Kuusi suomalaisvoittoa Haminassa

Caramelito Promotions järjesti varsin onnistuneen ammattinyrkkeilyillan Haminassa lauantaina 16. helmikuuta. Sami Enbom, Petteri Fröjdholm, Teemu Tuominen, Fitim Latifi, Jussi Koivula ja Janne Forsman voittivat ottelunsa. Yleisöä oli sankoin joukoin paikalla ja järjestelyt toimivat hyvin.

Alla lyhyet raportit tapahtuman otteluista:

Sami Enbom W4 Janos Furedi (HUN)

Lahtelainen oli odotetusti ottelussa täysin ylivoimainen. Ensimmäisen erän unkarilainen jaksoi vielä yrittää, mutta tämän jälkeen hän joutui keskittymään itseänsä suojelemiseen ja ottelun rikkomiseen. Enbom osui kyllä paljon, muttei onnistunut saamaan epätasaista ottelua kesken.

Petteri Fröjdholm KO 1 Ruslans Berdimuradovs (LAT)

Oululainen nuorimies avasi ammattilaisuransa erittäin sähäkästi. Molemmat miehet latasivat heti alussa kaiken peliin ja paljon taitavampi Fröjdholm pudotti latvialaisen kahdesti vartalosta lattiaan. Hieno esitys debytantilta!

Teemu Tuominen KO 4 Dmitry Pankratov (RUS)

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta Tuomisen kunto kesti paremmin ja viimeisessä erässä hän oli kaksikosta paljon terävämpi. Pankratov sinnitteli vielä hyvin mukana, kunnes Tuominen osui häntä upealla vartaloiskulla ja ottelu päättyi siihen. Hyvä taisto ja hieno lopetus!

Fitim Latifi W4 Artem Karasev (LIT/RUS)

Latifi aloitti ottelun terävästi ja vei avauserän selvästi nimiinsä. Toisessa erässä Latifi hiipui eikä kumpikaan saanut hyviä osumia perille. Kolmannessa erässä Karasev innostui hyökkäämään enemmän ja osuikin jonkun verran. Erän lopulla Latifikin osui kovaa ja erän voittajan ratkaiseminen ei varmastikaan ollut helppo työ arvostelutuomareille. Viimeisessä erässä Latifin nyrkkeily puuroitui entisestään ja Karasov vei sen selvästi nimiinsä.

Flunssaisena otelleelle Latifille lopulta voitto tuomarien enemmistöpäätöksellä. Yksi tuomari sai siis ottelun erävoitot tasan ja kaksi Latifin voittajaksi.

Jussi Koivula -W6 Arvydas Trizno (LIT)

Tamperelainen nappasi kaikki kuusi erää nimiinsä kovatasoista kehien kiertelijää vastaan. Trizno tarjosi kelpo vastuksen, muttei onnistunut saamaan lähellekään riittävästi iskujaan perille. Koivula liikkui hyvin ja kävi lyömässä hyviä osumia etenkin liettualaisen vartalosta. Trzno osui pari kertaa hyvin, eikä ollut missään vaiheessa hätää kärsimässä. Voitto kuitenkin selvästi Koivulalle.

Janne Forsman KO 2 Jozsef Nagy (HUN)

Tapahtuman pääottelu oli pienimuotoinen farssi. Ensinnäkin Nagy saapui Suomeen pahasti ylipainoisena ja lisäksi mies oli otteluhaluton. Nagy kyllä löi Forsmania, mutta heti avauserän lopussa kun Forsman löi Nagyä, tämä vajosi kanveesille. Unkarilaisen avustaja Zoltan Petranyi sai vielä viitottua Nagyn jatkamaan, mutta kun toisen erän alussa Forsman osui Nagyä taas hänen pallovatsaansa, niin unkarilainen vajosi kanveesille, eikä halunnut jatkaa.

Forsman hoiti oman leiviskänsä tyylikkäästi ja onkin sääli ettei Nagy saapunut Suomeen voitto mielessään. Caramelito Promotions teki miehen kanssa sopimuksen ottelusta aikoja sitten ja antoi näin mahdollisuuden valmistautua otteluun huolella. Nagy ei sitä kuitenkaan tehnyt.