Latifille ennustetaan tyrmäystappiota – Laine kohtaa ranskalaisen

Alexander Jacobsen, joka on muun muassa valittu Norjan parhaaksi nyrkkeilijäksi
Alexander Jacobsen, joka on muun muassa valittu Norjan parhaaksi nyrkkeilijäksi

Fitim ”Hit Him” Latifi kohtaa 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa pidettävän nyrkkeilyillan avausottelussa Norjan Alexander Jacobsenin. Kuusieräiseksi kaavailtu keskisarjan ottelu on nuorten lupausten kohtaaminen. Molemmat ovat voittaneet käymänsä kaksi ammattilaisottelua; Latifi pisteillä ja Jacobsen tyrmäyksillä.

24-vuotiasta Jacobsenia valmentaa Helge Waeroey, jonka toinen suojatti Andreas Evensen on edennyt urallaan aina MM-otteluun asti. Myös Evensen nähdään tulevana lauantaina Jäähallin kehässä.

– Alexander tyrmää Latifin neljännessä tai viidennessä erässä. Hän on vahva kuin härkä ja pystyisi otella vaikka 15 erää, Waeroey ennustaa.

– Tästä tulee Latifille helvetillinen kokemus. Haluamme todellisen taistelun, emmekä pelkää ketään. Tästä ottelusta tulee brutaali ja yleisö tulee todella muistamaan sen, Waeroey lupaa.

Laineen vastus vaihtuu

Keskisarjan Suomen mestarille Timo Laineelle vastustajaksi suunniteltu puolalaisnyrkkeilijä on peruuttanut Helsinkiin tulonsa voimakkaan flunssa vuoksi. Viimeiset seitsemän otteluaan voittanut Laine kohtaakin Jäähallin kehässä Ranskan Ahmed Rifaien, jonka listalta löytyy seitsemän voittoa, neljä tappiota ja kaksi ratkaisematonta.

Laineen toistaiseksi paras saavutus on kokeneen Kai Kauramäen nujertaminen Suomen mestaruusottelussa viime vuonna. 32-vuotias Rifaie ei vielä ole otellut titteleistä, mutta mies on nujertanut pari ennalta voittamatonta nyrkkeilijää ja otellut ratkaisemattomansa hyviä nyrkkeilijöitä vastaan.

Pääsyliput 10. marraskuuta Helsingin Jäähallissa pidettävään nyrkkeilyiltaan ovat myynnissä osoitteessa www.lippupalvelu.fi. The Nordic Fight Night on mahdollista katsoa myös Viaplayn kautta. Tapahtuman voi ostaa 19,95 eurolla osoitteessa www.viaplay.fi. Illan esiottelut näyttää myös Nelonen pro.