Latifille kelpo voitto Leppävaarassa

Fitim ”Hit Him” Latifi nyrkkeili ammattilaisuransa toisen voiton lauantaina Ringside Gymillä Leppävaarassa. Latifi kukisti Latvian kelpotasoisen Raimonds Sniedzen nelieräisessä keskisarjan ottelussa tuomaripistein 40-36, 40-37 ja 39-37.

Ottelu alkoi varsin tasaisesti ja avauserässä molemmat ottelijat saivat varsin hyviä osumia perille. Lopussa Latifi paransa otteitaan, mutta kyvykäs latvialainen piti ottelun kuitenkin kohtuu tasaisena. Loistokas esitys tämä ei Latifilta ollut, mutta nuori mies sai erinomaista kokemusta hankalasta vastustaja.

Klikkaa kohdasta lue lisää katsoaksesi pätkä Latifin ottelusta ja lukeaksesi lyhyet raportit norjalaisten otteluista.

Norjan Tim-Robin Lihaug voitti Liettuan Vygaudas Laurinkus tuomaripistein 39-37, 39-38 ja 39-38 raskaan keskisarjan ottelussa. Ottelu oli vauhdikas ja varsin tasainen. Vasta 19-vuotias norjalainen sai ansaitun voiton ja arvokasta kokemusta.

Erittäin lupaavalla Norjan Alexander Jacobsenilla taas oli aivan liian pieni ja heikkotasoinen vastustaja. Latvian Deniss Aleksejevs sai selkäänsä vajaan kahden erän verran, kunnes kehätuomari Erkki Meronen vihdoin armahti miehen.

Jacobsen on nuorista norjalaisottelijoista lahjakkain ja miehesti kuullaan varmasti jatkossa.