Kovatasoinen nyrkkeilyilta Tikkurilassa 30.10.2020

Kipinä Fight Night

Tikkurilan Urheilutalolla Vantaalla isketään 30. lokakuuta ammattinyrkkeilyä ja olympiatyylin nyrkkeilyä sisältävä Kipinä Fight Night-nyrkkeilyilta. Ammattilaisotteluissa nähdään ainakin Topias Lepo ja Timo Laine. Olympiatyylin puolella kehään nousevat muun muassa Ilari Kujala ja raskaansarjan lupaus Lari Nurmi.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Ylä-Tikkurilan Kipinä ja Borgå Boxing. Järjestäjäseurat huomioivat koronatilanteen isolla vakavuudella.

– Tarjoamme kaikille katsojille maskit. Otamme tapahtumaan katsojia rajoitetusti, jotta turvavälien pitäminen on mahdollista.  Kiinnostuneiden kannattaa siis hankkia lippuna mahdollisimman nopeasti, Borgå Boxingin puuhamies Miika Forsström kertoo.

Ammattilaisotteluissa nähdään ainakin olympiatyylin nyrkkeilyssä hyvin menestynyt Topias Lepo, joka iskee Tikkurilassa paidattoman uransa kolmannen ottelun ja Suomen kokenein ammattinyrkkeilijä, 42 ottelun veteraani Timo Laine, joka on saavuttanut Suomen mestaruuden kahdessa painoluokassa.

– Lepo ja Laine ottelevat vähintään kuusieräiset ottelut myöhemmin nimettäviä ottelijoita vastaan. Lepolle on tarkoitus löytää ammattilaisuran selkeästi kovin vastustaja. Laine otteli syyskuun lopulla hienosti Saksassa ja on tappiosta huolimatta valmiina kunnon haasteeseen, Forsström kertoo.

– Lisäksi tapahtumaan saattaa hyvinkin tulla kolmas ammattilaisottelu.

Nyrkkeilyä Tikkurilassa 40 vuotta

Ylä-Tikkurilan Kipinä juhlii perjantain Kipinä Fight Nightissa ja viikonlopun nuorten SM-kilpailuissa, sitä että Tikkurilassa on nyrkkeilty jo 40 vuoden ajan. Kipinä on noussut viime vuosina nopeasti takaisin Suomen suurimpien nyrkkeilyseurojen joukkoon.

– Perjantain juhlakilpailuissa meiltä on mukana ainakin raskaansarjan Lari Nurmi, joka on voittanut viime ottelunsa ennen täyttä aikaa. Lauantaina ja sunnuntaina iskettävissä nuorten SM-kisoissa meillä on viiden nyrkkeilijän edustus, Kipinän puheenjohtaja Petri Kananen.

– Olympiatyylin otteluissa perjantaina iskee muun muassa viime olympiakarsinnoissa suomalaismiehistä lähimpää kisapaikkaa ollut Amin Asikaisen valmennettava Ilari Kujala. Lisäksi ottelijoita tulee muun muassa Helsingin Tarmosta, Savate Club Helsingistä ja  Viipurin Nyrkkeilijöistä.

Kipinä Fight Nightin tiedotusta voi seurata tapahtuman Facebook- ja Instagram-sivuilta. Pääsyliput tapahtumaan alkaen 15€ ennakkoon osoitteesta https://www.tiketti.fi/kipina-fight-night-tikkurilan-urheilutalo-vantaa-lippuja/72006.

LÄHDE: tiedote