Lobjanidze ei usko Heleniukseen

 

roberthelenius3Robert Heleniuksen vastustaja Beka Lobjanidze saapui eilen torstaina illalla Suomeen. Vaikka Helenius onkin itsevarmasti kertonut olevansa hyvässä kunnossa, Lobjanidze väittää niiden olevan vain pelkkää puhetta. Lobjanidze on valmistautunut viimeisen kuukauden ajan tähän otteluun täysipäiväisesti.

− Helenius on ollut kilpakehässä 27 kuukauden aikana vain minuutin! Minä olen sinä aikana otellut 13 kertaa. Helenius on hyvä nyrkkeilijä, mutta minuutin ”ottelu” maaliskuussa ei vienyt hänen kehäruostettaan, sanoo Lobjanidze painottaen Heleniuksen ottelun lyhytkestoisuutta. Juuri otteluvarmuuden puutteeseen hän sanoo aikovansa iskeä.

− Minulle on kerrottu Robertin kehuvan parantunutta nopeuttaan ja lyöntivoimaansa, mutta tiedän sen olevan vain mainospuhetta. Lauantaina on minusta itsestäni kiinni tyrmäänkö Robertin vai voitanko hänet pisteillä, kertoo Lobjanidze avustajiensa välityksellä.

Esiotteluissa kehään astuvat vuorollaan Janne ”Puupää” Forsman, Mathias Eklund, Jussi Koivula, Sami ”Boom Boom” Enbom, ja Petteri Fröjdholm. Heidän vastustajansa tulevat Georgiasta, Serbiasta ja Ruotsista.

Ovet Second Ice Age -tapahtumaan aukeavat lauantaina klo 18:00 ja ottelut alkavat klo 20. Illan kehäkuuluttajana toimii Lauri Salovaara. Illan päättää Robert Heleniuksen ja Beka Lobjanidzen kohtaaminen. MTV Katsomo lähettää nyrkkeilyillan suorana.