksi.

Myös Eemeli Katajiston ja Alan Higginsin vastustajat ovat tiedossa.

Viime ottelussaan Georgian välisarjan mestaruuden voittanut Ungiadze on otellut ammattilaisena jo 32 kertaa iskien niissä 19 voittoa. 28-vuotias Georgialainen on iskenyt urallaan peräti kuudesti eri titteliotteluissa.

– Jussilla on hyviä voittoja alla ja hän alkaa olla lähellä arvolistoja. Georgian mestari on hyvä testeri Jussille. Hän on räväkkä ja kovapäinen kaveri, P3 Boxingin Pekka Mäki kertoo.

Turkulainen entinen amatööritähti Eemeli Katajisto kohtaa toisessa ammattilaisottelussaan Unkarin Jozsef Orsosin, 23, joka on voittanut viidestä ottelustaan neljä. Raskaan keskisarjan ottelu on kaavailtu nelieräiseksi.

Tapahtuman päätähden Juho Haapojan valmentajan CJ Husseinin toinen suojatti Englannin Alan Higgins, 24, saa nelieräisessä ylemmän keskisarjan ottelussa vastaansa Unkarin 23-vuotiaan Richard Hajdun, joka on voittanut 10 ottelustaan kolme.

Juho Haapoja puolustaa alemman raskaansarjan Euroopan Unionin mestaruuttaan Italian Francesco Versacia vastaan 12-eräisessä titteliottelussa. Voittamattoman raskaansarjan iskijän Jarno Rosbergin vastustaja on Kroatian kokenut Ivica Perkovic.

– Olen erittäin tyytyväinen tämänkertaiseen pakettiimme. Haapojan ottelusta tulee varmasti kivikova taisto ja Rosbergin Jarno pääsee näyttämään kykynsä kilpakehässä sparrattuaan Wladmir Klitschkon kanssa. Lisäksi Koivulalla ja Katajistolle on vastassaan nuoret ja nälkäiset haastajat, jotka varmasti tulevat taistelemaan voitoista, Pekka Mäki summaa.

Liput tapahtumaan myy Lippupisteet kautta maan.