Koivulan ottelussa EU-haastajan paikka panoksena

BN_Tampere

Panokset ovat kovat, kun Jussi Koivula kohtaa Lukasz Maciecin lauantaina ammattinyrkkeilykehässä Tampereella. Ottelun voittaja tullaan hyvin suurella todennäköisyydellä nostamaan välisarjan Euroopan Unionin mestaruustittelin toiseksi viralliseksi haastajaksi.

P3 Boxingin manageri Pekka Mäki sai torstaina tiedon, että nykyinen välisarjan EU-mestari Gianluca Branco luopuu tittelistään otellakseen Euroopan mestaruudesta.

– Sain luotettavan tiedon siitä, että Branco luopuu EU-tittelistä. Stefano Castellucci on virallinen haastaja tittelille ja toinen haastaja nimetään pian. Saamani tiedon mukaan Koivulan ja Maciecin lauantaisen ottelun voittaja nostettaneen toiselle haastajapaikalle, Mäki paljastaa.

Italialainen Stefano Castellucci, 31, on voittanut 23 ottelustaan 21. Hän on entinen Italian mestari, WBA-liiton Inter-Continental mestari ja EM-haastaja.

– Näköjään onnistuimme järjestämään Koivulalle uran kovimman ottelun juuri oikeaan aikaan. Uskon, että Jussi kukistaa Maciecin Tampereella ja pystyy voittamaan myös Castelluccin, jos titteliottelu toteutuu, Mäki sanoo.

Pyynikin Palloiluhallissa nähdään lauantaina tasokas kymmeneräiseksi kaavailtu ottelu. Koivula on voittanut kaikki 13 ammattilaisotteluaan ja Maciecin 20 ottelua käsittävältä ottelulistalta löytyy vain kaksi tappiota. EU-listalla Maciec on arvostettu sijalle 15 ja Koivula sijalle 22.

– Huippuluokan matsi on luvassa ja panokset ovat kovat. Jussilla on nyt todellinen näytön paikka. Pöytä on katettu hänelle ja katsotaan miten miehen käy.

Tampereen Boxing Nightin toisessa pääottelussa Juho ”Härmän Häjy” Haapoja kohtaa italialaisen Michele De Meon. Suomalaisista kehässä nähdään myös Niko Jokinen, Petteri Fröjdholm ja Janne Forsman.

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa www.lippu.fi. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.

Tapahtuman virallinen punnitustilaisuus pidetään perjantaina 19. huhtikuuta kello 17.00 Tampereen Autocenterissa osoitteessa Taninkatu 12, Tampere. Tervetuloa!