Loikkaselle pistetappio Puolassa – ilmiriita managerin kanssa!

Lotta Loikkanen (6-1 2KO) kohtasi perjantaina puolalaisen Ewelina Pekalskan (4-0) EBU:n sanktioimassa kärpässarjan Euroopanmestaruusottelussa. Ottelu päättyi puolalaisjuhliin pistein 97-93, eli Loikkaselle merkattiin kymmenestä erästä kolme.

Steel Ring -tallin päämies Markku Pirinen kirjoitti perin suorasukaisen arvion suojattinsa otteista tänään 1.2. Facebookiin, jossa hän suomii Loikkasen lajiosaamista kovin sanoin: ”

”…mutta että analyysi olisi viiltävä, on loppuun tehtävä tunnustuskin. Lotan nyrkkeilyosaaminen on yhä kovin puutteellista. Vaikka pelisilmää, röyhkeyttä ja voitonnälkää onkin, eivät nyrkkeilylliset taidot, väistöt, sivuaskeleet, puhtaat suorat, irtonaiset koukkusarjat, ottelu- ja käsiasento, ole riittävän korkealla tasolla. Niissä on vain liikaa pitkän thaiuran karstaa. Siinä iso ongelma onkin. Melkeinpä Himalajan korkuinen.”

Loikkanen vastasikin facebookissa manageri-Pirisen ulostuloon mm. seuraavasti:

”On mutkin aika kovissa liemissä keitetty, mutta tämä tosiaan yllätti. Koko ajan olen tiennyt, että manageri Pirisen suunnalta luottoa ei ole ollut, mutta tämä oli tosiaan ala-arvoista

Pettynyt urheilija kiitteli tukijoitaan ja jatkoi managerinsa toiminnan rajua tylyttämistä seuraavasti:

”jos jotain hyvää tästä paskamyräkästä voi sanoa, niin tuki jota olen saanut, on aivan huikeaa. Jo oman tallin otteluennakkoa lukiessa tunsin ettei luottoa minua kohtaan löydy. Asiasta ei juuri viitsitty edes huudella mihinkään, vaikka kyseessä oli merkittävän liiton merkittävä vyö. Pohdiskelin mielessäni, mitkä mahdollisuuteni oikein ovat, uskooko minuun kukaan? Sitten lähdin reissuun ja puhelin alkoi laulamaan. Tuli valtavasti tsemppiviestejä. Niitä tuli kamppailupiireistä yli lajirajojen, kokonaisilta urheiluseuroilta niin kotimaasta kuin ulkomailta, lukuisilta nykyisiltä, entisiltä ja tulevilta ottelijoilta, kavereilta ja heidän sukulaisiltaan, ihan täysin tuntemattomilta, jopa yhdeltä kokonaiselta koululuokalta. Siitä sain valtavasti voimaa. Nyt ehkä tajuan sen, että vähiten minun uraani ja valmistautumistani seurannut taho on tallini.

Oman tallin luotto on kyllä koko ajan ollut samaa paskaa ❤️ Ollaan valmiita lähettämään suurin piirtein tyrmättäväksi, luistellaan itse ulos reissusta, mutta ollaan valmiita keräämään rahat ja kunnia, jos sellaista on tarjolla. Itse ei kuitenkaan edes alkeellisia paperihommia saada tehtyä, vaan urheilijan pitäisi itse hoitaa kaikki, jos haluaa, että ne tehdään edes jotenkin siedettävästi. Manageri Pirisen käsialaa oli myös ottelusta tehty kryptinen tiedote, jota alan ihmisenä oikein hävetti lukea.Parempi varmaan, että jatkossa raahaatte vaan niitä latvialaisia mätisäkkejä ”lupaaville” nuorille miesnyrkkeilijöille, joille treeni maittaa joskus ja jouluna.

Edellä olevien viestien perusteella vaikuttaa siltä, että Pirisen ja Loikkasen välillä ei vallitse kovinkaan syvä luottamus.

Katso kooste Loikkasen ottelusta täältä: https://www.polsatsport.pl/film/ewelina-pekalska-lotta-loikkanen-skrot-walki_6957729/?ref=wideo_kafle&fbclid=IwAR2cH_HTBt3GZQ0LvC1DgZwFLJbGKZ9gr5xic2RqiukW3tPZnQhYZAhPQaw

BOXING.FI