Kolme kovaa 4: Juho Haapoja

”Kolme kovaa” on Boxing.Fi:n juttusarja, jossa nyrkkeilyihmisiltä kysytään kolme kovaa kysymystä. Tarkoitus on tehdä viikottain lyhythaastatteluja nyrkkeilijöistä, valmentajista ja muista nyrkkeilyihmisistä.

Hallitseva ammattinyrkkeilyn Euroopan Unionin mestari Juho ”Härmän Häjy” Haapoja, joka puolustaa titteliään 15. syyskuuta Seinäjoella, vastaa tällä kertaa kysymyksiin. Tällä kertaa Juho vastaa poikkeuksellisesti peräti kuuten kysymykseen, sillä Boxing.Fi:n foorumilaisilta oli tullut erinomaisia kysymyksiä.

1) Sinulla on varsin erilainen ottelutyyli kuin monilla muilla suomalaisammattilaisilla. Mistä ottelutyylisi on peräisin?

Ottelutyyli on peräisin täältä Ylihärmän nyrkkeilysalilta, Koskimiehen ja Husseinin jalostamana tietenkin.

2) Mitä voittoasi arvostat eniten ja miksi?

Voitto Arramista on numero uno! Ottelu ”isosta” tittelistä, loukkaantuneena ja taisteluvoitto siitä. Se on tähän asti se ykkösmatsi… toki petrata pitää.

3) Jos saisit vapaasti valita, niin keitä vastaan ottelisit seuraavan vuoden aikana ja miksi?

Haluaisin otella MM-tittelistä tai jotain entistä mestaria vastan, jolla ei oo viälä toinen jalka hauras.

4) Pelkäätkö että päässä alkaa tuntua uran jälkeen ammatin armottomia sivuvaikutuksia?

En pelkää. Toki se on mahdollista, mutta en pelkää sitä. Toivottavasti voisi lapsia auttaa matematiikan tehtävissä. Pitää vaan olla tarkkana ja kädet ylhäällä.

5) Kuka on tähänastisista vastustajistasi ollut kovaiskuisin?

Humberto Evora löi lujaa.

6) Onko mahdollista että pudotat painosi vielä alempaan painoluokkaan?

Onhan se mahdollista, mutta ei ajankohtaista. Ikääkin on jo, että ei ole aikaa alottaa alusta uudesssa sarjassa. Katotaan nyt tää cruiseri, että mihin siivet/sorkat kantaa.